Hm, danas nema naloaga od 428 kom na 230…..Da li je i on prodan mimo burze ?
Ask sve rijeđi, na bidu čekamo….
Da li je Dicentra pokupovala sve što se dalo mimo burze, pa
stavila ovaj nalog za kupnju 7.000 komada po humorističkoj cijeni
(kakva je i ova trenutna na burzi). Morat će se okrenuti burzi očito.
Branitelja nema, drugi koji su namjeravali prodali itd.
Postoje i dionice gdje minimalna ili jako slaba likvidnost
može biti pozitivan predznak.
Zaliijepio sam ovo na temu Ledo,ali zgodna je i ovdje.
http://www.rrif.hr/RACUNOVODSTVENA_FORENZIKA-665-seminar.html
Uskoro na bidu ostaje samo ovaj na 175……a onda će se valjda pojaviti i veći interes prodavača……
Ovo je dozak da su svi, ali SVI utekli u Agrokorove sastavnice
plus kad za jednu ovakvu priliku kao što je PVCM na ovim razinama nema slobodnog kapitala, to sve govori o ZSE kao tržištu
i ja sam se, kao i serislav, postavio na 185
kad se igra, nek’ se igra – zašto plaćati skuplje?
Kad vidiš ove 80-e i 50-e na asku odmah znaš da je pitanje dana kada će se početi spuštati niže. Prvo su se pojavili iznad 230, a svakim danom sve niže i niže….Čemu žurba, kad su nestrpljivi 🙂
Uskoro na bidu ostaje samo ovaj na 175……a onda će se valjda pojaviti i veći interes prodavača……
Ovo je dozak da su svi, ali SVI utekli u Agrokorove sastavnice
plus kad za jednu ovakvu priliku kao što je PVCM na ovim razinama nema slobodnog kapitala, to sve govori o ZSE kao tržištu
i ja sam se, kao i serislav, postavio na 185
kad se igra, nek' se igra – zašto plaćati skuplje?
[/quote]
Loše dionice naprosto treba maknuti s burze jer imaju magičnu privlačnu moć.
Moram ići izgoriti pare, moram, moram, moram, ne mogu si pomoći…
Pogledajte današnje trgovane dionice. Pa preko trećina je u nekom obliku stečajnog postupka ili pleše na rubu.
Tvrtka Filir u vlasništvu Osječana Jurice Lovrinčevića i Marija Radića, drži šesto mjesto. Oni su zastupnici nekoliko poznatih svjetskih brendova u Hrvatskoj, poput Philipsa, Wilkinsona i Chupa Chupsa. Ujedno su vlasnici poznate robne marke grickalica Bobi, a 2014. preuzeli su je od Kraša. Filir je u 2016. imao 129,7 milijuna kuna prihoda, što je pratila zarada od 10 milijuna kuna.
tata Jurica jaše dalje – u nove radne pobjede.
Bolje prođu umjereni i čestiti , nego nezasitni megalomani. Pevec radi sve bolje i bolje i ponašaju se kao da ce živjeti barem 200 godina umjesto da podijele dividendu. Ne razumiju svi esenciju života, ne vide od pohlepe. Evaluacija dionice smješna i dalje…
Kad vidiš ove 80-e i 50-e na asku odmah znaš da je pitanje dana kada će se početi spuštati niže. Prvo su se pojavili iznad 230, a svakim danom sve niže i niže….Čemu žurba, kad su nestrpljivi 🙂
Iskusni kolega flyer, mislim da griješite, na taj se način stvara psihoza za prodaju, mali i šuplji bid u ovim vremenima idealni za kupnju na ovim razinama…i ja sam među njima…..mislim kupaca 🙂
Napomenut ću samo od prodaje zemljišta koje je u proceduri PEVEC bi mogao isplatiti ogromnu izvanrednu dividendu a poslovanje više nema smisla komentirati…
Kakva koka na burzi….
Stanje 20.11
Top 6 dioničar Croatia skrbnički +70 kom
Jese meni ovo čini ili je ovo prvi put da nije dodana neka bijesna količina od 800+ komada
Jel ovo presušuju neburzovni izvori?
Jel sad ide dodatno rušenje cijene i plašenje malih da iscjede ostatke ostataka?
Posjedujem, nije nikakvi nagovor ni na kupnju ni prodaju. Retorička pitanja