PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sta je ovo nema danas vise panicara na prodaji 🙂
Ja mislim da kupnjom televizije su napravili pun pogodak sada ce imati besplatne reklame po cijele dane
nikada dosta reklama

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Normalno ponovo se pokazuje da nema sinergije malih dioničara i većinskih (djelomično vlasnika) već neki Pevec koriste za poludubiozne akvizicije. A ja razmišljao za ulazak…

Pa da je ta TV tako dobra onda bi ju kupila TV nova…Ili RTL…ili netko treći.
To je nekakvo loptanje, lupanje tuđim kur*em po koprivi.

Ma daj, kakav mrtvi webshop, i Todorić je imao velike planove sa web shopom i Abrakadabrom pa vidi dokle je dogurao…. to je priča za neke druge i ozbiljnije igrače. Ovo sa Z1 je čupanje nekog njihovog igrača, nema to veze sa korisnošću te investicije.

A ti još vjeruješ u izlist?

Pa ti si stvarno veliki vjernik.

Prvo pitanje se postavlja zasto bi uprava uopce donjela na buducoj sjednici odluku kojom ce se uvrstiti u prvi kotaciju do sredine 2018 jer da oni to nezele zar nije logicno da povuku tu odluku?
Mislim da sadasnja uprava i tekako radi u interesu firme kao prvo kupnja medija je odlicna stvar besplatne reklame a naplacali su ih se dosada ajme, druga stvar sto prijasnja uprava nije radila a to je javne nabave prijasnja uprava je forsirala Samoborkine proizvode.

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Pevec preuzeo Z1 i kroz TV će ‘pokazati punu snagu’

Krasna ekipa…

Ma daj, kakav mrtvi webshop, i Todorić je imao velike planove sa web shopom i Abrakadabrom pa vidi dokle je dogurao…. to je priča za neke druge i ozbiljnije igrače. Ovo sa Z1 je čupanje nekog njihovog igrača, nema to veze sa korisnošću te investicije.

A ti još vjeruješ u izlist?

Pa ti si stvarno veliki vjernik.

Mladiću, smiri retoriku i get your facts straight.
1. Todorić sigurno nije propao zbog abrakadabre, a sigurno ne zbog konzum klika čije se kamione viđa sve više i preko kojeg sam i sam potrošio tisuće kuna jer je najjednostavniji način kupnje. Nećemo unedogled imati 60-godišnjake koji se boje dati broj kartice online.
2. Nisam nikad rekao da sam siguran u izlist nego da je bitan ako se desi.
3. Radio sam na projektu DIY web shopa u inozemstvu kad su svi govorili da je to glupost. Ta firma je jedna od najvećih DIY trgovina u europi i ostvaruje rast upravo zahvaljujući web shop segmentu.

I ne znam s kim si me zamijenio ali i ja se slažem da je kupnja Z1 sr*anje.

izgleda da je ovaj s 850 kom po 173 kn na kupnji ozbiljan.. pojavio se jučer u drugoj polovici trgovanja
i čeka da ga poklope
znači nekom je 173 kn dobra cijena
zanimljivo…

izgleda da je ovaj s 850 kom po 173 kn na kupnji ozbiljan.. pojavio se jučer u drugoj polovici trgovanja
i čeka da ga poklope
zanimljivo…

Krenuo show! fino sam se zavalio u foteljicu…

i čeka da ga poklope
zanimljivo…

izgleda ni sam ne zna sta bi hehe, u meduvremenu se spustio sad dio spustio dio digo

i čeka da ga poklope
zanimljivo…

izgleda ni sam ne zna sta bi hehe, u meduvremenu se spustio sad dio spustio dio digo
[/quote]

pa kad su se postavljali odmah ispred njega, i ja isto 😉
eno ga sada na 180 kn, 601 kom

Htio je sve uhvatiti na dnu ,mislim da če morati dignuti cjenu ako hoče nešto uhvatit

Koliko je ono Pevec zadužen ?

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/bas-kao-konzum-i-druge-domace-lance-kreditiraju-dobavljaci-20170517

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Koliko je ono Pevec zadužen ?

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/bas-kao-konzum-i-druge-domace-lance-kreditiraju-dobavljaci-20170517

Vjerovali ili ne NULA kuna!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close