ING Pevec ima više od 1600 djelatnika.
Ove godine su, uključujući sisački, otvorili tri nova centra, a iduće je na redu sredinom studenoga u Čakovcu.
Pevec otvorio 22. centar u Hrvatskoj, sredinom studenog otvara još jedan
“Pevec je prvi hrvatski trgovački lanac i ponosni smo na to. Želimo biti nacionalno prisutni u svakom većem gradu u Hrvatskoj. Sisak je s 40.000 stanovnika odavno zaslužio da ima Pevec i nas narednih godina očekuje još puno posla oko otvaranja centara u onim gradovima gdje još nismo prisutni”, rekao je prilikom otvorenja predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.
Barikbče, kapitalistu, ako ovako nastavis, zamijenit ce zgodne tete iz PR tobom. Nemoj nam lomiti srca. Radje budi market mejker 😉🐣🐤🐥🐓🐔
PR je izuzetno važan. Svaka uložena ćuna se vraća dvostruko.
Pardon. Kuna.
https://prigorski.hr/otvoren-pevec-slavonskom-brodu/
Prvi put u velebnom centru na dva kata
PVCM-R-A : Promjene dioničara
1. DICENTRA D.O.O. +49.342
Ispala Croatia skrbnički
Trenutno stanje:
358.516 27,46%
Mislim da su dionice skupljene kroz ovu ponudu, od zadnjih dioničara koji su odlučili prodati.
Evo novosti
“Svu dobit uložit ćemo u ekspanziju, a brojku od 35 – 40 centara doseći i povoljnim kreditima”
Mogu najaviti da ćemo u 2018. otvoriti najmanje tri do četiri nova centra, dok ćemo o operativnoj marži izvijestiti na kraju godine. Predviđamo rast ukupnog prihoda i do kraja mandata ove Uprave on će premašiti dvije milijarde kuna, s time da će Pevec imati između 35 i 40 centara.
PVCM-R-A : Promjene dioničara
1. DICENTRA D.O.O. +49.342
Ispala Croatia skrbnički
Trenutno stanje:
358.516 27,46%
Da, skupili su u ponudi samo 3,78%. S obzirom na ponuđenu cijenu nije ni loše…
Intervju je sve 5, osim što se navodi da je cijena dionica rasla sa 130 na 200 kn.
Ne spominju se milijunski prometi po 280 kn. Ali dobro…sve u svoje vrijeme.
Mislim da su dionice skupljene kroz ovu ponudu, od zadnjih dioničara koji su odlučili prodati.
Evo novosti
“Svu dobit uložit ćemo u ekspanziju, a brojku od 35 – 40 centara doseći i povoljnim kreditima”
Mogu najaviti da ćemo u 2018. otvoriti najmanje tri do četiri nova centra, dok ćemo o operativnoj marži izvijestiti na kraju godine. Predviđamo rast ukupnog prihoda i do kraja mandata ove Uprave on će premašiti dvije milijarde kuna, s time da će Pevec imati između 35 i 40 centara.
eto javna ponuda gotova, i odmah se mijenja smjer i komunicira se prema javnosti
bogme lijepe cifre se spominju…
Ova Uprava će biti duboko u penziji koliko ja imam vremena čekati 🙂 ono što se
jednostavno po zakonima ne ekonomije, nego fizike mora desiti.
Dok se skuplja sasvim je razumno, da se daje zakonski minimum informacija.
Ja sam zadovoljan da je jedan gazda u firmi i da je Samoborka otišla van oni
takvu firmu ne bi znali voditi. Račune sve treba na vrijeme plaćati.
Evo raduje i najava povećanja plaća zaposlenicima.
Dobit će još kvalitetetnije ljude, a oni nose prodaju i poslovanje.