Nemreš vjerovat. Kad je na 170 svi šute, a kad dva dana malo poraste svi vele kak je to cudo od dionice. Ja mislim da to nikad ne bude i da sam naivan kaj sam slusal ovdje i nisam prodal na 280 al kak doslo tak bu i otislo nist ne gubim.
kolega
manje slušaj, a više misli svojom glavom! na toj razini imao si i više nego dovoljno vremena za reagirati. posebno u posljednjem ciklusu. nemoj da je sad netko drugi kriv! i ja sam se dugo nećkao, ali sam ipak prodao u posljednji čas na samom kraju ( 277 ,xx) zadnje runde.
[/quote]
Sve zavisi kakav si igrac dali si trejder ili dugorocni naravno tu je igrala i sreca da nije bilo Agrokora moglo je biti i drukcije ..
Moja predvidjanja je da u buducnosti razlika tih 70 kuna gore dole bit ce trgovana prakticki na dnevnoj bazi tako da meni nije niti najmanje krivo sto nisam prodao u to vrjeme PVCM, jednom si upravu bio a sta ce se desiti drugi puta kada nebudes pa se prerano proda onda ovih 70 kuna ce biti smjesno u cijeloj prici…
Ne vidim bolju i perspektivniju dionicu na ZSE. Temeljen na poslovanju i profitu.
Ovaj drastičan pad cijene sa 290 kn na 170 kn je bio malo vjerojatan.
Mnogi stradalnici su prodali, mnogi dobavljači… Nedostaje dionica i biti će
sve traženija roba. PVCM praktički nema dugova osim zanemarivo, a promet i dobit rastu.
A gdje se vidi kak sad rade? I svi vele kak promet raste a niko ne spomene drugu stranu i to onu sa troskovima. Nikakve informacije nigdje nema osim ljudi kaj tam rade i komentiraju da je jos gore nego kad je bil Zdravko Pevec.
A gdje se vidi kak sad rade? I svi vele kak promet raste a niko ne spomene drugu stranu i to onu sa troskovima. Nikakve informacije nigdje nema osim ljudi kaj tam rade i komentiraju da je jos gore nego kad je bil Zdravko Pevec.
Ovaj puta moram upotrijebiti riječi, nemojte lagati.
Osobno znam barem desetak djelatnika koji su prešli iz Bauhausa u pevec, neki kasnije iz Baumaxa i sad uzimaju nešto iz kon+zuma..
Uredne plaće, regresi, nagrade apsolutno sve…………….
Ako već radite usporedbu razgovarajte malo s tim ljudima…….pa ćete vidjeti da su zadovoljni i sretni….
Vidi se i po načinu usluge i profesionalnosti …….. pa čak i u odjelu građevine kojima je najteže delati..
+ čak 21 hektar građ. zemljišta u Brodu. 6 u Kutini…
sjest će poneki milijunčić eura u prihode.
Sl brod 210.668m2
Kutina 63.367m2
Dugopolje 63.654m2
Lukovo 1.324m2
Bjelovar 9.082m2
Ukupno 348.095m2.
Od svega ovoga Dugopolje bi mogli biti najvrednije. Nek je 20€ po m2, eto ti 9,5 milijuna kuna na računu, a kako je Split lud od turizma bit će to i više.
Puni se puška za opalit jednog slona kako bi Buffett rekao. Skuplja se lova za kupiti novi centar nakon Zadra i Bjelovara, opet sa gotovinom.
Sl brod 210.668m2
Kutina 63.367m2
Dugopolje 63.654m2
Lukovo 1.324m2
Bjelovar 9.082m2
Ukupno 348.095m2.
Od svega ovoga Dugopolje bi mogli biti najvrednije. Nek je 20€ po m2, eto ti 9,5 milijuna kuna na računu, a kako je Split lud od turizma bit će to i više.
Puni se puška za opalit jednog slona kako bi Buffett rekao. Skuplja se lova za kupiti novi centar nakon Zadra i Bjelovara, opet sa gotovinom.
[/quote]
Postoji li ijedna tvrtka na zse …. izlistana a da nema kune zaduženja_duga a da posjeduje takve nekretnine… koje idu u prodaju!
Zna li netko kada krece pocetak radova na izgradnji Pevec centra u Bjelovaru, zadnjih mjesec i pol
nista se ne dogadja, nema ni strojeva ni radnika?
Porusene stare hale, jedino ostala betonska konstrukcija.
Ovdje nedostaje MM market maker i to bi svima koristilo , nadam se ,
ali ne onaj koji nudi 1 dionicu , već profi sa iskustvom .
Rast maloprodaje opet