aha, a sad ovdje ocekujete intervenciju institucija. te iste institucije ne poduzimaju apsolutno nista po pitanju puno gorih stvari, a kamoli ove kamilice 😀
Intervenciju institucija?
Ma gospon dragi… Ne.
Pa znamo gdje smo.
Čekaju se prvi neslužbeni rezultati.
Šta će sada izbacit , opet dvije stavke?
otvorili su web shop. cijene su kao u centrima uvećane oko 5-6%
Ili prijaviti događanja ovdje uz suradnju Zg burze ili razviti bijelu zastavu.
što je tu je.
da, baš su me razveselilo, nije ivica bio jedini ivica u rh, još ih ima
Zafitiljio sam u smece po prijemu.
Logika govori da ce se ici na uvrstenje krajem 2019 radi maksimizacije vrijednosti.
Kako je Jurica veliki radnik i vjerovatno smatra da je samo nebo granica iskreno sumnjam da ce se zadovoljiti s time da razvije Pevec i stane.
Kad odes na burzu onda dionice mogu biti zalog / poluga za jos ambicioznije projekte.
Osim toga, mnogi ce se htjeti naplatiti, a to je moguce samo na burzi, na adekvatan nacin.
ja sam isto bacio u smece kad su nudili 199 kn i pogriješio
delistirali su papir uz svu pomoć burze.
želim naravno da im uzmete lovu. firma ima veliku dobit ali igra je neravnopravna. to je tako. dionica bi morala biti cijenom barem x4 ali…
tko normalan bi im prodao po 169 – pa tko je htio izaći , imao je onih par dana , pa i po viššoj cijeni od 169
ponuda je uvredljiva, ako gospon iz njemačke ne zna računati, onda me stvarno čudi kako je podigao svoje einhell carstvo ak ne zna računati.
Mislim da taj gospodin racuna izvrsno u svoju korist.
Zato je i bogat,zar ne?
ja sam isto bacio u smece kad su nudili 199 kn i pogriješio
Ne tada.
Pogrijesio si poslije.
It’s a long ball game.
možda mali nadvise vecinskoga. ja ne vidim nacin, ali vidim puno načina da vecinski obespravi male dioničare. vrlo žalosno ali istinito. očekivao sam jako dobru zaradu ovdje
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:4597354035689::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE:XADCCR,10,5686