okruglo 500 komada po bidu
Kakve ljudine su ovi u Pevecu, to je svinjarija prve vrsti.
Mjesecima ih Burza kontaktira, oni šute – ne odgvaraju ni burzi ni javnosti. Dno dna, gazda ivica je mala beba naspram ovh balkanskih janjetina poduzetnika
Mjesecima ih Burza kontaktira, oni šute – ne odgvaraju ni burzi ni javnosti. Dno dna, gazda ivica je mala beba naspram ovh balkanskih janjetina poduzetnika
[/quote]
a sta ste ocekivali u ovoj nasoj drzavi!?
Muljatori sve do jednog
Nije ni čudo što ulagači napuštaju zauvijek ovu burzu gdje uprave firmi kontinuirano rade protiv interesa malih ulagača. Masa firmi već je otišla s burze, neki svojom voljom, neki zbog stečaja, a taj niz se povećava iz godine u godinu.
Mi smo znali svi s kakvim ljudima imamo posla, ali ipak mislim da nitko nije očekivao ovakvu razinu ponašanja.
Degutantno je što rade, dosita necivilizacijski, sve dioničare Peveca svim mogućim sredstvima nastoje i poniziti i oteti im vrijednost. Bravo, majstori, bravo, tako se radi.
[/quote]
a sta ste ocekivali u ovoj nasoj drzavi!?
Muljatori sve do jednog
[/quote]
Sve ciljano rade da se domognu većinskog dijela, koriste sve mehanizme.
Pitanje je zašto Gažićka nije upozorila i upoznala kroz obavijest ranije da PVC ne dostavlja tražene podatke….
I sad ako se veliki nalog makne…….opet smo na 100kn…….ako uopce stigne tamo u narednih par dana prije prestanka trgovanja…..
Ništa ne spominju koja je naknada dioničarima za delistiranje…….:)
Ipak je onaj veliki nalog na 175 kn dočekao svoje. Vjerojatno će na toj cijeni biti prebacivanja ovih par dana dok se još trguje pevecom na burzi.
I ovo je naše jedino “uređeno” tržište kapitala u RH.
Ovo što se događa na ZSE sa dioničarstvom je dno dna.
Ja sam veliki zagovaratelj dioničarstva i mislim da je to dobar put, ali ovu razinu neodgovornosti teško je podnijeti.
I svugdje je tako.
Čak i u našim hotelskim perjanicama.
Sjetite se samo što je bloger izvodio da se dioničari počnu poštivati na RIVP-u.
Odnos prema dioničarima je samo slika odnosa prema ljudima općenito u RH.
Strašno.
I ovo je naše jedino "uređeno" tržište kapitala u RH.
Ovo što se događa na ZSE sa dioničarstvom je dno dna.
Ja sam veliki zagovaratelj dioničarstva i mislim da je to dobar put, ali ovu razinu neodgovornosti teško je podnijeti.
I svugdje je tako.
Čak i u našim hotelskim perjanicama.
Sjetite se samo što je bloger izvodio da se dioničari počnu poštivati na RIVP-u.
Odnos prema dioničarima je samo slika odnosa prema ljudima općenito u RH.
Strašno.
Sramota, sutra ili prekosutra mogu dostaviti tražene podatke ili izjaviti mi se šalili i nikom ništa….
Iznenadjujuće brzu su vise nego prepolovili ovog od 7000kom……
Moglo bi tu opet biti vrlo povoljne kupovine…….samo pitanje je, što je u ovim okolnostima, više zaista povoljno….:)