PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma ja necu ovo prodavat, nemam nesto previse, 100-tinjak komada po 200kn.
U svakom slucaju, isplatit cu si kroz dividenduu citav ulog kroz par godina, kad ju pomcu isplacivati a ako zele uzeti kes onda ce ju morati isplacivati kroz dividendu.

Imao sam namjeru uzeti jos 200 komada poslje nove godine ali evo izgleda da nista od toga.

Da ne isplati se prodavat kad tad ce to doc na burzu, svi znamo koliko vridi jedino se moze uclanit u udrugu i ako se stvori dovoljna kolicina u udruzi vrsit pritisak na Upravu, drzavne institucije, preko medija itd.

Ignore : renči

U trenutku nesuradnje Uprave Zagrebačka burza je morala tu informaciju
objaviti javnosti. Obzirom da nije neohodna je istraga prema Zagrebačkoj burzi.
Indicije su da je kriminalno prešućivanje informacije dovelo do pada cijene.
Burza se blamira slanjem upita raznim uprava da li nešto znaju oko promjene cijene,
a sama ulagače dovodi u neprimjeren i neravnopravan položaj i pred gotov čin.
Ako ovo nije kriminal onda što je ? Ovoga nema niti u Africi niti u Južnoj Americi
gdje vladaju bande. Zagrebačka burza je poslužila kao dio zločinačke.

Kada bi bilo imalo zakona i reda ovo bi se procesuiralo.
Da je gospođa Gažić ovako cjenovnu informaciju zadržala za sebe u Americi
bila bi vrlo vjerojatno na dugogodišnjoj robiji, ovako će profitirati potpisivanjem ove Odluke.
Možda uđe u Upravu Peveca

Dionica je bila u najnižoj mogućoj kotaciji. Većinski vlasnici su davno dali do znanja da ne žele biti na burzi i sad tu neko cudjenje? Cekali su priliku, dobili su je i iskoristili.

Tk na 160kn je 209m. Ne znam što će biti dalje ali tragedija za burzu i za nas da ovakva dionica neće biti makar na ovoj pomoćnoj platformi. Gazdi nebi pala dlaka s glave, a nama mogućnost da ipak trgujemo.
Taman sam probio 2000kom, prosječno 196kn, i sad ovo…

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Da, ali ZSE je trebala već prije nekoliko mjeseci upozoriti javnost što se događa, a ne nekoliko dana pred delistiranje kada je to dovedeno pred svršeni čin.
Ovako je moguće da je to odrađeno kako bi se dionice pokupile od paničara po sniženim cijenama, a potom se ta LEI oznaka odjednom pojavi.

Ovaj tko je kupovao danas nije to radio napamet.

99,99% da je kupovao isti onaj koji i miče pevec s burze….samo ne znam kako to pomaže malima koji će ostati s papirićima u ruci i neće ih više imati kome prodati osim kucati na vrata gazdi i moliti da ih otkupi…
a gazda će i dalje vjerojatno kupovati da dođe do praga za skvizanje, a onda još jednom, ovaj put i posljednje, ćao đaci

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Sad je delist, a bit ce sto ce biti.
Kaljuza je to, nema greske.
A delistiralo se zato jer vrijedi.
Zaboraviti i cekati…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ekipo
govorim ja da nam fali više jedinstvenosti

Mislim da ovdje neće biti problem prodati (tko hoće) dionice jer preveliki je diskont u odnosu na vrijednost.
Pa ja bi kupio, a kamoli ne gazda. Zato ovo i rade jer sa objavom rezultata za 2017. cijena bi brzo probila 300+.
Sad je jasno zašto nisu kupovali u zadnje vrijeme po diskontu jer će moći reći eto vidite da glavnina transakcija ide van burze. Ha, ha

Dno dna!

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Dionica je bila u najnižoj mogućoj kotaciji. Većinski vlasnici su davno dali do znanja da ne žele biti na burzi i sad tu neko cudjenje? Cekali su priliku, dobili su je i iskoristili.

Pevec me ne čudi, tu gsopodu znamo. Ali Agram brokeri – oni žive od malih dioničara, a ovako ih naprave budalama.

Tko god je kod njih, kod Grgić bratije, ako još nije progledao, ovo mu je najbolji pokazatelj akko ti ljudi rade – za sveoje klijnete sigurno ne rade. Oglušili su se na takvu jednu formalnost, i toi opetovano, nešto su dobli zaizvrat, možda u budućnsoti ispliva što otprilike – neki dil je garant pao.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ključ je u tome da je Zagrebačka burza i njezina Uprava znala
zašto krije tu informaciju od javnosti i da je cjenovno osjetljiva.

Išla je na rizik vidjet ćemo kako će MUP, Uskok, Hanfa, DORH reagirati.
Ako ovo prođe onda može sve proći, teško je ovdje ne uočiti
mogući sukob interesa i nesavjestan rad. Postavlje se pitanje zbog čega ???
Očito se čekao zadnji mogući trenutak za objavu i gđa Gažić je birala taj trenutak.
Odluka – svršen čin. Gđa potvrđuje u dopisu da je o tome razgovarala sa upravom
Peveca i da nije o tome izvjestila javnost. Vrlo morbidno da to potpisuje. ali lako
za morbidnost pitanje je koliko je prekršen zakon o povjerljivosti i slično. Očito duboko.

New Report

Close