ante909
kupuje jedan veliki i uz njega možda par malih, ali zato jučer i danas prodaju deseci malih/srednjih ulagača. nije problem sada kupiti, no to znači da zarobljavaš kapital na par godina u dionici PVCM i to s većinskim vlasnikom koji male dioničare tretira kao smetnju koje se želi riješiti. ako ti i dalje usprkos tome želiš biti u takvoj dionici, onda ok
To su svjesni koji su ostali u dionici, zadnji pogled na strukturu dioničara oko 2.000
Sada vjerojatno oko 1000
Ono što će biti zanimljivo kada izađu rezultati i dobit tvrtke, kada nadmaše tržišnu kapitalizaciju..
Uostalom uskoro ćemo to vidjeti
Opaaa, upravo ode 14.761 dionica na 170 kn! Još uvijek neki misle da gazda neće skupiti dovoljno za skvizanje u roku od godinu dana ili manje?
tko zna kuda će taj sada okrenuti sa ta 2,5mil.kn
@popolo
Djeluješ mi baš dobronamjerno i nemoj misliti da ja prvi ne žalim zbog ovakve sramotne i rekao bih jadne odluke ove nazovi uprave ali uzimam sve u obzir pa i ono najvažnije, a to je cijena.
Budi siguran da će me gazda uvijek primiti ukoliko mi zatreba lova jer on je već nudio 199kn. A nije jedini .
Da je cijena npr kn115 uz iste okolnosti da li bi i tada trebalo prodavati ili možda kupovati ?
17xx dionicara krajem desetog mjeseca.
U zanimljivom kontrapunktu, kako je squeeze prakticno nemoguc tako ce sto vise malih proda biti bolja divka onima koji ostanu.
Tko hoce da ga gazda voli neka ide u Rivp na 2%. Svakom po izboru.
Bas me zanima novo stanje dionicara.
Opaaa, upravo ode 14.761 dionica na 170 kn! Još uvijek neki misle da gazda neće skupiti dovoljno za skvizanje u roku od godinu dana ili manje?
tko zna kuda će taj sada okrenuti sa ta 2,5mil.kn
[/quote]
ako je pametan, više ni kunu neće uložiti na ovu burzu
Je li se čula telefonski Gažićka danas sa Upravom Peveca ili
ono prije par dana i to je to ? To bi bila jedna od bitnijih informacija
kada bi je mogli imati.
Ocito je ovaj na 168 naumio skupit koliko god se ponudi, sad svi predpostavljamo da se radi o vecinskom sad postavlja se pitanje sta ako nije on realno postoji i ta mogucnost.
Ukupna današnja sitna trgovina, kupac prebacio u komadu na slijedeći račun….
1. DICENTRA D.O.O. 358.516 27,46%
2. HITA-VRIJEDNOSNICE D.D. 229.046 17,54%
3. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. 110.812 8,49%
4. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. 75.143 5,75%
5. KRALJ-COMMERCE D.O.O. 69.330 5,31%
6. CROATIA BANKA D.D. 37.174 2,85%
7. OMEGA PANELI D.O.O. 21.036 1,61%
8. HRVATSKE ŠUME D.O.O. 19.316 1,48%
9. HRKAČ DRAŽEN 13.080 1,00%
10. SPLITSKA BANKA D.D. 11.425 0,87%
ovo je bilo 12.12…
Ocito je ovaj na 168 naumio skupit koliko god se ponudi, sad svi predpostavljamo da se radi o vecinskom sad postavlja se pitanje sta ako nije on realno postoji i ta mogucnost.
Doista misliš da bi se netko u ovakvoj situaciji usudio u ovu priču utući i riskirati milijune kuna, a da nije većinski? Ma nema šanse…
Doista misliš da bi se netko u ovakvoj situaciji usudio u ovu priču utući i riskirati milijune kuna, a da nije većinski? Ma nema šanse…
[/quote]
To se upravo događa.