DICENTRA D.O.O. 11,16% i njihovo je CROATIA BANKA D.D. 8,22%= 19,38
HITA-VRIJEDNOSNICE D.D. 17,54%
Netka jos netko ima nesto sastrane izjednaceni su kraj borbe nije niti blizu
A Interkapital +5,74% = 25,12%?
Radi se o tome da je odmah nakon posta ” sad ćemo vidjeti koliko vrijedi Pevec,
nakon što je gotovo vlasničko preslagivanje ” krenulo rušenje.
Malo je čudno da prolazi takav post bez ikakvih argumenata, ali nema veze
nisu skupili ništa osim što su njihovi nalozi na 250 kn, svi osvanuli u sekundi.
DICENTRA D.O.O. 11,16% i njihovo je CROATIA BANKA D.D. 8,22%= 19,38
HITA-VRIJEDNOSNICE D.D. 17,54%
Netka jos netko ima nesto sastrane izjednaceni su kraj borbe nije niti blizu
[/quote]
Pa vjerojatno i ovi drugi imaju jos koji postotak skriveni negdje tako da su vise manje izjednaceni
[/quote]
Pa vjerojatno i ovi drugi imaju jos koji postotak skriveni negdje tako da su vise manje izjednaceni
[/quote]
A mene ne bi iznenadilo i da se ubaci jedan bitni treći.
Meni nije jasno kako sadasnja uprava misli zadobit povjerenje dionicara ovakvim ponasanjem….opet sami sebi rade štetu a pokazat će se na prvoj skupstini što dioničari misle o njima
Meni nije jasno, zašto drukate na rast, kad je više nego očito da netko želi srušiti cijenu .
I to ne netko tko želi kupiti 20 komada . Jednostavno, kao i ja, prodajte i čekajte niže ukoliko želite extra profit ( vrijeme je novac ) ili stavite naloge na željene targete i ugasite gledalicu .
Što god napravili, neće utjecati na planove velikih igrača . Uštjedjet ćete na antidepresivima .
Ekipa, samo strpljenje, ne ide Pevec nikuda, dionica se danas malo stresla, ali više je faktora, po meni najveći agonija oko Agrokora, a drugi netaktična prodaja, prve dobre vijesti preokrenuti će ovu negativnu atmosferu, uskoro se otvara trgovina Zadar, gradi se Bjelovar, pričekajmo još malo i eto nam revidirano izvješće, a za mjesec dana ide poziv na glavnu skupštinu.
( da odmah odgovorim na buduća pitanja : da , ciljao sam na 300, čak i više, došao Toda i shebao sve, veliki nanjušili krv i dionica je tu gdje je , čak mi se čini da ju i one veće transakcije dogovorene u cilju maskiranja i navlačenja na kupnju, kad se vidjelo da je trgovina stala…da kupuje samo zainteresirani..
pa, zašto platiti više ? Mali ako neide gore ( špekulanti ), brzo trče u druge papire, a ovaj je iak, ruku na srce odradio 50% ( ili 30..kako tko gleda ), i tehničari bi rekli da ima prostora za popunjavanje gapova .
Kao i novih purana..vidi ATPL..ULPL.., a i OPTE kuca na vrata…)
nakon svih trgovanja, ovdje imam 1700 kuna dobiti… da , žao mi je što nisam danas kupio po 245 i prodao po 260, ali ?
Teško se je odhrvati zovu dnevne trgovine kad dionica dobro pleše gore dole, ali Pevec je priča za budućnost, mjesec – dva dnevne trgovine ne može se mjeriti kroz period od godinu – dvije. Pogledajte samo cijenu dionice u ovo vrijeme prošle godine u odnosu na danas.
treba sačekati da vidimo da li je lovra kupio što u ova tri dana (četvrtak, petak i pondjeljak), znači vidjeti ćemo promjene kroz ova sljedeća tri dana, ne bi se MarkOs bezveze javio
trenutno drži: dicentra 11,16%, croatia banka 8,22%, sateliti (kralj, lang i omega-oni su u njegovoj udruzi)10,95%, te vjerojatno Intekapital skrbnički (oni su mu savjetnici) 5,74%, sve zajedno cca 36%
mislim da mu još treba, da mu ne treba ne bi ovo danas vidjeli, ovako ni stradalnici nisu tukli po bidu
Kada netko stekne više od 50% potop ili što nije mi jasno ???
Centri se ruše ili što ?