PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Darac
Nitko ovdje ti to ne zna.
Vidi koliko rizika mozes podnijeti.
S tim da tvoja pitanja dobrim dijelom sadrze i neke odgovore.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Da, greška je da ide po nominali, cijena će biti određena naknadno ovisno o ponudama!!

Kakve bedastoće ovdje čitam, strašno. Pa kako dokap može biti loša vijet – I CIJENA UOPĆE NIJE 100 KN, CIJENA ĆE BIT UTVRĐENA TEK KAD STIGNU PONUDE I SVAKI POSTOJĆI DIONIČAR MOŽE PUNIDTI 800 000 KN I IZNAD KOLIKO GOD HOĆE 800 000 X CIJEN ADIONICE – AKO VJERUJE U NJU MOZ EPONUDITI I 280 KN I SMJESTITI LIJEPU KAJLU DICENTR

Tko ima para, taj će napraviti dokap – osim dcicentre, još tu im apotentnih igrača – za 200 kn bi se mogl nakupiti lijepih dionica.

Sve u svemu, dečkovi, rasplet polako se počinje kotrljati. Čim oni dokap rade, to meni miriše n aburzu, tko god da kupi dionice, tj tko god otme dicentri dionice, taj neće iamti ništa protiv da svoje dionic evidi i unovči na buri.

Ona njihova ponuda je na lošem papiru, skoristio sam t epapire na jednom mjestu gdje car ide pješke i mogu reći – džaba vam novci moj sinovci, tu treba biti veći ifta.

Je mogu, ali zašto bi? Očito je da oni kontroliraju vise dionica nego sto predlažu u dokapu. Sigurno je da ne bi nikog na taj način pustili da ovlada firmom. Osim “frendove”.

Koliko vidim iinvestimire iskjljucit ce pravo postojecih dionicara na prvokup To nije lijepa gesta. Nisam puno ulozio tako da cu riskirat.

Isprika, da mogu kupiti ali minimalno toliko. Nisam do kraja upratio.

Odavno ovo ne pratim više, oni koji prate znaju da sam odavno pisao da ovo neće dobro za male završiti. Da li zna netko za pozicije u top10 koje su točno njihovo da vidimo što kaže matematika?

I da li zna možda netko od kolega iz Slovenija nešto o ambicijama novog vlasnika Merkura?

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Investimir, volio bih i ja gledati na dokap optimisticno, medjutim necemo se zavaravat ovo je jako losa vijest za male dionicare.

S druge strane ovo je bio razuman i logican korak za istiskivanje malih. Price o nekim potencijalnim “novim” investitorima sumnjam da ce Dicentra dopustit.

Nisam previse izlozen, te mogu podnijeti eventualni gubitak pa makar i u cijelosti tako da svoje dionice nedam.

Nikada ne vjeruj ženi koja laže!

po čemu je ovo jako loša vijest za male dioničare – PO ČEMU.

cendranje i lupetanje ništa ne pomaže. jedno kao value napravineku računcu, tidokapi njegova su ta speciajlnost, pa da nam ne zahrđa :))

1. svi postojeći dioničari koji imaju 800 000 kn mogu sudjelovati u dokapu
2. cijen anije 100 kn, ciejna ce bit kolika ce bit potržanja
3. ako je ovo dicentra sebi namjestila, odlično. smo me zanima kako će spriječiti ostale dioničare da ponude recimo 200 kn, akko dicentra ponudi 169 – što će motzda uprav reći – uzimamo po 169, ne uzimamo po 200

gledajte malo tv ljudi, svaki dan netko pevec naveda kao otbiljnu tvrtku, znaju fondovi i ozbiljniji igrači što je opevec

1. ako dicentra kupi svih 1 300 000, što mi se cini nemogućim jer nisu ni ostali budale, koliko ce iamti zbrojeno s onim sto sada ima tj. klik dionica mora kupiti da ukupno nakon dokapa ima 95. ja mislim d aje to nemoguca msija, neam dicentra te pare. da ima, ond abi lijepo svaki mjesec dana objavljivala ponudu za kupnju i prikupljala po malo

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Loša je vijest jer će umanjiti njihove vlasničke udjele i jer kada prođe ova ponuda a dionice nisu na burzi iduća ponuda će biti još niža, a vec je u padu sa 199 na 169 kn. Tako namjere većinskog izgledaju i svi njegovi postupci. Barijera od 800.000 kn je nepremostiva za gotovo sve male dioničare, a rizik u neprijateljskom okruženju za male je izrazito visok.

po čemu je ovo jako loša vijest za male dioničare – PO ČEMU.

cendranje i lupetanje ništa ne pomaže. jedno kao value napravineku računcu, tidokapi njegova su ta speciajlnost, pa da nam ne zahrđa :))

1. svi postojeći dioničari koji imaju 800 000 kn mogu sudjelovati u dokapu
2. cijen anije 100 kn, ciejna ce bit kolika ce bit potržanja
3. ako je ovo dicentra sebi namjestila, odlično. smo me zanima kako će spriječiti ostale dioničare da ponude recimo 200 kn, akko dicentra ponudi 169 – što će motzda uprav reći – uzimamo po 169, ne uzimamo po 200

gledajte malo tv ljudi, svaki dan netko pevec naveda kao otbiljnu tvrtku, znaju fondovi i ozbiljniji igrači što je opevec

1. ako dicentra kupi svih 1 300 000, što mi se cini nemogućim jer nisu ni ostali budale, koliko ce iamti zbrojeno s onim sto sada ima tj. klik dionica mora kupiti da ukupno nakon dokapa ima 95. ja mislim d aje to nemoguca msija, neam dicentra te pare. da ima, ond abi lijepo svaki mjesec dana objavljivala ponudu za kupnju i prikupljala po malo

mislim da opservacija ima logične temelje…
ovo već od delistinga ne miriše na dobro, prljava igra prema malim dioničarima, a u isto vrijeme tvrtka skida rekorde i strelovito raste…
Predpsotavka je da žele pod svaku cijenu i na bilo koji način preuzeti prevlast i time dirigirati daljnje smjerove.
Vjerojatno je ovo samo test i patke, jer DICENTRA na računu ima par milja kuna, tako da ovo držim pucanj u ništa.
Obzirom da je tu u igri političko-osječko-legino igralište možda se uključi u ime neko treći iza CROATIA BANK računa, ….
Nakon toga vraćanje na burzu, dizanje cijene i priprema za udaju… znamo da je jedan američki fond već pokazao interes…
Vrijeme će pokazati, a mi mali dioničari krunicu u ruke 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Po čemu je ovo dobra vijest ? Oni mogu sve što žele imaju iznad 50%. Što mogu mali dati po 800 tisuca kn i reci da nude 250 po dionici ili ? I sukno i škare nažalost.

Pazljivijim citanjem poziva na skupstinu mislim da se razaznaje cilj dokapa: doci do 60% iliti min. 780.000 dionica u prvom krugu koji je rezerviran za postojece dionicare, jer su si ostavili da se drugi krug u kojem mogu sudjelovati svi diskrecijskom odlukom moze i ne odrzati.
Da, nakon ovoga mogla bi ici i jos niza ponuda, 100 kn ili nesto vise.
U roku do ljeta ce se sve znati. FI mora van.
A onda se dalje zna.
Krunicu u ruke, sto veli kolega ING.;-)

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close