Znači na pevec.hr još uvijek stoje izvještaji za 2015. koji pokazuju dobit od 24 milijuna kuna i zadržanu dobit od 14 milijuna kuna, za koje je nezavisni revizor BDO izrazio mišljenje da u svim značajnim odrednicama istinito i fer prikazuju financijskih položaj na dan bilance i financijsku uspješnost i novčane tijekove za 2015. godinu sukladno Zakonu o računovodstvu i Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja koji su na snazi u Europskoj Uniji.
U isto vrijeme, Uprava skriva izvještaje za 2016. godinu sa značajnim ispravkama za 2015. godinu i što je revizor rekao o tome, a predlaže da se ponovo izabere isti revizor.
ovo kokošarenje mora da ima neki plan – meni se doista čini da oni žele dioničare na skupštini dovesti pred svršen čin – prodati im priču o rezervacijama i svemu i ne dati im vremena da ljudi to svojim očima provjere u rev izvješću. pa valjda imaju revidirano izvješće – to je zakonska obveza, ako nemaju što su predali na fini
http://www.pevec.hr/glavna-skupstina-12-lipnja-2017/
Točka 6 : Dopuna o odluci o uvrštenju dionica na uređeno tržište donesene pod točkom 11 na glavnoj skupštini 2016
Kakva je ovo shema
Juka, dobro si se probudio iz zimskog sna, mi to komentirano već cijeli tjedan, postavljen je rok na kraju članka, najkasnije uvrštenje do nagodinu. Istu priču su prošli na LRHC, oni su čekali preko godinu dana.
Tek sam sad vidio poziv na glavnu, mislio sam da nagađate do sad. A ništa, svejedno rastemo prihodima i dobiti -ja u ovu firmu stvarno vjerujem za dugi rok.
Dicenta opet up.. Zna li netko tko stoji iza hite vjerovatno su isti vlasnici i interkapitala?
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=PVCM-R-A
Razmišlja li itko kolika će biti dobit ove godine i kakvo će izvješće biti sljedeće godine ili većina gleda maximalno par dana unaprijed?
Zasto dicentra skuplja dionice firme u kojoj njen “bivsi” vlasnik sada stoluje … i priprema teren za 2018.-tu … to mora da je neka slucajnost ili zabuna 😂
Zato sto nevjeruju suprotnoj strani, bit ce tu svega 😉
Razmišlja li itko kolika će biti dobit ove godine i kakvo će izvješće biti sljedeće godine ili većina gleda maximalno par dana unaprijed?
Pevec će opet biti rekordan, i u prihodima i u dobiti, rast najmanje 5% po svim stavkama, a za dobit neće više biti repova poput rezervacija za sporove, po meni dobit bi mogla biti u rangu 40 milijuna kuna.
Juka, dobro si se probudio iz zimskog sna, mi to komentirano već cijeli tjedan, postavljen je rok na kraju članka, najkasnije uvrštenje do nagodinu. Istu priču su prošli na LRHC, oni su čekali preko godinu dana.
Nije isto, na LRHC su bili sasvim jasni i legitimni razlozi i objasnio sam to ovdje prije dan dva. Da nije tako ne bi dobili onakav prospekt.
Treba se maknuti iz dionice. Ako te većinski suvlasnik ne želi, nema razloga ostajati u takvoj priči jer će on gledati primarno, pa i isključivo vlastiti interes, a ne interes društva.
Imamo mi već primjer Luke Ploče gdje se društvo već godinama devastira, iako je priča bila kako će da se investira. Investiraju oni, al za svoj džep. Prije toga su “zaključali” kontrolni paket nad lučkom infrastrukturom da ih netko ne bi ometao u poslu.
Ovo je priča za ekipu, za male dioničare tu naprosto nema mjesta. Nažalost. Tko to shvati na vrijeme, ako već nije shvatio sačuvat će i živce i novce.