PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fijuuu…oko 2000 komada je iskrcano po kupnji!

Ignore: KressoM, delux

Ne kužim ovo ovdje Bilanco otvorio račun prije cca 20 dana i samo druka ovdje na Pevecu, bravo za administratora.

To je upravo ono o čemu sam govorio, tko su ti likovi koji ovdje vise dan i noć bez imena i prezimena i samo šire laži.

Kako se drukeri međusobno prepoznaju…
[/quote]
bio jedan prije kraha todexa zvao se toronto..sada se opet malo izdigao..kako se blizi dan objavljivanja izvjesca i mozebitnog izlaska na burzu tako se pojavljuje i toronto..drukera ima svuda i treba ih prepoznati…pri tome ne govorim da pevec ne vrijedi ili da agrokor firme nista ne vrijede
[/quote]

Molim neka mi netko kaže što je to konkretno moj druk, nitko od vas nije u stanju izračunati ebitdu, ili bilo koji pokazatelj.

Ja sam prvi, i to na str.16 ovog foruma objavio svoju tablicu projekcija za 2017 godinu i budućnost razvoja firme, i to jos prije godinu dana.

Vi koji ste sad tu javljate zauzimate neka moralna načela kao nekakvi pravednici.

Ebitda za 2016 godinu 113 milijuna kuna, ebitda marža 8,05%
Po dionici 87,11 kn
Zadnja cijena 234,94/87,11=2,69

Prodaja za 2017, projekcija +15%, ulaganje od 300 milijuna kuna ili 1,5x na trenutnu vrijednost na burzi.

Dionice se inace trguju na burzi 6-8 ebitda(a turisti vec sada 10, i vise)

Jel i ovo druk, što sam napisao?

[/quote]
Krivo ste shvatili. Uopce nisam mislila na vas.
Ako su vasi brojevi tocni. Onda nije druk. Ovo sto ste napisali je onda logicno. Pod uvjetom da su brojevi tocni.
Ovo nisam napisala misleci na vas. Nego opcenito.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Prebacivanje radi štopanja cijene. Klasika.

Lijepo je da Bruce Lee brine kome će mali dioničari moći prodati dionice.
Fin čovjek. Dirnulo me kako danas ima dioničara koji toliko brinu o drugim ljudima
a najmanje za sebe. To što firma Pevec d.d. ima između 70 i 90 kn dobiti po dionici godišnje, a dionicu
bi im platio 200 kn nema veze.

Eto apsolvirali 215 kn, a tisućica i dalje na bidu he-he

Barikb jasno mi je da vi želite kuću u Švici i da ste kupili 20 000 dionica od Nove Godine..ali zašto nagovarate druge da kupuju? Je li to strah da cijena opet ne padne na 150kn?

Barikb jasno mi je da vi želite kuću u Švici i da ste kupili 20 000 dionica od Nove Godine..ali zašto nagovarate druge da kupuju? Je li to strah da cijena opet ne padne na 150kn?

Bruce.Lee imaš li ti uopće ikakva znanja o financijama?

Znaš li osnovne fundamente dionice?

Znaš li kolika je tržišna kapitalizacija, kolika je ebitda, amortizacija, dug?

Kolika su ulaganja najavljena, koliko je uloženo prošle godine?

Jesi li mozda vidio koliki se nalozi pojavljuju na burzi?

Znas li da je danas otvorena nova trgovina, a uskoro se otvaraju jos dvije? Sisak i Čakovec

Stvarno sam šokiran kakvi sve likovi ovdje ostavljaju komentare, i to iz dana u dan, i to tako samouvjereno.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Kolega mensečini da ovdje vrijeme jednostavno radi za dioničare. Firma je svakim danom sve više kapitalizirana prometi maloprodaje rastu po višim stopama. Pustimo da tržište odradi svoje. U PVCM još uvijek nema transparentnosti o podatcima poslovanja. Većinski ne bira sredstva da bi kupio što veći udio, ali skupljanje ide sve slabije. CERP je podijelio svoje dionice i vecina stradalnika HRVi i drugi koji su imali namjeru odmah su prodali prije pola godine jer cerp vani. Dobavljači koji su imali.veće pakete su prodali koji su to htjeli vecina pod pritiskom uvjeta dobre poslovne daljne suradnje. primjer onaj blok Ferotehna po 199 kn čini.mi.se.
Slobodnih dionica je sve manje a ekipi se žuri. Čega nema raste mu cijena. Firma radi velike promete poslovanje raste konstantno. Niti svi dobavljači među prvih 20 dioničara nisu prodali a ima tu jakih imena da bi ostali gladni. Upravo je to karta na koju mali igraju i druga karta najjača to je strpljivost.

Bruce.Lee imaš li ti uopće ikakva znanja o financijama?

Znaš li osnovne fundamente dionice?

Znaš li kolika je tržišna kapitalizacija, kolika je ebitda, amortizacija, dug?

Kolika su ulaganja najavljena, koliko je uloženo prošle godine?

Jesi li mozda vidio koliki se nalozi pojavljuju na burzi?

Znas li da je danas otvorena nova trgovina, a uskoro se otvaraju jos dvije? Sisak i Čakovec

Stvarno sam šokiran kakvi sve likovi ovdje ostavljaju komentare, i to iz dana u dan, i to tako samouvjereno.
[/quote]

Ako se smijem nadovezati, s PR aspekta, mislim da imaju najjaču marketinšku kampanju koja traje kontinuirano, kada sam vidio MEDIA plan oglašavanja u svim mogućim medijima _ frapirao sam se.

Usudim se reći gotovo kao i konzum prije nekoliko godina…

Kada je završila kampanja s Jutarnjim listom uključujući NAGRADNE IGRE doša je na red i Večernji list… ……..u PEVECU se opreimte i za jesen pripremite…. 🙂
HTV 1 sec u top terminu 2.000 kn….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

od 07.09. do 30.09. je 800 artikala na akciji uz placanje na 24 rate na naslovnici dnevnih novina today

Danas oglas u novinama u Lukovu, blizu Senja je to pevec
prodaje 1300 m2. Udaljeno samo 65 metara od mora, građevinsko zemljište.
Mirno mjesto. 30 eura početna cijena ko da više.

Nestalo velikih naloga na asku. Jesmo li došli prvi puta u točku prekretanja?Tko je mislio prodati dionice prodao je. Zadnji nalog koji mi se pokazuje je 249,97kn i nema više,te nema ni jednog naloga preko 300 komada dionica.

Na bidu stoji na 210kn jedan nalog od 1015 dionica. Nakon jučerašnjeg pražnjenja izgleda da je to to.

http://www.slavonski-brod.hr/index.php/7800-otvoren-prodajni-centar-pevec-slavonski-brod

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

New Report

Close