Sta je ovo nema danas vise panicara na prodaji 🙂
Ja mislim da kupnjom televizije su napravili pun pogodak sada ce imati besplatne reklame po cijele dane
nikada dosta reklama
Normalno ponovo se pokazuje da nema sinergije malih dioničara i većinskih (djelomično vlasnika) već neki Pevec koriste za poludubiozne akvizicije. A ja razmišljao za ulazak…
Pa da je ta TV tako dobra onda bi ju kupila TV nova…Ili RTL…ili netko treći.
To je nekakvo loptanje, lupanje tuđim kur*em po koprivi.
Ma daj, kakav mrtvi webshop, i Todorić je imao velike planove sa web shopom i Abrakadabrom pa vidi dokle je dogurao…. to je priča za neke druge i ozbiljnije igrače. Ovo sa Z1 je čupanje nekog njihovog igrača, nema to veze sa korisnošću te investicije.
A ti još vjeruješ u izlist?
Pa ti si stvarno veliki vjernik.
Prvo pitanje se postavlja zasto bi uprava uopce donjela na buducoj sjednici odluku kojom ce se uvrstiti u prvi kotaciju do sredine 2018 jer da oni to nezele zar nije logicno da povuku tu odluku?
Mislim da sadasnja uprava i tekako radi u interesu firme kao prvo kupnja medija je odlicna stvar besplatne reklame a naplacali su ih se dosada ajme, druga stvar sto prijasnja uprava nije radila a to je javne nabave prijasnja uprava je forsirala Samoborkine proizvode.
Krasna ekipa…
Ma daj, kakav mrtvi webshop, i Todorić je imao velike planove sa web shopom i Abrakadabrom pa vidi dokle je dogurao…. to je priča za neke druge i ozbiljnije igrače. Ovo sa Z1 je čupanje nekog njihovog igrača, nema to veze sa korisnošću te investicije.
A ti još vjeruješ u izlist?
Pa ti si stvarno veliki vjernik.
Mladiću, smiri retoriku i get your facts straight.
1. Todorić sigurno nije propao zbog abrakadabre, a sigurno ne zbog konzum klika čije se kamione viđa sve više i preko kojeg sam i sam potrošio tisuće kuna jer je najjednostavniji način kupnje. Nećemo unedogled imati 60-godišnjake koji se boje dati broj kartice online.
2. Nisam nikad rekao da sam siguran u izlist nego da je bitan ako se desi.
3. Radio sam na projektu DIY web shopa u inozemstvu kad su svi govorili da je to glupost. Ta firma je jedna od najvećih DIY trgovina u europi i ostvaruje rast upravo zahvaljujući web shop segmentu.
I ne znam s kim si me zamijenio ali i ja se slažem da je kupnja Z1 sr*anje.
izgleda da je ovaj s 850 kom po 173 kn na kupnji ozbiljan.. pojavio se jučer u drugoj polovici trgovanja
i čeka da ga poklope
znači nekom je 173 kn dobra cijena
zanimljivo…
izgleda da je ovaj s 850 kom po 173 kn na kupnji ozbiljan.. pojavio se jučer u drugoj polovici trgovanja
i čeka da ga poklope
zanimljivo…
Krenuo show! fino sam se zavalio u foteljicu…
i čeka da ga poklope
zanimljivo…
izgleda ni sam ne zna sta bi hehe, u meduvremenu se spustio sad dio spustio dio digo
i čeka da ga poklope
zanimljivo…
izgleda ni sam ne zna sta bi hehe, u meduvremenu se spustio sad dio spustio dio digo
[/quote]
pa kad su se postavljali odmah ispred njega, i ja isto 😉
eno ga sada na 180 kn, 601 kom
Koliko je ono Pevec zadužen ?
Koliko je ono Pevec zadužen ?
Vjerovali ili ne NULA kuna!