PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=81091

okruglo 500 komada po bidu

Kakve ljudine su ovi u Pevecu, to je svinjarija prve vrsti.

Mjesecima ih Burza kontaktira, oni šute – ne odgvaraju ni burzi ni javnosti. Dno dna, gazda ivica je mala beba naspram ovh balkanskih janjetina poduzetnika

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Mjesecima ih Burza kontaktira, oni šute – ne odgvaraju ni burzi ni javnosti. Dno dna, gazda ivica je mala beba naspram ovh balkanskih janjetina poduzetnika
[/quote]
a sta ste ocekivali u ovoj nasoj drzavi!?
Muljatori sve do jednog

Nije ni čudo što ulagači napuštaju zauvijek ovu burzu gdje uprave firmi kontinuirano rade protiv interesa malih ulagača. Masa firmi već je otišla s burze, neki svojom voljom, neki zbog stečaja, a taj niz se povećava iz godine u godinu.

Ignore: KressoM, delux

Mi smo znali svi s kakvim ljudima imamo posla, ali ipak mislim da nitko nije očekivao ovakvu razinu ponašanja.

Degutantno je što rade, dosita necivilizacijski, sve dioničare Peveca svim mogućim sredstvima nastoje i poniziti i oteti im vrijednost. Bravo, majstori, bravo, tako se radi.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

[/quote]
a sta ste ocekivali u ovoj nasoj drzavi!?
Muljatori sve do jednog
[/quote]

Sve ciljano rade da se domognu većinskog dijela, koriste sve mehanizme.
Pitanje je zašto Gažićka nije upozorila i upoznala kroz obavijest ranije da PVC ne dostavlja tražene podatke….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

I sad ako se veliki nalog makne…….opet smo na 100kn…….ako uopce stigne tamo u narednih par dana prije prestanka trgovanja…..

Ništa ne spominju koja je naknada dioničarima za delistiranje…….:)

Ipak je onaj veliki nalog na 175 kn dočekao svoje. Vjerojatno će na toj cijeni biti prebacivanja ovih par dana dok se još trguje pevecom na burzi.

Ignore: KressoM, delux

I ovo je naše jedino “uređeno” tržište kapitala u RH.

Ovo što se događa na ZSE sa dioničarstvom je dno dna.

Ja sam veliki zagovaratelj dioničarstva i mislim da je to dobar put, ali ovu razinu neodgovornosti teško je podnijeti.

I svugdje je tako.
Čak i u našim hotelskim perjanicama.
Sjetite se samo što je bloger izvodio da se dioničari počnu poštivati na RIVP-u.

Odnos prema dioničarima je samo slika odnosa prema ljudima općenito u RH.

Strašno.

La vita e bella!

I ovo je naše jedino "uređeno" tržište kapitala u RH.

Ovo što se događa na ZSE sa dioničarstvom je dno dna.

Ja sam veliki zagovaratelj dioničarstva i mislim da je to dobar put, ali ovu razinu neodgovornosti teško je podnijeti.

I svugdje je tako.
Čak i u našim hotelskim perjanicama.
Sjetite se samo što je bloger izvodio da se dioničari počnu poštivati na RIVP-u.

Odnos prema dioničarima je samo slika odnosa prema ljudima općenito u RH.

Strašno.

Sramota, sutra ili prekosutra mogu dostaviti tražene podatke ili izjaviti mi se šalili i nikom ništa….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Iznenadjujuće brzu su vise nego prepolovili ovog od 7000kom……

Moglo bi tu opet biti vrlo povoljne kupovine…….samo pitanje je, što je u ovim okolnostima, više zaista povoljno….:)

Pa neven Vidaković iz Platinum Investa je danas u intervju za Novi list objavio da oni više neće ulagati na ZSE.

BTW. ima netko taj članak da ga posta ovdje?

La vita e bella!

New Report

Close