PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jos jednom: l
Squeeze out je moguc, ali samo u teoriji.
Tko god tvrdi suprotno nema saznanja koja ja imam, a dostupna su za 125 kn na skdd.
Prema tome, gledajte svoja posla.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ovdje igranka traje još par dana i adio PVCM na ZSE
nove gazdine ponude za otkup ne treba očekivati jer će gazda sad godinama cijediti male dok ne dobije dovoljno za squeeze out i gotova priča

Što se ti toliko brineš kada ja sa 2000+ mirno spavam. Jel imaš uopće dionice. Pa ako i uspije squeezirati za koju godinu neće za 100kn. Ne ide ovo u stečaj pa da se nama žuri, upravo obratno, žuri se njemu jer kompanjone mu svrbe prsti po pitanju dividende. Podmetali su mu leđa da skupi što više dok dobit može sakrivati u rezervacije, amortizaciju, ostale troškove ali ne zaboravi da nema besplatnog ručka.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Što se ti toliko brineš kada ja sa 2000+ mirno spavam.

da doista mirno spavaš ne bi napisao desetak postova

Pa ako i uspije squeezirati za koju godinu neće za 100kn.

nije rečeno da za 1-2 godine ponuda neće biti na 100 kn ili niže

Ne ide ovo u stečaj pa da se nama žuri,

pa ni dioničari starog peveca nisu vjerovali da će firma u stečaj, međutim…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Vratite se na početak prosinca 2016., na par stranica sam sve ovo u detalje najavio… Brzo će se to ispod 150 trgovat preko njuškala i OTC-a HITA-e i IK-a

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Vratite se na početak prosinca 2016., na par stranica sam sve ovo u detalje najavio… Brzo će se to ispod 150 trgovat preko njuškala i OTC-a HITA-e i IK-a

A nakon toga brzo vise nece.
I sam znas zasto.
Na kraju se sve svodi na vremenski horizont i prihvatljivost rizika, omjer gubitka i dobiti.
Zar ne?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ja imam 100-tinjak komada i ne namjeravam to prodati. Mislio sam poslje nove godine podebljat poziciju za jos 200 komada ali naravno da sam sad odustao od toga. U svakom slucaju ovih 100njak komada necu prodavat
Kao sto je netko spominjao u komentarima prije, pevec je dugorocno ulaganja a cak i ako se nikad ne vrati na burzu ja sam zadovoljan buducim dozivotnim dividendama koje ce biti izdasne.

Sve se svodi i na to koliko ti je bitna lova koja će ti na neko vrijeme biti zavezana ovdje.
Ak si ionako ulagao dugoročno, onda tak i onak nema veze.
To svak sam sa sobom mora vidjeti.

Što se ti toliko brineš kada ja sa 2000+ mirno spavam.

da doista mirno spavaš ne bi napisao desetak postova

Pa ako i uspije squeezirati za koju godinu neće za 100kn.

nije rečeno da za 1-2 godine ponuda neće biti na 100 kn ili niže

Ne ide ovo u stečaj pa da se nama žuri,

pa ni dioničari starog peveca nisu vjerovali da će firma u stečaj, međutim…

[/quote]

Napisao sam deset postova jer je ovo meni samo dio disperziranog portfelja i zato što je okolnost takva da čak i trolovi sa burek portfeljem ovdje nalaze smisao života.
Koji je tvoj motiv za tvojih 12 postova?

Najgore mi je na forumu što nemam pojma koliki su portfelji kod ostalih pa onda netko sa 5k kn može pilati cijeli dan jer eto možda susjedu crkne krava.

Netko danas prodaje a ja kupujem usprkos tvom trudu.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Ante
Vidim da cemo ti i ja na pivicu prije ili kasnije.
Mozda da Jurica plati?:-)

ante909
kupuje jedan veliki i uz njega možda par malih, ali zato jučer i danas prodaju deseci malih/srednjih ulagača. nije problem sada kupiti, no to znači da zarobljavaš kapital na par godina u dionici PVCM i to s većinskim vlasnikom koji male dioničare tretira kao smetnju koje se želi riješiti. ako ti i dalje usprkos tome želiš biti u takvoj dionici, onda ok

14.761 komad prodan u komadu

Opaaa, upravo ode 14.761 dionica na 170 kn! Još uvijek neki misle da gazda neće skupiti dovoljno za skvizanje u roku od godinu dana ili manje?

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close