PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega ejpox Prije otvaranja 3. centra u Rijeci radi se dubinsko istraživanje tržišta i rezultati su bili pozitivni. Očito su prometi 2 postojeća centra toliki da ide još jedan. Ako Pevec želi biti pozicioniran u gradovima iznad 15 tisuca stanovnika, Rijeka ima sa okolicom više od 100 tisuća i više. Tu su još jaki kupci sa otoka Krka Cresa Raba dio Istre .G. Kotar tranzit koji morate pridodati. Više prodajnih kvadrata nosi promet imate učvrščivanje odnosa sa potrošačima, stvaraju se navike a Pevec je zapravi vrlo jak brand u mnogo segmenata najjači u branši, gdjegdje i bez ozbiljne konkurencije… itd

Raspitao sam se za Rijeku..
Totalno pogrešno vidite stvari jer ih zelite vidjeti ruzičastim naočalama..
Pevec u Rijeci ima 2 centra i oba su na istoku grada..jedan u Kukuljanovu a drugi na Škurinju..
Traže lokaciju na zapadu jer žele jedan zatvoriti i prebaciti ga sa druge strane grada..

Raspitajte se bolje, jer donosite opet krive informacije. Sa kojim ciljem ?
Navodite netočne pozicije, kao da tvrdite da su Sesvete i Črnomerec na istoj strani grada.
Dakle radi se o Kukuljanovu u okolici Rijeke i Škurinjema na drugom pravcu i strani grada.
Dovoljno je pogledati zemljovid.
Tko bi radio 2 centra jedan do drugog u startu.

Kolega Bruce, primjetio sam neke činjenice, ako možete forumašima dodatno objasniti, cilj nisu
deziinformacije nego informacije, a vidim da se trudite objavljivati u zadnje vrijeme.
Izjavili ste:
1. Prvo da se neće graditi 3. centar u Rijeci iako je glavni čovjek uprave najavio da hoće u intervjuu 03.10.2017. u Lideru
2. Potom ( kažete nakon što ste to provjerili ) da su 2 postojeća u istom dijelu grada, a nisu nego na suprotnim stranama grada Rijeke
3. Pišete isključivo na Pevecu, pa zaključujem da ste odlično upućeni ili nekako posebno vezani
4. Uopće ne komentirate poslovanje PEVECA, investicije, daljnji razvoj iako je svaka takva informacija
hvale vrijedna, obzirom da je uprava vrlo škrta u službenim objavama.
Unaprijed Vam zahvaljujem na vašem komentaru. Trenutno imamo stanje na tržištu da potražnja blago jača, a 2 dioničara iz TOP 10 kontinuirano kupuju dionicu.

Ispravljam se za ovo “graditi” u Rijeci. Otvorit će se još jedan centar htio sam reći.
Ne mora značiti da će se graditi od temelja novi objekti, mislim da je to podredna opcija.
Kupnja ili najam su vjerojatnije.

Raspitajte se bolje, jer donosite opet krive informacije. Sa kojim ciljem ?
Navodite netočne pozicije, kao da tvrdite da su Sesvete i Črnomerec na istoj strani grada.
Dakle radi se o Kukuljanovu u okolici Rijeke i Škurinjema na drugom pravcu i strani grada.
Dovoljno je pogledati zemljovid.
Tko bi radio 2 centra jedan do drugog u startu.

Govorim vam istinu..
A vi ćete tumačiti onako kako želite..
Kukuljanovo je centar koji je sagradio Zdravko Pevec..
Škurinje je centar koji je unajmljen od Merkatora..
Kukuljanovo radi puno bolje nego Škurinje…i logično je da pomaknu centar sa istoka na zapad..

Bruce.Lee
Jos uvijek niste odgovorili niti na jedno pitanje.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Bruce.Lee
Procjena prihoda za 2017?
Ajde guknite nesto.
Sve nesto pisete, znate, a nista konkretno da kazete.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Zapelo je s otvorenjem Čakovca..
Yisk je u objektu i ne zeli izaći..

Zanimljivo kako nitko ne želi komentirati loše vijesti..
Izgleda da će 50 ljudi koji su primljeni u Čakovec pričekati proljeće…naime Yisk odbija izaći do 01.04.2018..

Mene bi više zanimala procjena rashoda?

Čim oni ne žele biti transparentni, a kupuju, grade i otvaraju centre, to može značiti da mogu muljati i ubacivati svoju ekipu da im to odrađuje “po sponzorskim cijenama”.

Ne znam, ali netransparentnost nije slučajna i ja ne vidim razlog zašto bi oni postali transparentni. Iza njih je zna se tko. Njima ne treba bonitet ni tržište kapitala za širenje. Zna se tko drži kesu i čija je to igračka.

Izgleda da će 50 ljudi koji su primljeni u Čakovec pričekati proljeće…naime Yisk odbija izaći do 01.04.2018..
[/quote]

kog briga!
ajde probajte to, tu zadršku, ubaciti u neku formulu pa nam razložiti koliko to šteti firmi pa posljedično i nama, dioničarima
umjesto da gledate Rijeku, čitajte ove članke, tu na temi s desne strane ima ih dosta, počnite s ovim o otvaranju 35-40 centara u srednjem roku

ili još bolje, Bruce
okrenite na Otvoreni, evo danas već valjda 5 reklama iz Peveca
poslušajte što ima na akciji, dobro dođe!

[/quote]

Jaka stvar pa normalno je da ce pored 35 novih centara negdje nastati nekakav problem ali to niti najmanje neutjece na PVCM sto vise svaki dan se povecavaju prihodi..daj se uozbiljite malo kolega Bruce.Lee

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

New Report

Close