Hvala kolega.
Obveza je rezervacije za započete sudske sporove… Međutim i u vezi Hypo banke Pevec stoji više nego dobro. Druga je stvar što upravi radi kupovanja dionica umanjivanje dobiti sasvim odgovara. I knjigovođe i revizori vole rezerviranja naravno.
Brojke su ovdje za uži krug samo. Koji non-stop kupuje.
Niste upućeni, kolega.
Pevec izdaje samo godišnje izvještaje.
Nije na ZSE.
To nisam znao Serislave, hvala. Inače, kakva je tvoja perspektiva ove dionice? Ovako površno mi se čini da dobro rade. Mislim, bio sam u dućanu i čini mi se da ih ljudi dobro prihvaćaju.
To nisam znao Serislave, hvala. Inače, kakva je tvoja perspektiva ove dionice? Ovako površno mi se čini da dobro rade. Mislim, bio sam u dućanu i čini mi se da ih ljudi dobro prihvaćaju.
Sve ima svoje rizike.
I sve je vec receno.
Odvrtite malo unazad. Kolega Barikb je to najbolje sazeo u vise navrata.
…..financijsko izvješće za period III kvartala ..u minusu?……….
PEVEC stiže u naš Grad.Dugo čekana poslovnica / centar/ pojavila se među posljednjima u RH , a zašto je
tako- već sam pisala..i ima veze s tim da HDZ -ovci jedni drugima ne ulaze u konkurenciju…
A kako je sve manje obzira, i sve teže svima, tako su i politička pardoniranja sve češća, a laktanje
sve otvorenije pod motom …bolje profitabilnosti ..eto i nama Peveca….. u našu strogu, komunjarsku
sredinu–gdje je sve posloženo i uređeno na tržištu ….
Lokacija centra je izvanredna, preuređenje traje..a mi , potrošači- čekamo da vidimo- hoći li cijene
opravdati status koji reklamno podržavaju………?
Omah ću im reći- da centar dobro napune- da ne štede na asortimanu, i akcijama……i da maksimalno
srede blagajne za brza plaćanja- kako i sve moguće i nemoguće oblike kreditiranja i odgođenog plaĆanja…………..
“sve moguće i nemoguće kreditiranja i odgođenog plaćanja”…
asortiman je stvarno širok, a možete kupit samo 1 žarulju na čak 24 rate bez kamata, a kamoli peglu
http://pevec.hr/wp-content/uploads/2017/10/41-2017-Kampanja-Svaki-tjedan-Pevecovih_7.pdf
Puno je nelogičnosti na ZSE. Međutim znamo da je burza dobrim dijelom i psihologija.
Neka ljudi ulažu gdje misle da je najbolje. Strpljivi su uvijek najviše zarađivali, pa je tako
uvriježena i poslovica strpljen-spašen. Kao da je pisana za burzu.
Moja je pretpostavka da kako se neki branitelj koji je dobio od države dionice Peveca na poklon, sjeti dionica pa odlučuje prodavati, izazove prosipanje po bidu.
PVCM ine idu na ruku i dodatne 2 stvari:
1. Raspoloživi dohotci rastu kako piše u članku gore i
2. Stanje maloprodaje u Hrvatskoj uslijed Agrokora povoljnije je za širenje posla.
Neka, i meni je uletilo ponešto.
Do objave izvješća skupit ću koliko sam planirao.
I to jeftinije negoli sam planirao.
Još uvijek ima prodavača i treba biti strpljiv ovdje…..puno nas čeka, al kad vidim naslagane 5x i 8x koje su se od neki dan pojavile, kao i ove 104, čekam da se iste spuste….
Još uvijek ima prodavača i treba biti strpljiv ovdje…..puno nas čeka, al kad vidim naslagane 5x i 8x koje su se od neki dan pojavile, kao i ove 104, čekam da se iste spuste….
Pametno, Flyer
ovo nije dionica za trejd, već za strpljive
evo recimo što kaže Seth A. Klarman, legenda i fond manager, o strpljenju:
Focus on process, not the outcome: all an investor can do is to follow a consistently disciplined and rigorous approach; over time the returns will come!
Zanimljivo je pratiti koliko Barikb konstantno druka po forumu..potrkijepit ću ovaj navod činjenicom..
Niže slijedi pregled komentara svih forumaša samo za zadnjih 10 dana..Barik sam ima komentara skoro kao ostalih 12 forumaša zajedno..
1. Barikb – 19
2. Serislav – 14
3. Accountat – 5
4. Bruce Lee – 3
5. Old_Gunner – 2
6. Juka – 2
7. HCM2A – 2
8. Pinball – 2
9. Ante909 – 1
10. ING – 1
11. malovitra – 1
12. Pific – 1
13. ejpox – 1
Ljepo te pitao kolega Barikb više puta o poslovanju Peveca da li prihodi rastu ili padaju a Vi izvlačite nekakve bezvezne statistike tko je koliko postova napisao, jako neozbiljno s Vaše strane.
[/quote]
Kolega Pific,
ovo je jako bitna statistika..
Pokazuje koliko je Bariku bitno da druka za veću cijenu..
Kolega Barik sa obitelji ima više od 22 000 dionica i ima interes da druka..
Bitno je da i ostali forumaši znaju zašto on to radi tako često