DIONIČAR BR.1.
DICENTRA
Kupio 7.000 komada
Vjerojatno im je cilj 25 % , jer sad imaju 21,87 % . Što piše u pravilima kada
steknu 25 % plus jednu dionicu ? Da li im je to dovoljno ili im treba 50 + 1
Vjerojatno im je cilj 25 % , jer sad imaju 21,87 % . Što piše u pravilima kada
steknu 25 % plus jednu dionicu ? Da li im je to dovoljno ili im treba 50 + 1
Pa kupili su Samoborkin dio od 17,54%, br.2 . Ako su skrbnički pod 3 i 4 njihovi prelaze 50%.
Upravo sam predao na poštu prijavu za glavnu skupštinu.
Primjetio sam da kada se u google utipka udruga malih dionicara Pevec dobije se plaćeni oglas od Dicentrine udruge . Znači dotle je došlo.
Kod Bujice Krešimir Bubalo prije jedno 10 dana, vidim da nitko ne komentira, tko je bio na danima investitora mogao ga je isto čuti kako govori i razmišlja, ja sam ga tada prvi puta vidio, vrhunski stručnjak, da je više takvih ljudi u našim tvrtkama mi bi bili društvo blagostanja.
Kod Bujice Krešimir Bubalo prije jedno 10 dana, vidim da nitko ne komentira, tko je bio na danima investitora mogao ga je isto čuti kako govori i razmišlja, ja sam ga tada prvi puta vidio, vrhunski stručnjak, da je više takvih ljudi u našim tvrtkama mi bi bili društvo blagostanja.
Nešto sam komentirao ali 3 puta mi moderator nije pustio, evo sad opet gledam. Sad sam došao do dijela gdje govori o neozbiljnosti u izjavama da Agrokoru treba od 100 do 400 milijuna eura, da je to veliki raspon, da treba biti točan i da svi ljudi koji se bave financijama smatraju to neozbiljnim. Bujanec još kaže da ljudi smatraju da se ljudi koji se razbacaju takvim ciframa ponašaju kao pijani milijarderi. Mene bi zanimalo bi li isto rekli za izjave svog šefa koji je jedan dan izjavio da je Pevec opterećen sporovima za više od 250 milijuna kuna[/url], dva dana kasnije 150 milijuna kuna[/url], pa dva mjeseca kasnije 100 milijuna kuna, ali s obzirom da Pevec sada producira Bujicu ne vjerujem da će o tome govoriti.
Bubalo očito smatra da u nadzornom odboru imamo neiskrenog penzionera kojemu treba mentalni remont.
“Ja bilo koju izjavu koju sam dao tijekom obnašanja svih svojih dužnosti i danas bih ponovio nakon 10 godina ili 12 godina. Ne stidim se nijedne svoje izjave”. – Krešimir Bubalo
“Mladen Mikolčević je neiskreni penzioner kojemu treba generalni mentalni remont zbog situacije u kojoj se nalazi“. – also Krešimir Bubalo.
Dicentra hita i intercapital koji drže 45% daju dopunu dnevnog reda s prijedlogom donošenja odluke o stavljanju izvan snage odluke o uvrštenje na uređeno tržište.
Dicentra hita i intercapital koji drže 45% daju dopunu dnevnog reda s prijedlogom donošenja odluke o stavljanju izvan snage odluke o uvrštenje na uređeno tržište.
Rade sve što mogu da preplaše ostale dioničare i kupe dionice po što nižoj cijeni. Sami u prijedlogu navode da se većina trgovine odvija van burze, a tko to drugi kupuje nego oni… Zato im odgovara što niža cijena na burzi dok ne prikupe što više dionica od dobavljača. Ne bi to radili da dionice ne vrijede znatno više.