PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Potpisujem.

Ljudi imaju kratko pamćenje. Npr. sad ih je puno zaljubljeno u RIVP i njihov odnos prema dioničarima, a zaboravljaju (ili tada nisu bili dioničari) kako su 2013. povukli dionicu s uređenog tržišta (prije su isto napravili i s VLHO). Da li je onda bila greška imati njihove dionice zbog takvog odnosa prema malim dioničarima? Svako ulaganje nosi određeni rizik i na svakom investitoru je da individualno procijeni da li mu je potencijalna dobit odgovarajuća da bi ga snosio. U slučaju Peveca meni je odgovor da.
[/quote]

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Ne znam više ništa. Nisam se ni za jednu dionicu toliko vezao kao za ovu, previše euforije stvara, previše razočaranja. Svaki dan reklame pevecove iskaču pa i iz paštete, novine, tv, … Pevec me zove svaki dan.
Trgovine pune ljudima, kupuje je se sto na sat, trgovine moderne preuređene.

Evo neku nagradu su osvojili
http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/pevec-osvojio-nagradu-za-dizajn-ambalaze-samopev-zeljeli-smo-povecati-funkcionalnost-i-jasnije-komunikacirati-razlicitosti-proizvoda/6088939/

Radnici zadovoljni, dobijaju i božićnicu i bonus na kraju godine. 0 kuna duga. Ako su kupci zadovoljni, ako su radnici zadovoljni, pa doće i dan kad ću i ja dioničar biti zadovoljan.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

ova uprava se svim silama bori protiv uvrstenja..

Da bi se izglasala ta odluka o pobijanju prijasnje odluke treba im 50% glasova na skupstini?

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/DIYRId1HCt3epwtvgbdbfw==.pdf

Izvadak
” Uvrštenjem dionica na uređeno tržište bez da su bez da su otklonjeni prethodno navedeni negativni učinci razumno se može očekivati kako ne će postojati tržište za dionice Društva , što će dati iskrivljenu sliku vrijednosti , dovesti do pada rejtinga kod poslovnih partnera i tako u značajnoj mjeri utjecati na poslovanje društva , njegovo financijsko stanje i rezultate poslovanja kao i cijenu dionice Društva , te pri tome nužno dovesti do povlačenja dionica s uvrštenja na uređenom tržištu.
S obzirom na to da će povlačenje dionica sa uvrštenja na uređenom tržištu , Društvo biti obvezno od svih dioničara koji glasuju protiv takve odluke otkupiti dionice uz pravičnu naknadu , nedvojbeno je kako će navedena financijska obveza predstavljati udar na likvidnost društva što je potrebno uzeti u obzir i odgovornno razmotriti.
Osim toga preuranjeno uvrštenje na uređeno tržište ne će pružiti potrebnu zaštitu ulagateljima jer ono nije dovoljno da raspolažu potpunim i točnim informacijama potrebnim za donošenje investicijskih odluka .Zbog navedenog prema razumnoj procjeni odluku o uvrštenju potrebno je donijeti ponajprije nakon što se otklone sve nepravilnosti u Društvu iz prethodnih razdoblja ako bi se ostvarile pretpostavke za fer i pravično trgovanje ,a osobito spoznaju učinaka nove zakonske regulative na tržištu kapitala ”

Ovakvu laž i manipulaciju u životu nisam vidio !!

Nisi jedini vjeruj mi. Ja san osta u šoku danas kad sam vidio . Pazi oni će to uz pravičnu naknadu otkupit .Citira bi Maminja ali će me moderator izbrisat

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Koliko god je negativnih vijesti bilo u zadnje vrijeme ipak se dionica sve manje i manje prodaje, jucer prošlo ni 2000 dionica.

Ostali su dioničari koji mogu cekati, a ovi koji žele preuzeti i ostatak dionica, koliko god tresu drvo, dionice slabije padaju u vreću.

Ne bi me iznenadilo da nakon glavne skupštine bude još jedna javna ponuda za otkupom dionica. Previše je dionica van top 10.

ova uprava se svim silama bori protiv uvrstenja..

Da bi se izglasala ta odluka o pobijanju prijasnje odluke treba im 50% glasova na skupstini?

Da. Nije uvrsteno pa da bi trebalo 75%

Koliko god je negativnih vijesti bilo u zadnje vrijeme ipak se dionica sve manje i manje prodaje, jucer prošlo ni 2000 dionica.

Ostali su dioničari koji mogu cekati, a ovi koji žele preuzeti i ostatak dionica, koliko god tresu drvo, dionice slabije padaju u vreću.

Ne bi me iznenadilo da nakon glavne skupštine bude još jedna javna ponuda za otkupom dionica. Previše je dionica van top 10.

Kako prekrasno!

A sad skinemo ružičaste naočale i kažemo ovo:

Šta ako se dionice Peveca povuku s burze? Ako je već poslovanje takvo, veliki gubici, ne zna se vrijednost, same dubioze, zašto bi se potencijalni kupci uopće dovodili u zabludu? Predlažem da se dionice povuku s tržišta sve dok se to ne ispravlja, a ispravit će se točno na datum plus beskonačno.

Kako prekrasno!

A sad skinemo ružičaste naočale i kažemo ovo:

Šta ako se dionice Peveca povuku s burze? Ako je već poslovanje takvo, veliki gubici, ne zna se vrijednost, same dubioze, zašto bi se potencijalni kupci uopće dovodili u zabludu? Predlažem da se dionice povuku s tržišta sve dok se to ne ispravlja, a ispravit će se točno na datum plus beskonačno.
[/quote]

Dionice su ubacili na cee enter mislim Agram brokeri i oni ih mogu povući, ako ih oni povuku mogu ih drugi brokeri opet ulistati. Kao prvo gubitaka nema više, to su ispravci od prije.

Izlazak na uređeno tržište
Pokrenut je postupak izrade prospekta te su angažirani savjetodavni
stručnjaci s područja tržišta kapitala, prava, poreza i revizije kako bi
prospekt sadržavao cjelovitu, točnu i objektivnu informaciju o
imovini i obvezama, poslovanju, financijskom položaju,
perspektivama i čimbenicima rizika.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/DIYRId1HCt3epwtvgbdbfw==.pdf

Izvadak
" Uvrštenjem dionica na uređeno tržište bez da su bez da su otklonjeni prethodno navedeni negativni učinci razumno se može očekivati kako ne će postojati tržište za dionice Društva , što će dati iskrivljenu sliku vrijednosti , dovesti do pada rejtinga kod poslovnih partnera i tako u značajnoj mjeri utjecati na poslovanje društva , njegovo financijsko stanje i rezultate poslovanja kao i cijenu dionice Društva , te pri tome nužno dovesti do povlačenja dionica s uvrštenja na uređenom tržištu.
S obzirom na to da će povlačenje dionica sa uvrštenja na uređenom tržištu , Društvo biti obvezno od svih dioničara koji glasuju protiv takve odluke otkupiti dionice uz pravičnu naknadu , nedvojbeno je kako će navedena financijska obveza predstavljati udar na likvidnost društva što je potrebno uzeti u obzir i odgovornno razmotriti.
Osim toga preuranjeno uvrštenje na uređeno tržište ne će pružiti potrebnu zaštitu ulagateljima jer ono nije dovoljno da raspolažu potpunim i točnim informacijama potrebnim za donošenje investicijskih odluka .Zbog navedenog prema razumnoj procjeni odluku o uvrštenju potrebno je donijeti ponajprije nakon što se otklone sve nepravilnosti u Društvu iz prethodnih razdoblja ako bi se ostvarile pretpostavke za fer i pravično trgovanje ,a osobito spoznaju učinaka nove zakonske regulative na tržištu kapitala "

Ovakvu laž i manipulaciju u životu nisam vidio !!

Ni ja….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Predpostavljam da je moderator greškom brisao predhodni post…

Dakle, prosječna cijena /3mj/ ako dođe do otkupa je 241 kn

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close