PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što da radiš mene pitaš ?
Da je Pevec transparentna kompanija onda bi cijena bila barem 100 ili 140 eura za dionicu.
Ovako je najbolja strategija hold and buy. Velim da su tranparentni onda strong buy.

Opcija prodati po meni je potpuno pogrešna gotovo samoubilačka.
Međutim ljudi su u raznim financijskim i životnim situacijama tako da bi ja stao na bid
u ovome času i čekao da poklopi. Tako vježbaš strpljenje što je ovdje disciplina koja
će donijeti najveću zaradu. Ugodno sa korisnim.

Barikb
To je disciplina koja je dobra i za mene je ovdje upalila najvećim dijelom.
Samo nekako mi se čini da je dan odlaska up one level vrlo blizu pa sam se malo požurio s askom i još ću pomalo. To uvjerenje za čiju potvrdu pogotka ili promašaja nećemo morati dugo čekati baziram na činjenici da vrijeme ide, todex će se deblokirati, a pozitivne vijesti nastaviti dolaziti, što znači da će u jednom trenu kočnice popustiti. A onda je kasno.
Tako sam skupljao pomalo na bidu i na ATPL, prikupio oko 60% planiranog i onda mi je kidnulo u nepovrat.
Da sam malo brže brao po asku platio bih 3% skuplje, ali bih sad imao 100% s 15% čistog povrata.
U tome je stvar.
Nikad ne znaš kad će doći taj dan, ali znaš da hoće.
Bitan je samo trend. Ako znaš da je odlučno prema gore, onda je spread bid-ask zanemariv.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kolega Barikb mi ulijeva povjerenje sto se tice peweca…njegov entuzijazam….optimizam….inace da ne bude da pricam bez veze imam 1000 komada peweca….bit cu iskren..pewec mi je osiguranje..jerbo sam se zahebo sa ledom+belje…nisam se jos zahebo,cekam deblokadu…mada sebe pripremam na najgore…u slucaju najgorega…nadam se da ce kolega Barikb sa svojim prognozama u svezi peweca biti u pravu…pa da mi plus od peweca ponisti agrokor sranje…..

Bruce Lee da li raspolažete informacijom kako idu pripreme za otvaranjeg još jednog zagrebačkog centra ?

Kolega ejpox Prije otvaranja 3. centra u Rijeci radi se dubinsko istraživanje tržišta i rezultati su bili pozitivni. Očito su prometi 2 postojeća centra toliki da ide još jedan. Ako Pevec želi biti pozicioniran u gradovima iznad 15 tisuca stanovnika, Rijeka ima sa okolicom više od 100 tisuća i više. Tu su još jaki kupci sa otoka Krka Cresa Raba dio Istre .G. Kotar tranzit koji morate pridodati. Više prodajnih kvadrata nosi promet imate učvrščivanje odnosa sa potrošačima, stvaraju se navike a Pevec je zapravi vrlo jak brand u mnogo segmenata najjači u branši, gdjegdje i bez ozbiljne konkurencije… itd

Po meni prvi logicni korak cak i prije zaokruzivanja Hrvatske bi trebalo biti otvaranje probnog centra u Ljubljani ili Mariboru. Kupovna moc je veca, a mentalitet dovoljno blizak da mislim da bi proslo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Zanimljivo je pratiti koliko Barikb konstantno druka po forumu..potrkijepit ću ovaj navod činjenicom..
Niže slijedi pregled komentara svih forumaša samo za zadnjih 10 dana..Barik sam ima komentara skoro kao ostalih 12 forumaša zajedno..

1. Barikb – 19
2. Serislav – 14
3. Accountat – 5
4. Bruce Lee – 3
5. Old_Gunner – 2
6. Juka – 2
7. HCM2A – 2
8. Pinball – 2
9. Ante909 – 1
10. ING – 1
11. malovitra – 1
12. Pific – 1
13. ejpox – 1

Barik, objasnite nam molim vas. Jeste li 100% sigurni da će dionica rasti ili bi vi samo željeli da ona raste?

Dragi Bruce Lee radujem se vašem pitanju i vrlo rado ću odgovoriti.
Kao prvo ovdje tema nisam ja niti statistika pisanja na forumu tema je DIONICA PVCM I POSLOVANJE PEVECA. Predlažem da ne skrećete pozornost, nego da se držite prave teme. Danas ste iznijeli netočnu tvrdnju da se ne otvara 3. centar u Rijeci, a rekao bih da znate da se otvara i da je taj projekt na stolu i već
operativan. Pitao sam vas nekoliko puta da komentirate poslovanje Peveca i šutite o tome kao mala ribica. Zašto šutite o poslovanju Peveca, to nije lukavo jer bode oči da šutite o poslovanju.
Zaključujem da se jako dobro upućeni. Koja je vaša prava misija ?
Moram konstatirati da se služite sofizmima tj. namjerno izvodite krive zaključke. Poslovanje
Peveca nedvojbeno raste, prihodi rastu, zaduženost je minimalna, ali nema iscrpnih poslovnih
izvještaja kako bi se cijena držala nisko, kako bi se mali investitori obeshrabrili da ne kupuju
dionice ili postojeći da ih prodaju po pišljivih 200 kn. Pišljivih zato jer je to dobit u samo 3 godine.
Isto tako nitko pa niti ja ne zna da li će dionica rasti, padati ili stagnirati, nego je zajednički
interes svih dioničara Peveca da dobijemo transparentno financijsko izvještavanje i 100% sam
siguran da kada bi to imali da bi cijena bila značajno drugačija. Dozvolite mi 2 pitanja poštovani
Bruce za vas. Odnosno jedno staro i jedno novo.

1. Kako po vašem mišljenju teče poslovanje Peveca i da li prihodi rastu ili padaju
2. Zašto vam toliko smeta rast cijene dionice i svaki puta ste razočarani kada cijena imalo skoči iako
su se tržili milijuni kuna prometa po 280 i po 290 kn u prvom kvartalu 2017. godine ?

Dakle nemam pojma o kretanju cijene, ali uvjeren sam u točku preokreta kada većinski to odluči
kako bi uvećao vlastitu imovinu i da se se cijena bar jednim dijelom uskladi sa financijskim pokazateljima. Očito da su HRVI prodali, da su napaćeni, siromašni ljudi i neupućeni prodali i da ne curi više po bidu. Protiv sam manipulacija i zastrašivanja, računam da će ovdje strpljivost i hrabrost biti
obilato nagrađena. Tako vam je to sa dionicama.
kao prije samo nekoliko tjedana.

S obzirom da vise ne ide po bidu morat cemo malo po asku. Jest par % skuplje, ali isplatit ce se. Prvi obrok je isao danas.

P.S.
Bruce.Lee
Odgovorite Barikbu, ispast cete neozbiljni ako se izmotate i ne odgovorite na pitanja TOCNO ONAKO KAKO SU POSTAVLJENA. Ni na koji drugi nacin.

Evo, dok mi zbilja ugodno čavrljamo top 10. i dalje vrijedno skuplja
Croatia banka d.d. +183 komada.

Zanimljivo je pratiti koliko Barikb konstantno druka po forumu..potrkijepit ću ovaj navod činjenicom..
Niže slijedi pregled komentara svih forumaša samo za zadnjih 10 dana..Barik sam ima komentara skoro kao ostalih 12 forumaša zajedno..

1. Barikb – 19
2. Serislav – 14
3. Accountat – 5
4. Bruce Lee – 3
5. Old_Gunner – 2
6. Juka – 2
7. HCM2A – 2
8. Pinball – 2
9. Ante909 – 1
10. ING – 1
11. malovitra – 1
12. Pific – 1
13. ejpox – 1

Ljepo te pitao kolega Barikb više puta o poslovanju Peveca da li prihodi rastu ili padaju a Vi izvlačite nekakve bezvezne statistike tko je koliko postova napisao, jako neozbiljno s Vaše strane.

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

New Report

Close