PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni nije jasno, zašto drukate na rast, kad je više nego očito da netko želi srušiti cijenu .

I to ne netko tko želi kupiti 20 komada . Jednostavno, kao i ja, prodajte i čekajte niže ukoliko želite extra profit ( vrijeme je novac ) ili stavite naloge na željene targete i ugasite gledalicu .

Što god napravili, neće utjecati na planove velikih igrača . Uštjedjet ćete na antidepresivima .

Točno ovo ekipa i želi da mali naprave.

Što se tiče prodaje, vidjet ću za 2- 3 godine kakva će biti cijena dionice, prihodi, dobit.
Ako bude ovakvih padova, dokupljujem sigurno.

Odakle vadite Pevecove financijske izvještaje, ne mogu ga naći pod PVCM na zse?

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Nebi se iznenadio da odjednom bubnu do 300 navlace navlace a nakraju pokupuju

Odi na njihovu stranicu, imaš u rubrici investitori

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Kada netko stekne više od 50% potop ili što nije mi jasno ???
Centri se ruše ili što ?

Naravno da se centri ne ruše ali nema više nadmetanja za kontrolu kada netko stekne većinsko vlasništvo. Ono što nam preostaje je vidjeti rezultate nove uprave, i mišljenje revizora. Bjelovar ne mogu razumijeti, tj. najam od 100 tis. eura godišnje zamijeniti investicijom od preko 3 milijuna eura. Vidim da nitko nije komentirao navodnu zainteresiranost za kupnju Z1 televizije… čak i zanemareći nepotpisani članak s barem nekoliko neočnih informacija, o tome je pisao Denis Kuljiš u Jutarnjem[/url]:

U Bujinu televiziju investirali su u doba njena uspona biznismeni iz istočne Slavonije, koji se u svom nadzemnom obličju manifestiraju kao hadezeovska “desna frakcija”. Kod Karamarka, desnica je bila mejnstrim. Nije bilo izražene polarizacije i stoga je desničar poput Hasanbegovića mogao postati ministar. Nakon Karamarkova debakla te pada Oreškovićeve koalicijske vlade, desničari su se povukli u pozadinu. Potisnuo ih je Plenković, čiji je kabinet, kad ga oštrije promotriš, u velikoj mjeri ekstenzija Kosoričine Vlade, odnosno produkt centrumaške grupacije u stranci.

Kad je prestala potreba za desničarskom kampanjom, prestala je potreba za ovim specijalnim TV operacijama. Čini se da će Bujin projekt preuzeti slavonska poslovna grupacija koja je pobijedila u dioničarskim ratovima oko upravljanja mrežom robnih kuća Pevec. Ondje je direktor postao Krešimir Bubalo, bivši Glavašev gradonačelnik i osječko-baranjski župan, koji se odmetnuo od Glavaša i njegove stranke. Prije dva mjeseca, nepoznati počinitelji napali su ga u Zagrebu i premlatili metalnom šipkom, a on je protiv suvlasnika predao kaznene prijave zbog izvlačenja novaca iz firme. To je sukob oko novca, a ne oko politike. Bubalo nije Biloš, i to bi ovu TV produkciju dovelo do komercijalne i političke konsolidacije te približilo hadezeovskom mejnstrimu.

Izvjesna Ana Krivić je mislim straw owner, a prije par tjedana se dogodila podjela s osnivanjem društva Z1 TV Promocija d.o.o. s t.k. od 1,5 milijuna kuna na adresi Miramarska 24.

http://www.ceenter.hr/vrijednosnica/1038?dionica=PVCM-R-A
http://www.pevec.hr/investitori/financijska-izvjesca/
http://www.pevec.hr/investitori/investitor-vijesti/
https://udp.hr/wp-content/uploads/2016/09/Prezentacija-%E2%80%93-Rezultati-poslovanja-za-prvih-6-mjeseci-2016.godine-Copy.pdf

Top 10 stalno dokupljuje, samo vi prodajte.

10. Interkapital +159

Meni nije jasno, zašto drukate na rast, kad je više nego očito da netko želi srušiti cijenu .

I to ne netko tko želi kupiti 20 komada . Jednostavno, kao i ja, prodajte i čekajte niže ukoliko želite extra profit ( vrijeme je novac ) ili stavite naloge na željene targete i ugasite gledalicu .

Što god napravili, neće utjecati na planove velikih igrača . Uštjedjet ćete na antidepresivima .

Od kada se dionicom Peveca počelo intenzivnije trgovati početkom prošle godine bilo je više ”rušenja”. Ako dobro brojim, ovo sada je već deseti pad veći od 10%. Unatoč tim brojnim padovima cijena se više nego udvostručila. Čemu antidepresivi?

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

3.croatia banka +4.893 komada

10.interkapital +117 komada

Ja vise ne kuzim sta se ovdje događa sa cijenom?
Je li cijena dionice narasla uslijed takmicenja tko ce prvi skupiti vecinu pa se tjesite da je nitko jos nema ili se ne zna koja je fer cijena dionice zbog netransparetnosti uprave i sto nema postenog izvjestaja?

TK po 250 kuna je 326 milja kuna

TOP 10 je ovakav:
1. HITA-VRIJEDNOSNICE D.D. – Skrbnički račun 17,54
2. DICENTRA D.O.O. 11,16
3. CROATIA BANKA D.D. – Skrbnički račun 8,22
4. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. – Skrbnički račun 5,74
5. KRALJ-COMMERCE D.O.O. 5,30
6. LANG HEINRICH 4,04
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3,01
8. OMEGA PANELI D.O.O. 1,61
9. HRVATSKE ŠUME D.O.O. 1,48
10. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. – Skrbnički račun 1,33

Dakle ne vidim niti jedan fond unutra, samo skupljače privatne firme i one koji su ovdje dobile dionice pod moraš. Dakle privatne firme formiraju cijene, a koje su i zbog ćega je rasla i padala svatko treba analizirati sam.
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=PVCM-R-A

New Report

Close