Izašlo je i izvješće za Bauhaus, prihodi im jači 7,6%, ali od prodaje samo 6,5%.
Ebitda im je 67 milijuna ili 7%
Pevecova ebitda je 5,5% za 2016 godinu, dok je za 2015 ebitda bila 3,6%.
Pevec je ove godine imao prodaju jaču 17,99%, a Bauhaus samo 6,5%, Građa iz Solina rast prodaje 1,9%, ostale nisam gledao,
zaključak, Pevec dobro nagriza konkurenciju, a sa novim trgovinama u Zadru i Čakovcu sad će još i više.
Brutala, ivan.zoric, brutala!
Ne znam… PVCM mi je već 1/5 portfelja i s puškom za slonove koja je spremna ciljam na još malo i njega
Samo moram se strpiti da izađe SAPN, vidjeti rezervacije, pa ću onda odvagati
Uglavnom prstići svrbe…
Izašlo je i izvješće za Bauhaus, prihodi im jači 7,6%, ali od prodaje samo 6,5%.
Ebitda im je 67 milijuna ili 7%
Pevecova ebitda je 5,5% za 2016 godinu, dok je za 2015 ebitda bila 3,6%.
Pevec je ove godine imao prodaju jaču 17,99%, a Bauhaus samo 6,5%, Građa iz Solina rast prodaje 1,9%, ostale nisam gledao,
zaključak, Pevec dobro nagriza konkurenciju, a sa novim trgovinama u Zadru i Čakovcu sad će još i više.
sve je to krasno i bajno, samo ostaje jedan problem – vlasnik. ne bi me uopće čudilo da plati brokeraju da ne produzi uvrstenje na cee enter. većinski vlasnik se je jasno i glasno opredijelio ta delistirranje peveca, a delistirani pevec većini nas ovdje ne vrijedi prebijene pare. jedino ako netko želi zaglaviti ovdje slijedećih deset godina. ja ne hval, većs sam zaglavio u nekim drugima – sjajnim firmama s groznim vlasnicima
Izlazak na uređeno tržište
Pokrenut je postupak izrade prospekta te su angažirani savjetodavni
stručnjaci s područja tržišta kapitala, prava, poreza i revizije kako bi
prospekt sadržavao cjelovitu, točnu i objektivnu informaciju o
imovini i obvezama, poslovanju, financijskom položaju,
perspektivama i čimbenicima rizika
Izlazak na uređeno tržište
Pokrenut je postupak izrade prospekta te su angažirani savjetodavni
stručnjaci s područja tržišta kapitala, prava, poreza i revizije kako bi
prospekt sadržavao cjelovitu, točnu i objektivnu informaciju o
imovini i obvezama, poslovanju, financijskom položaju,
perspektivama i čimbenicima rizika
Jel ovo javljanje sa skupštine?
Vidio sam centar Peveca u Zadru danas. Stvarno bolje ne može. Top lokacija i sve ostalo. Iznad svih očekivanja.
Vidio sam centar Peveca u Zadru danas. Stvarno bolje ne može. Top lokacija i sve ostalo. Iznad svih očekivanja.
Svaka dobra informacija ili komentar ovu dionicu dovede u minus, ma kakav on bio…. samo ću kazati DICENTRA… i zaleđe!
U Dubrovniku, bio u prolazu dolje u poslovno trgovačkoj zoni Župe, nije uvijek lako naći i parkiralište ispred centra, al koda je to bitno velikom dioničaru, za njega pevec rad minuse…i tralallllaaa…
Eto, skupština je gotova.
Male novosti, ove godine se otvaraju 3 nove trgovine, u rujnu Sisak i slavonski brod, a poslje toga Čakovec koji se obnavlja.
Što reći fantazija, ići će se u daljnje širenje mreže, kako kupnjom nekretnina ili najmom, ulaganja više stotina milijuna kuna kroz srednjoročno razdoblje.
Uz turiste, ovo je broj 1 dionica definitivno, iako nije na uređenom tržištu burze ali sve ostalo je za 5.