PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bilo bi doista realno da nema prodavača po ovim cijenama od 200 ili 220.
Ono što je realno da počnu prebacivati ! Očekujem to što im drugo preostaje.
Do sada je odlično funkcioniralo.
Postaviti veći nalog na prodaju malo iznad i polako rušiti cijenu tjerajući plašljivce iz rupe.

Baš me zanima da li ZSE ili Hanfa zapravo kontroliraju da li netko prebacuje dionice ima li povezanih pravnih ili fizičkih osoba.
Posebno bi trebalo kontrolirati firme kada im je cijena na burzi poput PVCM višestruko ispod nekakve realne tržišne cijene prema javno dostupnim podacima i parametrima financijske struke.

Jel ovaj početak rasta Peveca možemo pripisati cons-ovoj analizi?

Prije kolega ivane _ meni….. 🙂
[/quote]

Kako raste, mislim da consu treba pripisati sve zasluge.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Baš me zanima da li ZSE ili Hanfa zapravo kontroliraju da li netko prebacuje dionice ima li povezanih pravnih ili fizičkih osoba.
Posebno bi trebalo kontrolirati firme kada im je cijena na burzi poput PVCM višestruko ispod nekakve realne tržišne cijene prema javno dostupnim podacima i parametrima financijske struke.

Hanfa tu ništa ne kontrolira jer dionice nisu na Uređenom tržištu

Osjeća se da potražnja raste zadnjih nekoliko dana

Logično je da se sve burzovne transkacije jednako provjeravaju, što
se tiče upravo prebacivanja. Pravo pitanje je da li se kontrolira samo
doslovno “primitivno” prebacivanje samom sebi ili i povezana društva i osobe.
Držim da je to neophodno, ali iskreno sumnjam da to rade…

Pa ja mislim da narod nije glupp da proda po ponudi od 199 kn Dicentri … i ovo je svakako mala cijena 212 kn :S

Bio jučer u jednom centru Pevca, asortiman im odličan, kupaca ima, marketing im jako dobro radi, stalno imaju tjedne akcije…sve u svemu jako dobro izgleda.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Sve izgleda dobro i centri i gužve na blagajnama i povećava se BID.
Jedino cijena stoji čvrsto kao konj bana Jelačića.

Sa druge strane očito je da ponudu Dicentre, dobio sam čak i pismo o SKDD
(odmah ga sitno potrgao i bacio u smeće) nitko nije ozbiljno shvatio, a kamoli prihvatio.
Jedino totalno neupućeni ili neuki.

Svaka čast Cons i Barikb. Njihovo pisanje je diglo cijenu na 216kn. Međutim, cijena je bila 173kn u petom mjesecu..Da prodamo sada ili čekamo?
Investimire, ako mi možete molim Vas objasniti kako Dicentra može manipulacijama srušiti cijenu dionice?

Polako kreće fiktivna trgovina ? Prebacivanje radi spuštanja cijene.
Imam nos za takve stvari.

New Report

Close