Aj, pa cemo se svi međusobno upoznati.
[/quote]
A koja će biti tvoja funkcija na skupštini?
Jedini smisao skupštine je da im produlji roko do 2018 da skupe dovoljno bez obveze preuzimanja, a onda će 2018 i to poništiti i ćao đaci.
Kako misliš da im se produlji rok? Po prvotnoj odluci nisu imali nikakav rok.
[/quote]
kad ti skupština naredi da provedes izlist, a ti nakon godine dna dodes bez da si ista napravio, onda moras smisliti neku priču z askupštinu zar ne – rasciscavanje dubioza, istjerivanje krivih drina, najurivanje šketa i sličnih. a usput i stjecanja većinskog paketa po dirigiranim cijenama bez zastite ZTK-a
Znači kupljena je televizija koja generira dobit i dionica je oštro pala.
Ni koncesije za Tv nisu bezvrijedne. Može biti odličan prodajni kanal,
mogu prodati tv od sutra ako netko dobro plati. U svako slučaju mislim da
se radi o psihološkoj igri oko trgovanja ovdje, u kojoj će prestrašeni i kolebljivci loše proći.
U dva dana cijena može biti bitno drugačija, osobna potrošnja nezaustavljivo raste, biti će
ovdje još uvijek ispod 2 mlrd kune prihoda, ali i to je ubrzo dostižno.
Jasno je da postoje velike rezervacije, likvidnost i solventnost su na fantastičnoj
razini, ulaže se desetak milijuna eura, zaduženost je mala.
Ako ovo nije dobro ulaganje na ovim razinama, ne znam što onda je na ZSE.
Druga je priča za one koji nemaju vremena i žuri im se.
Dicentrinina udruga ima preko 60%
Ovo je početak i kraj priče – dicentra ima većinu, tko misli sa dicentrom tikve saditi, sa srećom mu bilo.
Ja veoma sumnjam da će Pevec i 2018 biti izlistan. Veoma. Ako bude, onda ćemo ponovno razmotriti. Dotada ovo zbog poslovanja vrijedi dvostruko, ali zbog dicentre ne vrijedi ni ovoliko
Meni je od početka bilo jasno da Samoborka želi doći do Peveca
bez novaca. Dicentra kupuje za gotove novce i naravno da žele
stjecati što jeftinije, ali nisu oni krivi što prodavači spuštaju kriterije.
Smatrao sam da Samoborka nije dorasla da vodi i preuzme Pevec.
Gledajući trgovinu može se primjetiti da puno prodavača lupa po bidu
do kraja, bez potrebe da se stave kao najpovoljniji na ask, kao da su psihotični.
Ja ne uspjevam odoliti da stojim na bidu i nešto me poklopilo, ali zasad
odgađam kupnju na asku zbog jakog trenda pada. Iako me sadašnji pad na
neki način brine, ipak je to dosta novca, dugoročno predviđam da će ipak biti ok.
Teško je biti prorok, ali Pevec stvara milijune dobiti i u konačnici to je važno
Dicentrinina udruga ima preko 60%
Ovo je početak i kraj priče – dicentra ima većinu, tko misli sa dicentrom tikve saditi, sa srećom mu bilo.
Ja veoma sumnjam da će Pevec i 2018 biti izlistan. Veoma. Ako bude, onda ćemo ponovno razmotriti. Dotada ovo zbog poslovanja vrijedi dvostruko, ali zbog dicentre ne vrijedi ni ovoliko
Čini se da ste u pravu….nebi me čudilo da je stjeraju na 100 kn…..
do kraja, bez potrebe da se stave kao najpovoljniji na ask, kao da su psihotični.
neki način brine, ipak je to dosta novca, dugoročno predviđam da će ipak biti ok.
Teško je biti prorok, ali Pevec stvara milijune dobiti i u konačnici to je važno
pevec je u usponu, tu nema spora, ali dicentra je vrlo nepošten igrač – namagrčili su sve dioničare zaustavivši izlist – PREKRŠILI SU ODLUKU VLASTITE SKUPŠTINE – UPRAVA KOJA NE PRPVODI ODLUKE VLASTTE SKUPŠTINE, toliko o korporativnoj kulturi, plus ni to im nije bilo dovoljno nego su uz prijateljsko nagovaranje od dobavljača preuzeli dionice koje realno vrijede duplo.
i takvi ljudi bi mi trebali ulijevati povjerenje. sve što su javno rekli, činjenice su ih demantirale. sad javno kaću da će do 2018 izlistati pevec. vidjet ćemo što činjenice budu rekle
A možda sami manipuliraju tržištem udaranjem po bidu preko raznih računa-što skrbničkih što osoba bliskih upravi-dosta je jedan čovjek (na plaći) sa par računa na burzi da vodi cijeli igrokaz.
Naravno možda sam paranoičan i ispričavam se .
Nije ovo za one slabih živaca i želuca.
Nisi paranoičan.
HR burza je jedna od najmračnijih burza na svijetu.
Jednostavno svatko ide svom kraju tako i ZSE.
Svjetla pozornice se gase…predstava je gotova…
Mislim da svi zapravo zanemarujete zapravo najbitniju stvar (osim izlista) a to je web shop. Ako to uistinu kvalitetno zaživi mislim da bi (neovisno o rastu klasičnog poslovanja) to značilo 10-20% veće prihode dugoročno.
Ma daj, kakav mrtvi webshop, i Todorić je imao velike planove sa web shopom i Abrakadabrom pa vidi dokle je dogurao…. to je priča za neke druge i ozbiljnije igrače. Ovo sa Z1 je čupanje nekog njihovog igrača, nema to veze sa korisnošću te investicije.
A ti još vjeruješ u izlist?
Pa ti si stvarno veliki vjernik.