Potpuno je nemoguće da dođe do istiskivanja, pa samo Kralj commerce ima preko 5%
a gdje je još više stotina dioničara.
Zorangutane morate paziti što pišete (NIJE KOREKTNO DA TAJ KOMENTAR BUDE OBJAVLJEN),
jer nećete onaj dio dioničara koji su upućeni oštetiti, ali možete nekog potpuno neupućenog
dioničara dovesti u zabludu i/ili mu napraviti materijalnu štetu. Stop dezinformacijama, ne
vjerujem da je bilo namjerno.
a otkuda ti znaš da ovakvo stanje netransparentnosti neće potrajati godinama i da većinski dioničar neće kroz to vrijeme potpisati predugovore sa svim većim dioničarima peveca i onda u jednom trenutku objaviti da je došao na 95% i adio đaci? ….
ili recimo odrade jedan dokap pretvaranjem potraživanja u udjele? npr. većinski posudi xy mil.kuna pevecu, pevec kao nema za vraćanje i taj dug se pretvori u nove udjele i odjednom drastično se povisi udio najvećeg vlasnika u pevecu
dakle kao što vidiš ima ovdje i te kako scenarija za nasanjkati manje dioničare, razni scenariji su otvoreni i mogući pa nije korektno da samo pišeš o medu i mlijeku bez spominjanja i mogućih nepovoljnih završetaka ove priče… jer meni gazde ovdje ne ulijevaju povjerenje što se tiče malih dioničara peveca
Potpuno je nemoguće da dođe do istiskivanja, pa samo Kralj commerce ima preko 5%
a gdje je još više stotina dioničara.
Zorangutane morate paziti što pišete (NIJE KOREKTNO DA TAJ KOMENTAR BUDE OBJAVLJEN),
jer nećete onaj dio dioničara koji su upućeni oštetiti, ali možete nekog potpuno neupućenog
dioničara dovesti u zabludu i/ili mu napraviti materijalnu štetu. Stop dezinformacijama, ne
vjerujem da je bilo namjerno.
Što je on to tako strašno objavio – istiskivanje je teretski moguće, i kod peveca i kod bilo koje druge dioice-. Praktično je nemoguče, ali to svatko zna tko išta zna tj. ako je imalo pratio dogadanja oko dionice
Nije strašno to što je postao, to može svatko, ali kad se stavi u kontekst i pogleda stil kojim je navedeno ispada kao da sugerira da je to izvjesno, evo već tu iza ugla.
Isključite benevolentnost i gledajte stvari onakvima kakve jesu. Pokušajte osvijestiti namjere onog tko piše.
Pa ljudi moji Pevec tuče sve jaču i jaču lovu iz miseca u misec . I tako će nastavit godinama. Koje mrtvo nevraćanje dugova?
Kad budu držali svih tih 50 % svojih dućana, i stane se sa investicijama , pitam vas kamo će ići većina profita? Di će biti dionica?
Br. 10 kupuje i dalje.
Uvijek je lijepo vidjeti da top 10 kupuje.
Ajmo još malo po bidu, šta čekate, mamicu vam vašu?
Lijepo ulaganje 21 tisuću dionica. Očito investitor zna u što ulaže
firma posluje sa lijepom dobiti i povećava prodaju.
A ovo drugo ( vrlo jeftino stjecanje) može se okrenuti u trenutku.
Većinski je strpljiv koliko dugo ovo drži ispod svake realne cijene.
Svaka mu čast, ali ne usuđuje se ipak spuštati još niže.
Dakle strpljiv je i oprezan je 🙂
@serislav
ja sam smrtno ozbiljan, nemaju para!
ako su bili spremni dati 199 kn prije nekog vremena, svima koji pristanu na prodaju, zašto sad nema velikih naloga?
ja sam napisao na papiric sto ce biti, i to lijepo jos pise, svima sa imalo znanja je to jasno a onima kojima nije neka cekaju….dovoljno se jednom opeći
Novi dioničar u top 10. Br 9 Croatia banka.
Nešto ispod 12.000 dionica. Je li to ovaj dio skupljen u javnoj ponudi. Ako jest, to nije niti 1% firme. Stvarno malo vrlo malo prodavatelja za tu nisku cijenu. Danas nula komada. Vidjet ćemo 3. ponudu obično dižu po stotinjak kn.
Nisam siguran iliti ne mogu reci da je to iz javne ponude. Vjerovatnije mi se cini da je to cist neko drugi. Morao je prikupiti 1600 kom u zadnjih tjedan dana da bi bio vidljiv u top 10. Mogao je na burzi, ali i van nje.
Jel to mozda Igor Bilbija? Njegov skrbnicki na Atpl je isto na Croatia banci.
@Serislav
Croatia banka su skrbnički računi uglavnom vezani za margine preko nezavisnih brokeraja tako da vam je pretpostavka Croatia banka = Bilbija totalno promašena.
Lako moguće to što kažete, treba te sve novce i vraćati a tko zna s kojih je to strana i po kojima uvjetima prikupljeno. Još bitnije je s kojima rokovima jer ako Dicentrini biznisi neće generirati dovoljno novaca i Pevec će poslužiti kao kasica (po meni najveći riizk trenutno ovdje).
A druga stvar, prag od 50% je dosegnut, kontrolu imaju i nitko im više ne može pomrsiti planove tako da je realno za očekivati da se maknu sa bida.