Delistiranje i je bilo da bi raju natjerali da im proda. Ponude će biti. Vrlo uskoro. Nema dvojbe. Nisu skupili po 199 kuna, morat će dati najmanje toliko ili više.
Odlučio sam ne komentirati / prognozirati potencijalnu vrijednost dionice u budućnosti.
A pogotovo ako jednog dana izađe na službeno tržiše što je za firmu ovog kalibra i jedino logično, jer maksimizira vrijednost za one koji najviše imaju.
Naprosto nema smisla.
Većinu ljudi zanima samo sad i odmah i bilo kakav pokušaj rasprave na tu temu će se svesti na a što ako izbije rat, a sigurno će vas dotle skvizati, ma nema šanse da ne iztuneliraju lovu itd.
Tako da ako netko želi diskutirati može na p.p.
Pozdrav!
Osim toga, nema on kontrolu nad firmom. Samo za delistiranje sa burze je na skupštini trebao skupiti 75 posto glasova, što je mogao samo sanjati. Ovo sa Lev oznakom je prljavo iskoristio. Bez toga, nebi ništa mogao. Dionica bi bila na burzi i nitko mu nebi prodao. Samo ta jedna EU direktiva i pravilnik su mu doveli vodu na mlin.
Sve tvrtke su dužne predati FINI GFI, radi se o javnom besplatnom podatku.
Eto, još i bolje. Neće moći muljati sa stvarnom vrijednošću firme. Samo neka čeka sa otkupom od malih dioničara.
Granica kupnje je 175 kn pa tko želi van to je to. Od sutra više nema niti tog pojasa za spašavanje.
Tko moze cekat par godina, vrlo vjerojatno ce mu ovo biti investicija zivota.
Tko ne moze cekat, jbga prodat ce sa minusom a mozda krajem dana i naraste do 200.
Naravno uvjek postoji rizik i biti u vecem minusu ali sva logika kaze da ce ovo biti investocija zivota
Bit će trgovanja sigurno. Samo je pitanje živaca i do koliko će pokupiti.
Rekao bih da će barem 200 kn, ako ne i više.
veliki kupuje do 175 kn
i to još samo danas, od sutra je pvcm pa-pa
Vrhunski odigrano, jednostavno vrhunski, sve pametno, dok smo mi ulagaci ispali nepametni (ne znam koju rijec da upotrijebim, forum mi neda da stavim post zbog nedopustenih rijeci, a ne znam koje su to). Vrhunski odigrano od tima Pevec, od drzavnih sluzbi koje bi trebale obavjestavati investitore, a ne da investitori sami moraju kopati po internetu informacije o LEI oznaci, sta sam ja znao za LEI oznaku, dal je netko od Vas prije 27.12 uopce znao nesto o Pevecovoj muljazi sto se tice LEI oznake, nisam primjetio da je itko komentirao o tome prije 27.12, sto znaci da niste niti Vi znali, a vecina je ovdje postala “pametna” nakon 27.12.
Vrhunski istempirano, dakle nismo imali niti cijela 3 dana da se odlucimo ocemo li prodati ili ne. Sva ova nagadjanja dal ce oni kasnije isplacivati neku dividendu, da li ce ispostovati EU regulativu, da li ce se ponovno pojaviti na burzi dionica, sve je to jedna velika kocka i vjera da bi ova uprava mogla napraviti nesto dobro za investitore. Po svemu sudeci kako su se ponasali i kako se josh uvijek ponasaju, ne vidim da ce se ista promijeniti, ja se ne namjeravam sa svojom novcem kockati i prodat cu danas.
Oni koji misle ostati unutra, zelim svu srecu da naplate svoju strpljivost kad tad.
I sve najbolje za ovu godinu svima zelim i da zaradite barem nesto u ovoj kaljuzi od “pravne” drzave, ja sigurno necu, polako cu seliti svoje novce van, kada cu ih vracat nazad uvecane, rado cu platiti porez drzavi, osim ako ne zabrane banke (sto je naravno moguce), da se isplacuju vece kolicine novaca s “neprovjerenih” trading platformi, a onda ide izbjegavanje poreza, ne zato sto ja to zelim, vec zato sto drzava omogucuje da banke rade mobing nad njihovim korisnicima.
Uglavnom vrhunski odigrano, problem je samo sto ce sve vise i vise ulagaca otici stavljat novce negdje drugdje, pitam se koga ce onda pljackat.
Post je uredjen i nije cjeli zbog nemogucnosti slanja iz ne znam kojih razloga zbog nedopustenih rijeci, gdje mogu vijedti koje su rijeci dopustene na ovom forumu.
kupio na zatvaranju po 171,50 kn, danas praktički nije ni išlo po nižoj cijeni
ostavljam za unuke ako me Dicentra & Co. ostave unutra
nadam se zaradi 10x u 10 god.
živi bili!