PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Današnji gornji limit je 211 Kn .

Nedavno je dionica bila na 290kn. Tržišna kapitalizacija je cca 380 milijuna kuna, a prihodi od prošle godine 1,4 milijarde ispada p/s smiješnih 0,27.

A ove godine Pevec će opet pojačati prodaju za 10-15%. Ispod P/S 0,5 sve je ovo bagatelno.
[/quote]

Sve je to smišljeni plan da se preuzme čim više dionica pvc…od DICENTRE i njenih skrbnika…
Proteklih mjeseci napisao sam, kad dicentra preuzme xxl dionica….. otključat će se vrijednost peveca i ne isključujem isplate divke po 30_50 kn…. po dionici..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Na isplatu dividende ćemo ipak još neko vrijeme pričekati.
Mišljenja sam da sigurno neće isplatiti dividendu, jer tada bi cijena
išla gore i nebi mogli vrlo jeftino kupovati Pevec kako to čine svakodnevno.

Pevec nam se vratio u život, eto nas preko 200.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Jos gorja stvar od gubitka novca na burzi je gledanje kako vlak prolazi, kako se osjecaju ljudi sada koji su nam pricali da Pvcm nevrijedi nista i koji su ga isprodavali po 175 ?
I kako ce se tek osjecati kada naraste par puta na svoju relanu vrijednost?

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

eto sad svim plačljivcima prilike da se ‘posipaju pepelom’
zašto Agrokor? zašto korekcija na ZSE? zašto postoje usponi i padovi? zašto se to (samo) nama događa?
upravo zato da nam da priliku da se nakrcamo dok je jeftino i da imamo prilike uživati ovako, kako ja već par dana bezbrižno uživam gledajući PVCM kako buja…

Teško je gledati rast Peveca, a mjesecima se forsirala naracija kako nam dolazi smak svijeta, bankrot, loše ovo loše ono.

Ne bih stavio ruku u vatru da tu nije bilo spuštanja cijene
prebacivanjem. Velik je ulog u igri, desetci milijuna dobiti
a tržišna kapitalizacija smješna.
Očito je pokupovano sve što se stiglo od dobavljača, dionica fali, a
ostalo je novca jako puno za skupljanje novih dionica.
Neočekivano puno novca je ostalo, jer je jako puno išlo vrlo jeftino.
Većinskom se izuzetno poklopilo ovaj potop na ZSE radi Agrokora, pa je uštedio
millijune predviđene za kupnju PVCM po barem malo realnijim cijenama.
Pitanje je da li mnogi dioničari znaju što imaju.

Počišćeno na 205, sljedeća stepenica 210.

Nemreš vjerovat. Kad je na 170 svi šute, a kad dva dana malo poraste svi vele kak je to cudo od dionice. Ja mislim da to nikad ne bude i da sam naivan kaj sam slusal ovdje i nisam prodal na 280 al kak doslo tak bu i otislo nist ne gubim.

a evo nam i plašitelja s 1.200 kom po 233 kn
pa što se na 213 kn ne postavi kad je hrabar… kakvi likovi 🙂

kao ‘ja bih štopao cijenu, al’ mi se ne prodaju dionice’

TA 258 KN

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nemreš vjerovat. Kad je na 170 svi šute, a kad dva dana malo poraste svi vele kak je to cudo od dionice. Ja mislim da to nikad ne bude i da sam naivan kaj sam slusal ovdje i nisam prodal na 280 al kak doslo tak bu i otislo nist ne gubim.

kolega
manje slušaj, a više misli svojom glavom! na toj razini imao si i više nego dovoljno vremena za reagirati. posebno u posljednjem ciklusu. nemoj da je sad netko drugi kriv! i ja sam se dugo nećkao, ali sam ipak prodao u posljednji čas na samom kraju ( 277 ,xx) zadnje runde.

New Report

Close