Pitanje na skupštini će biti jako neugodno za upravu, a bilo kakav odgovor izazvati će nedvosmislenu poruku od koje će se neki dobro zamisliti ( naravno verbalnu).
Nismo svi baš sitni dioničari koji trzaju na najmanji šum, a pogotovo kada saznaju da bi priča mogla u jako čitani medij. Sada ću s guštom ovoj seoskoj grupi dati do znanja da mi lova, znanje ljudi s kojima investiram, pristup medijima nije nikakav problem.
Ova kupnja TV baš onako tjera na kapric.
Kupnja do daljnjega.
Tko može dođite na skupštinu, uživati će te.
Da je godišnji trošak na ovo smeće 100k kn svejedno vrijeđa količina drskosti.
Idem i ja na skupstinu krv cemo im popiti heheh
ovdje je pitanje imaju li desperadosi 50tnu većinu – ako nemaju, ostali bi na skupštini pod hitno trtebali postaviti pitanje – što vi radite s našom imovinom i zašto pravite od peveca agrokor.
sljedeća postaja – pevec kupio hotel na jadranu – tko hoće doći kupovati u pevecu iz inizemstva i usput se okupati, pevec lounge nudi povlaštene uvjete uz predočenje računa. z1 program besplatan, veseli kanali uz nadoplatu
Vezano uz ovu kupovinu Z1 televizije, pogledajte sudski registar i stvari koje su se događale u zadnjih par mjeseci vezano uz vlasništvo nad televizijom.
ovdje je pitanje imaju li desperadosi 50tnu većinu – ako nemaju, ostali bi na skupštini pod hitno trtebali postaviti pitanje – što vi radite s našom imovinom i zašto pravite od peveca agrokor.
Dicentrinina udruga ima preko 60%
Temeljni kapital smanjen je s iznosa od 1.531.000,00 kuna za iznos od 1.511.000,00 kuna na iznos od 20.000,00 kuna u postupku podjele društva odvajanjem s osnivanjem novog društva Z1 TV PROMOCIJA d.o.o.
Znači netko je sebi uzeo ono što valja, i prebacio to u Z1 TV PROMOCIJA d.o.o., a Z1 TELEVIZIJA d.o.o. zatim prodao Pevecu 😀
Dicentrinina udruga ima preko 60%
Znači natjerali su dosta malih da im prodaju – po principu prodaj molim te (da te ne razbijem)
Jedini smisao skupštine je da im produlji roko do 2018 da skupe dovoljno bez obveze preuzimanja, a onda će 2018 i to poništiti i ćao đaci.
prema podacima sa Poslovna Hrvatska Z1 ima dobit od 1.204.440,00 kn a prihodi su im 7.259.900,00.
Za razliku od ostalih komercijalnih TV ovi bar posluju pozitivno.
Idem i ja na skupstinu krv cemo im popiti heheh
Aj, pa cemo se svi međusobno upoznati.
Jedini smisao skupštine je da im produlji roko do 2018 da skupe dovoljno bez obveze preuzimanja, a onda će 2018 i to poništiti i ćao đaci.
Kako misliš da im se produlji rok? Po prvotnoj odluci nisu imali nikakav rok.
Nisam siguran da će poništiti ali sam malo skeptičan pošto još nisu dostupni rezultati za prvih 9 mjeseci na fini, al prošlo je samo pet mjeseci otkad su rekli da jesu.