Grad Kutina prodaje 7704 dionice. Ili ih je netko požurio.
Dobar paket. Treba im za sufinanciranje energetske obnove skola i vrtica. Tako kazu.
https://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/grad-kutina-prodaje-dionice-trgovackog-lanca-pevec-novac-im-treba-za-sufinanciranje-eu-projekata-energetske-obnove-skola-i-vrtica/6902085/
Ne znam tko je u Kutini na vlasti ali sutra zovem drugu stranu da im ukažem na vrijednost kako načelnik nebi pokupio dobru proviziju.
Kad im kažem da to vrijedi 100 eurića i da je to lako provjerljivo, a grad to prodaje za 200-tinjak kn eto ti afere.
Reći ću im da izvrše pritisak na vlast na način da sačekaju fi, pa neka onda objave prodaju.
Da, slažem se. Ne treba pljuvati po upravi. Zasada dobro rade i treba im dati priliku da urade kako su najavili. Sređivanje poslovanja pa povratak na burzu. Sad čekamo, nadam se ne predugo. Sretno do daljnjega.
[/quote]
A vidi indijanaca. Mislite da su ljudi s Marsa pali? Vesla cicali? Virite iz dupeta upravi. Jedini ko je gori od ove uprave su guzoljupci ko vi. Ne da po ovoj upravi treba pljuvati, nego ih još treba staviti u udžbenike kao primjer najgoreg oblika nesređene države i ono što dioničarstvo NIJE!
P.S. Pozdrav od novog dioničara Peveca!
[/quote]
Stari fundament-alist, nisi mogao odbiti ovu premiju na rizik? Neka nas.
Uprava se ocjenjuje po poslovanju, a Pevec sada dobro posluje. Ne pjevam hvalospjeve, samo kazem da su na potezu. Vidjet ćemo jesu li doveli dioničare u zabludu izjavom da se vraćaju. Ako se ne vrate kroz godinu dana onda možete pljuvati i prozivati. Godina dana je sasvim dovoljna da se stvari srede.
Meni je glavno da uprava radi dobar posao, a jednog dana ce se njihovi i moji interesi poklopiti. Tko hoce da ga vole neka ode u Rivp.
Zapravo sto se kasnije vrate na burzu to ce veci biti big bang.
Uprava se ocjenjuje po poslovanju, a Pevec sada dobro posluje. Ne pjevam hvalospjeve, samo kazem da su na potezu. Vidjet ćemo jesu li doveli dioničare u zabludu izjavom da se vraćaju. Ako se ne vrate kroz godinu dana onda možete pljuvati i prozivati. Godina dana je sasvim dovoljna da se stvari srede.
Uprava siječanj 2016
Čsni sude, pa to je nesporazum, mi intenzivno radimo n auvrštenju , ali to je složen postupak. Samoborka hoće kruha preko pogače.
Uprava ljeto 2016
Predlaže se povlačenje odluke o uvrštenju.
bookworm – jel mi o istoj Upravi govorimo ili o nekoj drugoj. Više vjerujem Ivanu Vrdoljaku nego nekim njegovim Osječanima u Pevecu. Ivan Vrdoljak je Vlado GOtovac za neke.
Pevec je dobro poslovao za vrijeme Šketa. Kako Pevec sada posluje, to znaju samo oni koji to trebaju znati.
Za svako novorođeno dijete svojih zaposlenika tvrtka će dati potporu u visini 3300kn. Lijepo i pohvalno.
Pevec
Kako uopce usporedjivat dioki kojemu je bilanca nesto slicno vdkt gdje su kratkotrajne obveze bile vece od imovine nekoliko puta
A kakvi su to Pevec poklon bonovi koji se prodaju po njuskalu uz diskont?
Koja je to fora s time?