80 milijuna kuna su lani utukli u beton, u firmu zovu rashodovane političare, od burze i revizora bježe… Gore od Francka.
LKPC je u redovnom režimu. Da li vas tamo većinski želi i što bi me to moglo ugodno iznenediti na njihovoj skupštini?
Za PVCM je najvažnije da se izlista jer onda u slučaju delistinga (za koji su ipak potrebni određeni uvjeti) bilo tko putem brokerske kuće može vratiti dionicu na MTP. Primjer vam je TNPL koja je uduplala cijenu u takvoj situaciji.
Da se razumijemo jasno je meni da oni rade destrukciju na svakom koraku.
E da, i Francku je cijena dobro potegla nakon delistinga od strane Artukovića. Sad je drugi par opanaka ova izloženost Agrokoru.
kolega ante
ako vi možete i želite to sve istrpjeti kroz nakoliko godina što su istrpjeli dioničari tankerske, ja vam se klanjam do poda!!
randopph
Po tvojoj logici nebi trebali kupovati niti jednu dionicu pa koji vecinski vole manje…
A druga stvar sto cijela burza pati zbog todexa tako i PVCM ali sto se mene tice neka padne na 100 kuna pa cemo imati p/e 1 godinu kupovat cu sa svim svojim novcima koje imam.
kolega ante
ako vi možete i želite to sve istrpjeti kroz nakoliko godina što su istrpjeli dioničari tankerske, ja vam se klanjam do poda!!
Samo da PVCM izlista dionice 2018.g sa fi 2017 kada neće biti rezervacija koje su ionako u poziciji
moguće buduće dobiti. Na ovoj cijeni biti će zanimljivo vidjeti fundamente.
Inače godina dana taman dobro dođe za lagano kupovanje sa odličnom premijom na rizik.
I naravno voditi računa o disperziji.
randopph
Po tvojoj logici nebi trebali kupovati niti jednu dionicu pa koji vecinski vole manje…
A druga stvar sto cijela burza pati zbog todexa tako i PVCM ali sto se mene tice neka padne na 100 kuna pa cemo imati p/e 1 godinu kupovat cu sa svim svojim novcima koje imam.
Mislim da PVCM nije zbog todexa na ovoj razini nego je Dicentra kupila dionice od glavnog konkurenta, a to je onda izazvalo nervozu na tržištu obzirom na netransparentnost i odugovlačenje.
randopph
kolega
to je tvoja logika, nisi čitao sa razumijevanjem. ima masa papira gdje većinski imaju preko 70 pa čak i 85%, ali se korektno ponašaju prema malima.
slijedeće: nigdje nisam rekao da je pevec loša firma. pitanje je kako će biti vođena. a ako padne na vašu željenu cijenu, i ja sam spreman uložiti neku kunu.
randopph
Pa problem kod vecine dionicara sto nereagiraju kako treba ako smatraju da je firma ostecena ili nesto vec onda tu postoje institucije kojima se javlja a one moraju na svaku prijavu reagirati tako da cu ja biti prvi u prijavama ako budu radili ista protivno pravilima ja se tu uopce nesekiram.
Nemam PVCM ali sad ga sigurno neću imati.
Maloprodajni lanac kupuje lokalnu TV… To bi vam Peter Lynch rekao diWORSEdification.
Ajde de da su kupili neku proizvodnju pa plasirali njihove proizvode ili bar logistika ili građ. Firma. Al kupit cijelu TV da bi vrtio reklame… Pa u eri interneta to možeš bilo gdje… I to u ZG… Uzas