FI vjerovatno neće izaći prije zakonskog roka, a to je kraj lipnja.
Rok je 6. mjesec ali se može produžiti ako se dobro sijećam do kolovoza. Kako god. Kad jednom izađe vani to pomnožite sa 1,75 jer i ova godina zarađuje, a brzo će proletiti.
Pevec će u 2017, 2018, 2019 imati neto dobit 300mil. Ako bude bitno manja ev/ebitda će pasti ispod 1, a i sada je na granici.
Prihodi idu prema 2mlrd. Tik-tak
E da, ima nešto i rezervacija koje bi lako mogle sve dodatno pogurati.
tko normalan bi im prodao po 169 – pa tko je htio izaći , imao je onih par dana , pa i po viššoj cijeni od 169
ponuda je uvredljiva, ako gospon iz njemačke ne zna računati, onda me stvarno čudi kako je podigao svoje einhell carstvo ak ne zna računati.
tko normalan bi im prodao po 169 – pa tko je htio izaći , imao je onih par dana , pa i po viššoj cijeni od 169
ponuda je uvredljiva, ako gospon iz njemačke ne zna računati, onda me stvarno čudi kako je podigao svoje einhell carstvo ak ne zna računati.
Presmiješno, doista.
Očekivao sam bar 250 kad već po 199 nije išlo bogznašto, ali su dečki odlučili igrati na strah i neznanje ljudi. Nažalost, takva politika ima određenog uspjeha.
Moje mogu dobiti za 1000 kn/kom.
Ni lipe ispod.
Pa nismo sad baš svi blesavi.
Međutim, kad razmislim, mogli bi skupiti 50.000 kom.
Kuda dalje ?
Jel netko poslao prijavu HANFI radi skrivanja cjenovno bitnih informacija
od strane pravnog subjekta Zagrebačke burze mjesecima i delistiranje dionica
nekoliko dana prije krajnjeg roka ?
Ili su se svi pomirili sa takvim stanjem i postupanjem.
Kuda dalje ?
Kolega Barikb,
zaboravljate gdje živimo!
Podsjetit ću, nekompetencija, lopovluk, mito i korupcija……
Kuda dalje ?
Lajkam post i nemam što reći.
Pisati Gažićki je gubljenje vremena.
Ovdje se čeka nešto drugo.
aha, a sad ovdje ocekujete intervenciju institucija. te iste institucije ne poduzimaju apsolutno nista po pitanju puno gorih stvari, a kamoli ove kamilice 😀
Ne da se piše Gažićki nego da institucije provjere jesu li počinjena kaznena djela u instituciji Zagrebačka burza radi toga što nisu javnosti objavili mjesecima cjenovno ključnu informaciju koju su znali. Ovo je jedinstven slučaj delistiranja u svijetu i u Hrvatskoj. Izrazito pogodovanje smicalicom najvećem dioničaru i težak brutalan udarac za male dioničare. Nemoguće da je to zakonito, uzimajući u obzir sve najsitnije rupe u zakonu.