PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ante

Gospodja Hrkac je imala blizu 0.78%, i bila je jedno vrijeme u top 10.
Evo slka na datum 29.9.2017 godine.

Njih dvoje zajedno 1.78%

Hrkač LJiljana – 10 230 zadnji put viđeno na br 10 29.09. Od tada St banka skrbnički.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

@Serislav

Prvi i drugi rade zajedno. Drugi je vjerojatno skrbnicki racun od Dicentre.

Dicentra je prebacila tocno 14761 dionicu ovom drugom, to je taj blok promet.

Oko 13 tisuca na burzi taj dan, ostalo do 25.5 tisuca van burze.
Sto brze skupe koliko misle brze je opet na burzi.
Jer 95% ne moze nikad pa ni onda.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

A otkud mu je prebacila?
To je od drugih, mislim.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ma tko zna dali uopce sama Dicentra, bez partnera ima 50%.

@Serislav

Evo slika ispod

Ovaj broj 2 je povecao broj dionica tocno za taj blok promet.
Sto znaci da im je Dicentra prebacila i onda sve ostalo kupila

Dicentra je u 2 dana kupila 17 tisuca i kusur redovno, a ovi 14 i kusur tisuca onaj blok.
I sve 5.
Skupljaju dobro i neka.
Ne bi skupljali da ne vrijedi i da im ne trebaju za podjelu dobiti u buducnosti.
To je jedina logika.
Kontrolu vec imaju.
Odlicno, odlicno.
Jos da vidimo ova dva dana…

S obzirom da postoje dvije udruge, jedna koja zastupa male dionicare i druga koja zapravo predstavlja one koji drze vecinu te je ocito osnovana s cijem neutraliziranja glasova ove prve udruge ( mislim pri tom na medijsko eksponiranje i slicno) i na kojoj pise tko su clanovi te druge udruge za pretpostavit je da ti clanovi predstavljaju vecinu u pevecu pa bi bilo dobro znati koliko zapravo predstavlja ta vecina postotka glasova, pa ako netko ima knjigu dionicara ne bi bilo lose da znamo te podatke ako tko moze zbrojit.

http://www.udtdp.hr/2016/07/20/osnivaci-udruge/

MARK 2 d.o.o.
DICENTRA d.o.o.
ABACO d.o.o.
METALOPLAST, OBRT ZA IZRADU PREDMETA OD PLASTIČNIH MASA I METALA
BELAMAKS PROM d.o.o.
DIV d.o.o.
MIHOKOVIĆ d.o.o.
PROIZVODNO-TRGOVAČKI OBRT „SANADER“
SEDLAR d.o.o.
LASSELSBERGER – KNAUF d.o.o.
EMITRI d.o.o.
BOSMATTOM d.o.o.
KRALJ COMMERCE Kralj d.o.o.
OMEGA PANELI d.o.o.
MIKOLČEVIĆ MLADEN
Dr.LANG HEINRICH

Ignore : renči

Previse je tu igraca, kad tad ce htjeti ti veliki da omrse brk.
Kroz dividendu ili povratak na burzu ne znam ali nece moci godinama drzat tu lovu a da ne kapitaliziraju ulog

Tako je.
Zato se i skuplja da bude masnije kad bude.
Naravno, to je samo jedno vidjenje.
Ali izgleda jako logicno.
Svi oni su dionicari.
A dionicari zele korist od svojih dionica.
Koje nema bez poteza koje cekamo.

Sad ide druga faza koja ce trajati dugo ,pa jedino ako netko ima unuke ali ne prestare ,moze cekati
Siguno je da pored internet trgovine koja najvise prodaje isti asortiman i balkanskih vlasnika ovo nije zlatna koka
Sretno onim koji su ostali

New Report

Close