PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ante909
kupuje jedan veliki i uz njega možda par malih, ali zato jučer i danas prodaju deseci malih/srednjih ulagača. nije problem sada kupiti, no to znači da zarobljavaš kapital na par godina u dionici PVCM i to s većinskim vlasnikom koji male dioničare tretira kao smetnju koje se želi riješiti. ako ti i dalje usprkos tome želiš biti u takvoj dionici, onda ok

To su svjesni koji su ostali u dionici, zadnji pogled na strukturu dioničara oko 2.000
Sada vjerojatno oko 1000

Ono što će biti zanimljivo kada izađu rezultati i dobit tvrtke, kada nadmaše tržišnu kapitalizaciju..

Uostalom uskoro ćemo to vidjeti
[/quote]

zašto bi gazda to u buduće objavljivao? da mu je cilj transparentnost ostao bi sa PVCM na burzi, a ne ga povukao s burze

ante909
kupuje jedan veliki i uz njega možda par malih, ali zato jučer i danas prodaju deseci malih/srednjih ulagača. nije problem sada kupiti, no to znači da zarobljavaš kapital na par godina u dionici PVCM i to s većinskim vlasnikom koji male dioničare tretira kao smetnju koje se želi riješiti. ako ti i dalje usprkos tome želiš biti u takvoj dionici, onda ok

To su svjesni koji su ostali u dionici, zadnji pogled na strukturu dioničara oko 2.000
Sada vjerojatno oko 1000

Ono što će biti zanimljivo kada izađu rezultati i dobit tvrtke, kada nadmaše tržišnu kapitalizaciju..

Uostalom uskoro ćemo to vidjeti
[/quote]

zašto bi gazda to u buduće objavljivao? da mu je cilj transparentnost ostao bi sa PVCM na burzi, a ne ga povukao s burze
[/quote]

Popolo
Pa ne moze nitko bas stogod hoce koliko god dugo hoce.
To je svemirski princip.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

https://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/sto-se-dogada-u-pevecu-cijena-dionice-sa-216-pala-na-160-kuna/

Ocito je ovaj na 168 naumio skupit koliko god se ponudi, sad svi predpostavljamo da se radi o vecinskom sad postavlja se pitanje sta ako nije on realno postoji i ta mogucnost.

Doista misliš da bi se netko u ovakvoj situaciji usudio u ovu priču utući i riskirati milijune kuna, a da nije većinski? Ma nema šanse…
[/quote]

To se upravo događa.
[/quote]

izgleda da znas nesto vise od nas… ili nagadas s obzirom na bid?

Tako ću i ja ostaviti 4 dionice, svakom članu obitelji po jedna, kao podsjetnik gdje im je ćale namlatio lovu i da se o tome naraštajima priča uz logorske vatre

Popolo
Pa ne moze nitko bas stogod hoce koliko god dugo hoce.

osim ako se nekom srećom (po njega) ne nalazi u HR ili još bolje (opet po njega) na ZSE
onda može što hoće, kako hoće i koliko hoće

Popolo
Ne bacaj floskule.
Oni koji su unutra imaju racunicu koja je tebi vidim potpuno nerazumljiva.
I zato stvarno, ne brini tudje brige.
Tipa da li ce divka ove godine ili iduce.
I kolika ce biti.
Stvarno, nemoj, jer nista novo nemas za reci.
P.S.
Za razliku od tebe koji imas misljenje ja imam nesto opipljivije. A necu ti reci sto.;-)

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Je li netko kontaktirao Udrugu malih dioničara?
Bilo bi zanimljivo čuti stavove Udruge, kako misle zaštititi interese malih ulagača, kojim aktivnostima i slično.
Nikad nisam imao dionice Peveca ali ovako nekorektan potez Uprave a posebno netransparentnost ZSE me baš intrigira i razmišljam o ulasku na ovim razinama sa par stotina dionica.
Tržišna pozicija Peveca je vrlo zanimljiva, gotovo bez konkurencije i ovi đavli ne rade ovakve bravure bez razloga.

Rade ih da preveslaju male dioničare, nije li to očito? Kupuj preko njuskala, bit će ti puno jeftinije. Zašto se razmetati?

https://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/sto-se-dogada-u-pevecu-cijena-dionice-sa-216-pala-na-160-kuna/

Ovim člankom jako puno toga je rečeno. Toliko, da više čak i nema pitanja.

Članak je star više od godinu dana.
Kakva vam je to udruga koja se ne očituje na ovakve današnje turbulencije i akrobacije?
Ne bih se čudio da sutra dostave to što se od njih traži i da sutra dođe do preokreta.
Ask/bid se komplicira

Je li netko kontaktirao Udrugu malih dioničara?
Bilo bi zanimljivo čuti stavove Udruge, kako misle zaštititi interese malih ulagača, kojim aktivnostima i slično.
Nikad nisam imao dionice Peveca ali ovako nekorektan potez Uprave a posebno netransparentnost ZSE me baš intrigira i razmišljam o ulasku na ovim razinama sa par stotina dionica.
Tržišna pozicija Peveca je vrlo zanimljiva, gotovo bez konkurencije i ovi đavli ne rade ovakve bravure bez razloga.

To kuko stara. Zamisli da kažu da očekuju npr. 70m dobiti u 2017. i 80m u 2018. Plus rezervacije.
Bi li tada išlo po ovoj cijeni?

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Fina završnica.

New Report

Close