samoborka je zadnji puta ponudila 277kn gradu Osijeku tako da su pokazali da su spremni dati bolju ponudu od dicentre. ovo je vjerojatno islo nize zbog boja dionica
Nekako mislim suprotno, da su bas zbog većeg broja dionica uzeli vise.
Nije Croatia osiguranju hića s lovom. Oni su to prodavali po nekom elaboratu procjene. A tu pise koliko što vrijedi.
Evo Zadar se otvara 07.04.2017.
Pevec vam je dragi moji "baloncina" samo takva, kad to pukne biti ce suza! Iz sigurnih izvora imam saznanja na koje se sve nacine gule dobavljaci, a sad kad se Agrokor poljuljao mnogi ce se zapitati sto, zasto i kako daju robu Pevcu. Zdravkec je bio "mala beba" naspram ovih!
Pa neki dan sam nekaj slicno rekel pa su me popljuvali ovdi. Ovi prije su hteli dobro firmi pa su tak dobavljace pritiskali, a ovi sad hoce samo sebi dobro pa vele ako mislis delati snama prodaj ispod stola dionice ili letis van. To je izgleda svima normalno.
Pravi poslovni odnos moze funkcionirati iskljucivo i samo ako su sve strane zadovoljne! Dakle komentari tipa sto nas briga, bilo to za dobavljace, dionicare, banke mi se bas i ne dopada.
Pravi poslovni odnos moze funkcionirati iskljucivo i samo ako su sve strane zadovoljne! Dakle komentari tipa sto nas briga, bilo to za dobavljace, dionicare, banke mi se bas i ne dopada.
Dobro dosao u kapitalizam ako neces ti ima drugih dobavljaca.
Danas vam udruge rastu kao gljive poslije kise… vise im se ne zna niti broja zar ne? Postoji i udruga malih dionicara Peveca, gdje jesam. A sto mislite o udruzi dobavljaca.
Pongy vama je do dogovorne ekonomije preko udruge dobavljača, kaj god !
Mislim da vi niste dobavljač nego samo želite jeftino dobaviti dionice Peveca.
Zar neće u stečaj opet ? Do podne ste strahovali da će u stečaj opet, a sada
bi osnivali udrugu dobavljača. Probajte bolje. Udrugu dobavljača magle npr.
ali tom artiklu i nije neka cijena.
Vidite da je prekaljena ekipa ovdje, koja zna što kupuje.
Neki bi po nižim cijenama ali neće ići , mora se platit trenutna cijena. Koliko je napravio Pevec prihoda od 01.01.2017-24.03.2017 sta mislite , bacite prognozu koliko jos dobiti po dionici. Jeli to već u cijeni
Besplatna reklama,pa kaze gosp Vojković:
“Jer ni stečaj ne mora biti ništa loše – Pevec je otišao u stečaj, donesen je stečajni plan na preko 5000 stranica tamo negdje u drugoj polovini 2011. godine – i ako sada pođete u Pevecovu trgovinu, ni na pamet vam neće pasti da je taj div bio u stečaju.
Ali Agrokor je poseban? Što mislite zašto? Pa naravno, kada je za razliku od Peveca premrežen s politikom do maksimuma!”
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=959008
1.tromjesečje prošle godine
Prihod 369 milijuna, ebitda 2,5% ili 9,2 milijuna
1.tromjesečje ove godine dodajem organski rast 5%
Prihod 380 milijuna, ebitda 3-4% ili 12-15 milijuna
(Prihod bi mogao biti puno veći jer prošle godine trgovina Osijek je bila zatvorena 30 dana zbog preseljenja, i nije bilo trgovine Virovitica)
Neki bi po nižim cijenama ali neće ići , mora se platit trenutna cijena. Koliko je napravio Pevec prihoda od 01.01.2017-24.03.2017 sta mislite , bacite prognozu koliko jos dobiti po dionici. Jeli to već u cijeni
Mnogi koji sada mudro šute znaju da je vlasničko preslagivanje završeno..
Pa bumo vidili kolika je stvarno realna cijena dionica.