Dioničar br. 1 + 2.119 komada
Nanjušio !
Još jedan šamar dioničarima i investiranju na ZSE općenito…
Ovo nije normalno sto oni rade
Prestrašno
Prestrašno
[/quote]
Što ako su u pravu ? Uvrštenje na ZSE sa 5 mil prometa dnevno , nebi se ništa promjenilo .
Tocno tak. Bas se nist ne bi promijenilo, bas je svejedno i totalno nebitno. Ono kaj je bitno je to kaj rade i kak rade.
Po mom skromnom mišljenju uprava se samo brine o našim novcima.
Ja im vjerujem.
Mislim da bi najbolje bilo da objavljuju kvartalne . polugodišnje i godišnje rezultate poslovanja .
iz pristojnosti prema dioničarima .
Po mom skromnom mišljenju uprava se samo brine o našim novcima.
Ja im vjerujem.
Slazem se. Osim kaj uprava ne postoji jer sa svim upravlja i o svemu odlucuje jedan lik. Ovak im je valjda fora reci uprav ovo uprava ono.
Prestrašno
[/quote]
Što ako su u pravu ? Uvrštenje na ZSE sa 5 mil prometa dnevno , nebi se ništa promjenilo .
[/quote]
jel ste vi vi stavrno bedaki ili se samo prvite bedaki. da je pevec na uredenom trzistu kao sto je po volji i pravovaljanoj većinskoj odlucisvojih dioničara trebao biti, gazda i njegovi nalogodavci bi svima morali ponudit najvisu cijenu po kojoj su kupovali. i danas bi imali revidirano za 2016 i q1, a ne onu sprdačinu što su je okačili na svojim stranicama
Slučaj Pevec je tuga i jad korporativne kulture u Hrvatskoj, tuga i jad.
Radi se o tome da su kupili od dobavljača sve raspoloživo i pokušava se i dalje jeftino kupovati zastrašivanjem malih dioničara. Nažalost duboko pogrešan put.
Tko izdrži do kraja mislim da će dobro proći ali treba imati živce za ove manipulacije. Ne biraju se sredstva ali treba znati da će glavni dioničari radi vlastitog interesa u jednom času morati potpuno okrenuti ploču kada faza jeftine akumulacije prođe. Nadajmo se da će biti što manje malih dioničara koji će se predati na početku bitke i prodati dionice po ovim smješnim cijenama. Smatram da ce dobit u kasnijoj fazi uveliko nadmašiti rizik. Vlasnička i upravljačka funkcija su odvojene često puta i u malim firmama a Pevec je velika firma i rastuća. Ovo je ako prođe prođe pokušaj da se dragulj dobije za sitan novac.