PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tribala bi stajat obavijest,napomena- zvjezdica kraj rezultata na MD sajtu. Frizirano by Dicentra. Samo u suprotnom smjeru za razliku od Todex dionica

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Nitko ne prosipa danas, samo 2 dionice prometa.

@Barikb

izgleda 210 premalo a 218 preskupo
što ćeš…

Evo citavih 6.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

to kaj je u RH moguće nije nigdje … onda se čudom čudimo kaj ekipa pali van

polupismena banda ovdje radi što god poželi …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@pinball
??
na što se točno odnosi Vaš komentar? ili koga?

Nemate nikavih zapreka kupnji, razlika kupnje i prodaje je svega 6 kn.
Dobit dionice godišnja je X puta veća, a o onome što smatramo da se treba raspetljati
da ne spominjemo, gledajući business. Smatram da 6 kn ne može biti nepremostiv jaz.
Pisanje ne forumu praktički ne može bitno ili prevladavajuće utjecati na cijenu dionice.
Međutim i sam volim kupovati na bidu pa razumijem.

Dvojac iz top 10 stječe i dalje prema najsvježijim informacijama.

8. CROATIA BANKA D.D. +784 dionice
9. HRKAČ DRAŽEN +54 dionice

Kad skratim neke pozicije, po njihovom očekivanom oporavku, ulijećem svom silinom.
Mislim da nisam jedini takav.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Evo citavih 6.
[/quote]

Baš me zanima tko je od vas kome prodao tih 6..

Kako ti se čini poslovanje Peveca Bruce Lee
Mislim na samo širenje kompanije, otvaranje novih centara, navodno da ide treći centar u Rijeci
jer prodaja nadmašuje sve planove. Ako imaš neku informaciju, ali svakako istinitu i pouzdanu.

Evo citavih 6.
[/quote]

Baš me zanima tko je od vas kome prodao tih 6..
[/quote]

To je netko prodavao po bidu jer taj isti kupuje pa kao da napravi paniku sa cijelih 6 komada…
Osjeti se nova faza a to je manjak prodaje dionica sve manje kolicine

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Ne znam zašto Bruce Lee ne želi komentirati otvaranje čak trećeg centra u Rijeci, ali i tu treba biti strpljiv.
Svaka informacija koja je točna i istinita je vrijedna, okolnost da poslovanje i profitabilnost raste treba radovati sve. Od dioničara, kupaca, dobavljača do zaposlenika.

Kolega pific jednostavno i logično rezonira i najavljuje novu fazu. Jednostavno više gotovo nitko
ne želi prodavati pod bidu po dvjestotinjak kuna, a do sada je to bio slučaj.
Istodobno i kupci očekuju kupnju po bidu tako je trenutno vrlo niska likvidnost.
Ovakva vrsta niske likvidnosti, je zapravo vrlo poželjna za imatelje dionica, jer izgleda polako dolazi do promjene trenda u pozitivu. Razumijem da mnogi dioničari nemaju vremena čekati, ali kompaniju sa
ovakvim rastom teško je pronaći za investiciju. Ali naravno ništa preko noći.

@acc

Komentar se odnosi na situaciju u RH a posljedično i na PVCM … s tuđim udarat po koprivama može svatko

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close