PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko ce koja faza trajati to ne zna nitko.
Ali ako je ovo akumulativna onda to ima rok trajanja do nekog zasicenja.
I jos ce mnogo vode proteci Savom prije nego nas narod pocne vesmasine, tostere i opremu za kucu i vrt kupovati preko interneta. Bar ne vecinom.
Hvala na lijepim zeljama.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kad smo vec kod interneta pa i pevecu je u izradi internet trgovina tako da ne vidim tu nikakvo zaostajanje.

Ignore : renči

Danas smo siromašniji za trgovanje jedne od najperspektivnijih dionica na TK..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

@ING

Vratit cemo se mi ovdje, samo cemo biti 5x, 6x snazni kad se vratimo 🙂

S obzirom da postoje dvije udruge, jedna koja zastupa male dionicare i druga koja zapravo predstavlja one koji drze vecinu te je ocito osnovana s cijem neutraliziranja glasova ove prve udruge ( mislim pri tom na medijsko eksponiranje i slicno) i na kojoj pise tko su clanovi te druge udruge za pretpostavit je da ti clanovi predstavljaju vecinu u pevecu pa bi bilo dobro znati koliko zapravo predstavlja ta vecina postotka glasova, pa ako netko ima knjigu dionicara ne bi bilo lose da znamo te podatke ako tko moze zbrojit.

http://www.udtdp.hr/2016/07/20/osnivaci-udruge/

MARK 2 d.o.o.
DICENTRA d.o.o.
ABACO d.o.o.
METALOPLAST, OBRT ZA IZRADU PREDMETA OD PLASTIČNIH MASA I METALA
BELAMAKS PROM d.o.o.
DIV d.o.o.
MIHOKOVIĆ d.o.o.
PROIZVODNO-TRGOVAČKI OBRT „SANADER“
SEDLAR d.o.o.
LASSELSBERGER – KNAUF d.o.o.
EMITRI d.o.o.
BOSMATTOM d.o.o.
KRALJ COMMERCE Kralj d.o.o.
OMEGA PANELI d.o.o.
MIKOLČEVIĆ MLADEN
Dr.LANG HEINRICH

Beznačajno, sve skupa.
Koliko piše u top 10 toliko jest.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Zasto mislis da svi koji su u top 10 osiguravaju vecinu tj glasove vecinskog

Ignore : renči

Koliko ce koja faza trajati to ne zna nitko.
Ali ako je ovo akumulativna onda to ima rok trajanja do nekog zasicenja.
I jos ce mnogo vode proteci Savom prije nego nas narod pocne vesmasine, tostere i opremu za kucu i vrt kupovati preko interneta. Bar ne vecinom.
Hvala na lijepim zeljama.

Krivo,iz osobnog iskustva mogu potvrdit da je web-prodaja toliko ojačala da kurirske službe ne stignu sve isporučiti ponekad.
Eto vam ideje usput ako imate par milja viška otvorite kurirsku službu imat ćete posla preko glave.
Od nedavno kod nas funkcionira i Locodels(vjerojatno mnogi nisu ni čuli)

Auguste
Rasprava je otisla u nebitnom smjeru.
I dalje je vecinom dodjes, vidis, odaberes i kupis. A onda ce sluzbe dostaviti. Ili ducanske ili vanjske kurirske.

Br.1+3853

Br.6+1103

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Još 10k kom od jučer i do daljnjega to je to.

Znači top10 sutra će imati oko 76%

Čekamo rezultate, a do tada moguće novu ponudu koja bi prošla kao i ona prije. Nakon rezultata zaboravite sve ovo otezanje jer vrijednost će kipiti iz lonca. Znači još par mjeseci i ovo će biti top tema.

TK 22x mil. samo na zse.

New Report

Close