Jasno.
Cilj im je razvodniti, a onda mozda i istisnuti male dionicare, medju njima i 400-500 branitelja.
Veliki Hrvati su to.
Pohlepa prije svega.
Svaka cast.
Kada bi sjelo 400 mil kn kroz zamišljeni dokap + 80 mil dobiti 2017. + prvi kvartal 2018. imamo pola mlrd kn na računu firme i garantirano punu podršku Udruge dioničara ka Upravi društva.
Tada možemo govoriti o jačanju bilance društva, a ne ovaj pamflet.
Dragi Ante, nemamo mi nikakvih 500 000 000 HRK na racunu. Te novce ima uprava a ne uprava i mali dionicari.
Da uprava radi za upravii i male dionicare onda bi radila transparentno i ne bi delistirala dionicu.
Polako …polako…..dovršava se dugo očekivani PEVEC – market u našem Gradu…..
Mnogi građani su u pozitivnom isčekivanju….. najviše se veselimo novom asortimanu , konkuretnim
cijenama i dobrom ugođaju u prodajnom prostoru….roba mora biti zanimljiva../ cijene nisu presudne
za kupce ,. ako je asortiman originalan i probran.,./
I danas je istekao rok javne ponude / ucjene od velikodusnih 169 kn.
Ajmo, tko je prodao?
Dicentra +68.912 dionica .
Top 6. Croatia skrbnicki osla na vjecna lovista.
Upala nova /stara top ten dionicarka
Znaci da su prikupili nekih 20.000 kom u ponudi. Ocekivano.
Znaci da su prikupili nekih 20.000 kom u ponudi. Ocekivano.
Stvarno je i meni ocekivano, ali malo nejasno… poduzece koje u godišnjim prihodima nema koliko sad imaju u Pevecu!???
Ako je istina to što pišete, onda to treba po pravilima američkog IRS-a:
Veći odljevi novca od priljeva, dokaži otkud!
Ali za to trebaju jake institucije. Nažalst, to kod nas nije slučaj.
Stvarno je i meni ocekivano, ali malo nejasno… poduzece koje u godišnjim prihodima nema koliko sad imaju u Pevecu!???
[/quote]
pisao sam o tome već ranije, sami nisu imali čime jamčiti za kredite jer im poslovanje ‘roni’ godinama
ali su očito našli drugog igrača
a tko je taj? također imate na prethodim stranicama, malo prolistajte temu unatrag…
uglavnom, pretvaraju se u holding