PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Javna dražba po nalogu ZABA-e održat će se putem trgovinskog sustava Zagrebačke burze 6. travnja 2017. g.

Zagrebačka banka d.d. objavljuje Oglas za javnu dražbu u svrhu prodaje 39.335 redovnih dionica izdavatelja PEVEC d.d.

Količina 39.335
Početna cijena 9.736.986,00 kn
Dražbovni korak: 97.369,86 kn
Datum: 6.4.2017.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Javna dražba po nalogu ZABA-e održat će se putem trgovinskog sustava Zagrebačke burze 6. travnja 2017. g.

Zagrebačka banka d.d. objavljuje Oglas za javnu dražbu u svrhu prodaje 39.335 redovnih dionica izdavatelja PEVEC d.d.

Količina 39.335
Početna cijena 9.736.986,00 kn
Dražbovni korak: 97.369,86 kn
Datum: 6.4.2017.

Početna cijena po dionici 247,54 kn.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

znaci 247 kn pocetna cijena, tu bi moglo biti zabavno. za samoborku smo vidjeli da su spremni ponuditi i vise na drazbi u Osijeku, a sad i dicentra zna da mora dublje u dep povuci

obzirom na početnu cijenu možemo očekivati čišćenje, ovog puta ask-a
izvrsna pozicija trenutno za sakupljače ove dionice po 240 kn

http://www.zse.hr/userdocsimages/drazbe/ZABA_Oglas_1%20PAK_PVCM.pdf

evo laganog čišćenja (600 komada) po sada šupljem asku

Bilo je oko 3100 dionica do 300 kuna sada ih ima oko 2100 znaci da su neki navuceni na paniku

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

To je sića u odnosu na ovaj paket sta se nudi. Drago mi je da Zaba ovo ne riješava ispod stola. Ne znam samo je li Marku drago…

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

10. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. +358

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

znaci 247 kn pocetna cijena, tu bi moglo biti zabavno. za samoborku smo vidjeli da su spremni ponuditi i vise na drazbi u Osijeku, a sad i dicentra zna da mora dublje u dep povuci

Pocetna cijena je 10% ispod prosjeka prošlog tjedna,striktno i transparentno.
Od dvije tvrtke koje spominjes,jedna se vidi u top 10,a druge davno nema niti njena sljednika.
Ostali su skrbnički računi i pretpostavke.
Ponavljam,vlasničko preslagivanje je gotovo.
Da je netko uložio 130 kuna u izvješće SKDD-a vidio bi da se je večina trgovine na burzi odvijala preko 1(JEDNE) brokerske tvrtkei njihovih pedesetak klijenata koji su jedni drugima prodavali i kupovali.
I na kraju svi ostali na istom broju dionica.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

početna cijena po dionici 247,54 kn, ako sam dobro podijelio?

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close