PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hm, danas nema naloaga od 428 kom na 230…..Da li je i on prodan mimo burze ?
Ask sve rijeđi, na bidu čekamo….

Da li je Dicentra pokupovala sve što se dalo mimo burze, pa
stavila ovaj nalog za kupnju 7.000 komada po humorističkoj cijeni
(kakva je i ova trenutna na burzi). Morat će se okrenuti burzi očito.
Branitelja nema, drugi koji su namjeravali prodali itd.

Postoje i dionice gdje minimalna ili jako slaba likvidnost
može biti pozitivan predznak.

Zaliijepio sam ovo na temu Ledo,ali zgodna je i ovdje.

http://www.rrif.hr/RACUNOVODSTVENA_FORENZIKA-665-seminar.html

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Uskoro na bidu ostaje samo ovaj na 175……a onda će se valjda pojaviti i veći interes prodavača……

Uskoro na bidu ostaje samo ovaj na 175……a onda će se valjda pojaviti i veći interes prodavača……

Ovo je dozak da su svi, ali SVI utekli u Agrokorove sastavnice
plus kad za jednu ovakvu priliku kao što je PVCM na ovim razinama nema slobodnog kapitala, to sve govori o ZSE kao tržištu
i ja sam se, kao i serislav, postavio na 185
kad se igra, nek’ se igra – zašto plaćati skuplje?

Kad vidiš ove 80-e i 50-e na asku odmah znaš da je pitanje dana kada će se početi spuštati niže. Prvo su se pojavili iznad 230, a svakim danom sve niže i niže….Čemu žurba, kad su nestrpljivi 🙂

Ovo je dozak da su svi, ali SVI utekli u Agrokorove sastavnice
plus kad za jednu ovakvu priliku kao što je PVCM na ovim razinama nema slobodnog kapitala, to sve govori o ZSE kao tržištu
i ja sam se, kao i serislav, postavio na 185
kad se igra, nek' se igra – zašto plaćati skuplje?
[/quote]

Loše dionice naprosto treba maknuti s burze jer imaju magičnu privlačnu moć.
Moram ići izgoriti pare, moram, moram, moram, ne mogu si pomoći…
Pogledajte današnje trgovane dionice. Pa preko trećina je u nekom obliku stečajnog postupka ili pleše na rubu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Tvrtka Filir u vlasništvu Osječana Jurice Lovrinčevića i Marija Radića, drži šesto mjesto. Oni su zastupnici nekoliko poznatih svjetskih brendova u Hrvatskoj, poput Philipsa, Wilkinsona i Chupa Chupsa. Ujedno su vlasnici poznate robne marke grickalica Bobi, a 2014. preuzeli su je od Kraša. Filir je u 2016. imao 129,7 milijuna kuna prihoda, što je pratila zarada od 10 milijuna kuna.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/vukovarski-apsurd-tvrtka-s-desetak-zaposlenih-tuce-milijarde-a-najveci-poslodavci-u-grdnim-problemima-foto-20171117

tata Jurica jaše dalje – u nove radne pobjede.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Bolje prođu umjereni i čestiti , nego nezasitni megalomani. Pevec radi sve bolje i bolje i ponašaju se kao da ce živjeti barem 200 godina umjesto da podijele dividendu. Ne razumiju svi esenciju života, ne vide od pohlepe. Evaluacija dionice smješna i dalje…

Kad vidiš ove 80-e i 50-e na asku odmah znaš da je pitanje dana kada će se početi spuštati niže. Prvo su se pojavili iznad 230, a svakim danom sve niže i niže….Čemu žurba, kad su nestrpljivi 🙂

Iskusni kolega flyer, mislim da griješite, na taj se način stvara psihoza za prodaju, mali i šuplji bid u ovim vremenima idealni za kupnju na ovim razinama…i ja sam među njima…..mislim kupaca 🙂

Napomenut ću samo od prodaje zemljišta koje je u proceduri PEVEC bi mogao isplatiti ogromnu izvanrednu dividendu a poslovanje više nema smisla komentirati…
Kakva koka na burzi….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Stanje 20.11
Top 6 dioničar Croatia skrbnički +70 kom

Jese meni ovo čini ili je ovo prvi put da nije dodana neka bijesna količina od 800+ komada
Jel ovo presušuju neburzovni izvori?
Jel sad ide dodatno rušenje cijene i plašenje malih da iscjede ostatke ostataka?

Posjedujem, nije nikakvi nagovor ni na kupnju ni prodaju. Retorička pitanja

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

New Report

Close