PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vecinskom je ovo sad prilika da po ogromnom diskontu pokupi sta se pokupit da…ne bi me cudilo da poskidaju vecinu s aska jer svaka cijena je smijesna u usporedbi sa stvarnom vrijednosti dionice

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Trajni delisting im sigurno nije u interesu jer na taj nacin nemogu povecati svoj udjel.

A zašto bi to trebali raditi? Imaju preko 50% dionica, a ostale su previše raspršene da bi imale bilo kakav značaj. Ne treba njima 100% da ovladaju firmom.

Nije samo jedan kupac na bidu. Nadlipavaju se. Još danas to mogu. Drugi tjedan će biti drugačije igrice.

Kada je zadnji dan trgovine? Hoće li se trgovati 3.1. 2018.?

Trajni delisting im sigurno nije u interesu jer na taj nacin nemogu povecati svoj udjel.

upravo zbog delistinga će se gazda dodatno i jeftinije nego sada nakupovati dionica jer će biti jedini koji kupuje za razliku od sada gdje svatko može preko burze lako kupiti i prodati…kad on bude jedini kupovat će koliko hoće i po cijeni koju on odredi, a mali će mu kucati na vrata i moliti da im otkupi dionice….ako ne shvaćate tu igru onda ste stvarno naivni i niste za burzu i smicalice koje su ovdje normalna stvar

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Još se trguje u utorak, 2. siječnja. Nakon toga nestaje sa burze.

Za sada se čini da je 175 za gazdu gornja kota, vjerojatno je to i potvrda neki dan onog velikog naloga na 175 kn…
Tehničku analizu možemo staviti mačku o rep

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ako je gazda bio onaj s nalogom od 175 neki dan, onda je jučer kupovao dobro ispod planirnog. Po mojem sudu, ako je gazda kupovao po 150 i 160 onda će biti spreman pokupiti sve do 200. Ako firma tako dobro posluje kao što se priča onda će do zadnjeg dana sve pokupiti do 200. Taman će mu prosjek doc na 175-180. Zato ne prodajite bezveze.

mogu ali teže.
da to drži vodu dokaz i da je danas za razliku od jučer panika na strani kupnje više izražena.
jučer su se više bojali dioničari a danas oni koji se boje da neće stići kupiti.
rovovi su iskopani,ostaje da vidimo tko je jačih živaca,mudriji,strpljiviji…
oni koji to nisu su se jučer rješili tereta.
nećemo zahvaljivati već dobar provod svima i svako dobro.
čujemo se u novoj.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

U svakom slučaju ovo djeluje kao pritisak na dioničare da se budzašto riješe dobre dionice. Naša posla.

dragi moji “mali” dionicari PVCM… zbijmo redove i drzite liniju… nema prodaje !!!

Ovaj danas časti na 175kn…….

Mogao je bez problema nastaviti skupljati oko 160kn……

New Report

Close