PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Likvidnost je vrlo dobra. Sumnjam da rezultati mogu podignuti značajno cijenu
kao što misli ING, zato jer je i dalje u interesu skupljati ovako vrlo jeftino, ipak su to solidne količine.
Obzirom na vrlo visoke rezervacije za sporove u kojima Pevec odlično stoji,
za očekivati je da će realna dobit biti iskazivana tek u budućim izvještajima
2017. i dalje. U FI 2016. za očekivati je približno koliko su preliminarno objavili.

Nakon objave rezultata likvidnost će se značajno povećati a i cijena na burzi….

Do 30.4 mora biti predano fini, eto još tjedan dana i to ćemo dočekati.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Nakon objave rezultata likvidnost će se značajno povećati a i cijena na burzi….

nakon objave kojih rezultata, ing. nadam se da ne mislite na kvartalne rezultate. jer ako mislite, onda sam mislio da sam vidio i čuo sve, ali očito nisam

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Nemojte davati netocne podatke.
Rok za zavrsni racun koji se predaje poreznoj putem e porezne je 30.4, rok za predaju fini za statisticke potrebe je isto 30.04.
Rok za javnu objavu za finu je 30.06, znaci mogu predati i prije ali nekako mislim da ce to ic zadnji dan .
Navedeni fin izvjestaji tada ce se moc pregledat na stranici rgfi.fina.hr/javnaobjava…

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

jako andabak ide na burzu uzeti 60ak milja eura, hoće čovjek investirati.

a mi godinu dana nakon odluke skupštine o izlistu, nemamo ni i od izlisata. o transparentnosti i poštenju, u razdjeljak te ljubim

tuga je postao ovaj pvcm

tuga je postao ovaj pvcm

Da, ispada kao da će firma sutra staviti ključ u bravu i otići u stečaj.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Ja na ovo trenutno mirovanje gledam kao dobru priliku za dokup. Vrijednost će isplivati na površinu, samo treba vremena. Prihodi se povećavaju iz mjeseca u mjesec kao i dobit-rastom gospodarstva te otvaranjem novih prodavaonica, 0 kn dugoročnih obveza itd itd. Ovdje treba biti strpljiv i nastavit gledat predstavu.

je postao ovaj pvcm

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Misterija mi zašto izlazit na ovim razinama i ovoliko blizu kakve takve definicije gdje smo i kuda idemo…

Nevjerojatno, kako je PEVEC žilav. Ni mrdnuo nije od Agrokora……. Šta ti je stabilnost , ha?….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

tuga je postao ovaj pvcm

Da, ispada kao da će firma sutra staviti ključ u bravu i otići u stečaj.
[/quote]

ne pitam te to, na to znam odgovor

pitam hoće li firma na burzu ili neće. jer ako neće, onda mi vrijedi i manje nego sada. ako hoce, onda vrijedi 350 kn. za početak.

Ovaj sa 600 kom na 220 kn mi baš ne ulijeva nadu a onda opet….Da imam visoku poziciju i želim još toga mukte gdje bi bio nego tu.

New Report

Close