PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda kao da ovi na bidu sami sebe preskaču do aska ?

Rade sve što mogu da preplaše ostale dioničare i kupe dionice po što nižoj cijeni. Sami u prijedlogu navode da se većina trgovine odvija van burze, a tko to drugi kupuje nego oni… Zato im odgovara što niža cijena na burzi dok ne prikupe što više dionica od dobavljača. Ne bi to radili da dionice ne vrijede znatno više.

sve je to točno, ali to nije znak za ulazak u dionice takve firme nego naprotiv za bježaniju jer što će ti dionice firme u kojoj te većinski vlasnik ne želi nego te želi namagarčiti i cijelo vrijeme radi kontra malih ulagača te je spreman žrtvovati dionice da bi cijena dodatno išla dolje!?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ocigledno su skuzili da im kupovna po nizim cijenama i nejde tako dobro pa su odlucili na zastrasivanje, ja im nedam svoje dionice makar isli u d.o.o ali neka samo probaju zakidati me kao vlasnika prvi im saljem uskok…

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Ovo je već ne nekorektno nego degutantno… Kao i visina naknade za članove NO…

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

koliko su ovi iz di centre spremni žrtvovat dionica da ju održe na ovim razinama ,ruši sa 100 da dokupi 500 ,samo to ekipa ne kuži i tako već par tjedana

Još možda danas…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Šteta što nemamo short sell, ovdje je svaka vijest generirala od 1000-2000 dionica dnevne trgovine.

Danas najviša 200,5 najniža 184,02.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

KOliko vidim tu je i protuprijedlog malih dionicara da se uvrsti najkasnije do 30.rujna 2017 bit ce vrlo zanimljivo na skupstini hehe

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

a na sudu su pobijali kodrića tvrdeći da poduzimaju sve za izlist. bas me zanima kako bi na sudu objasnili te svoje riječi tada i svoj postupak sada – na sudu je malo teze pričati priče

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Rade sve što mogu da preplaše ostale dioničare i kupe dionice po što nižoj cijeni. Sami u prijedlogu navode da se većina trgovine odvija van burze, a tko to drugi kupuje nego oni… Zato im odgovara što niža cijena na burzi dok ne prikupe što više dionica od dobavljača. Ne bi to radili da dionice ne vrijede znatno više.

sve je to točno, ali to nije znak za ulazak u dionice takve firme nego naprotiv za bježaniju jer što će ti dionice firme u kojoj te većinski vlasnik ne želi nego te želi namagarčiti i cijelo vrijeme radi kontra malih ulagača te je spreman žrtvovati dionice da bi cijena dodatno išla dolje!?
[/quote]

Ljudi imaju kratko pamćenje. Npr. sad ih je puno zaljubljeno u RIVP i njihov odnos prema dioničarima, a zaboravljaju (ili tada nisu bili dioničari) kako su 2013. povukli dionicu s uređenog tržišta (prije su isto napravili i s VLHO). Da li je onda bila greška imati njihove dionice zbog takvog odnosa prema malim dioničarima? Svako ulaganje nosi određeni rizik i na svakom investitoru je da individualno procijeni da li mu je potencijalna dobit odgovarajuća da bi ga snosio. U slučaju Peveca meni je odgovor da.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Ma naravno. Sve ovisi o cijeni kupnje isplati li se uloziti ili ne.

No, ovdje se radi o drugim stvarima. Ovo je jadno i za one koji su unutra i za cijelo trziste. A nije ni sve “cisto” i po zakonu. No, o svemu tome je vec bilo rijeci na ovim stranicama…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Najbitnije za PEVEC da generira odličan rast i rezultate…

Dividenda kroz godinu dvije 30_50 kn

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Narod ima vlast kakvu zaslužuje a dioničari upravu.

Pevec sam većinom rasprodao ali sve ima svoju cijenu i po tome Pevec ostaje u mom portfelju, ako jace padne možda dokupim. Mislim da je sve već rečeno, dobit će se morati jedanput realno iskazati, s druge strane ako dobit ne ide u dividendu nego u neprofitabilne gluposti i pogodovanju prijateljima nemaš puno od toga, sve to ima po meni svoju cijenu.

@pific
ne bih se kladio u iznenađenje oko toga, imamo praktički većinskog vlasnika i njegova je zadnje.

New Report

Close