Upravo sam pogledao sjednicu GV Kutine, a pogledajte i vi na 1h, 28min i 50s. Za rubriku “vjerovali ili ne”.
Ne bih bio u koži vještaka koji je procijenio polovinom prosinca (dakle prije objave o delistu) vrijednost dionice pvcm na pazite sad………175kn.
Stigle su dvije ponude, a početna cijena je utvrđena pazi sad….. prema podacima o dobiti, prihodima i ebitda u zadnje 3 god, iz kojih vještak tobože nije uočio eksponenciju.
Za ovo se u USA dobiva 20g expresno.
Kada su zadnji puta radili procjenu vještak je procijenio na 22xkn.
Ovo je p/e ispod 3, pa ovo je strašno, a ako će pumpati ebitdu pasti će ev/ ebitda ispod 1.
Znači vještak kaže ko fol evo vidite 2016. dobit je12mil ali ne kaže da je onda ebitda skočila s 42 na 113m, a istovremeno ev/ebitda pao u 3g sa13,44 na 3,83 pa na 1,47. Pa je li ovo moguće da se oni uopće ne boje ovako koketirati sa Dicentrom i povezanima?
Naravno da se sve mora obaviti do objave fi za 2017. na fini jer tada karte moraju na stol. Iako i sada su na stolu.
Otpisi i rezervacije u 2016g za njih (vještake) kao da ne postoje jer vijećnici ionako pojma nemaju, a valjda neće nitko dizati prašinu okolo.
Pongo
Ma jasno je meni i zapravo svejedno ali prodaje pravna osoba, a ne panično tržište. Što se mene tiče mogu im i pokloniti ali netko mora stviti potpis, halo…
pa dobro bre, po koliko j eto onda otišlo. I kome – nije valjda onoj osjeckoj tvrtki oja ne kupuje dionice peveca i nema veze s pevecom
Brzo će ljeto i fi.
Mislim da će im Lovra možda dati kao u ponudi 199 pa kao win-win situacija. Ha ha
Znači dvije ponude pristigle, a početna cijena je 175. Sada idu obvezujuće ponude.
Brzo će ljeto i fi.
Mislim da će im Lovra možda dati kao u ponudi 199 pa kao win-win situacija. Ha ha
Znači dvije ponude pristigle, a početna cijena je 175. Sada idu obvezujuće ponude.
Jeste prodali PVCM ili ostavili nešto sitno?
može li netko pojasniti tu kutinu – oni su raspisali natječaj po 175 kn minimum i pristigle su im dvije obvezujuce ili informativne ponude – po koliko su te ponude i od koga. i tko im je rekao da zacijene pevec bas po 175 kn. a i taj koj je zacijenio pevec po 175 kn , taj mora da je slijep na jedno oko i gluh na jedno uho kad piše takve bedastoće, otkad je to fer cijena ev ebitda 3 ili čak i manje, po kojoj to metodologiji i po kojemto rezonu. po tom rezonu sve dionice na burzi su 3 do 4 puta precijenjene
I jedno i drugo.
A u konjunkciji daju dobitnu kombinaciju.
Za neke.
može li netko pojasniti tu kutinu – oni su raspisali natječaj po 175 kn minimum i pristigle su im dvije obvezujuce ili informativne ponude – po koliko su te ponude i od koga. i tko im je rekao da zacijene pevec bas po 175 kn. a i taj koj je zacijenio pevec po 175 kn , taj mora da je slijep na jedno oko i gluh na jedno uho kad piše takve bedastoće, otkad je to fer cijena ev ebitda 3 ili čak i manje, po kojoj to metodologiji i po kojemto rezonu. po tom rezonu sve dionice na burzi su 3 do 4 puta precijenjene
Ovaj prvi natječaj je raspisan da se vidi ima li zainteresiranih i nije se tražila nikakva cijena. Onda ide sjednica GV KUTINE na kojoj se obznanjuje da su pristigle dvije ponude. Temeljem procjene vještaka (moš mislit) određuje se početna cijena 175kn i sada idu obvezujuće ponude sa cijenom.
Brzo će ljeto i fi.
Jeste prodali PVCM ili ostavili nešto sitno?
[/quote]
Ni jedno ni drugo