@Zoric
Ja sigurno nisam amater… To rade od dobavlhaca nece zadugo. Ja radim s Pevecom odkad pistoji jer je moja firma prije peveca osnovana. Al ne mozete traziti bonuse za prije vremeni otkup onoga sto je dospijelo, ili se varam. Ekonomski fakultet treba ukinuti jer osnove koje ovaj Pevec provodi nemaju veze s nicim. Uskoro cete de sami uvjeriti. Imam dionice jos od stecaja, samo da ne bi ne daj boze po istoj osnovi dobio ih jos…
Sve firme s kojima ja radim imaju to pod normalno, ako ne želiš cekati dospijeće računa npr.po ugovoru 60 ili 90 dana, mos dobiti lovu odmah ali zato ti se skida isto po ugovoru npr.5%. Nitko nikog tu ne tjera na ništa.
Badel,
Možeš pričat da će firma u stečaj koliko hoćeš, a kažeš da imaš dionice.
Nećeš više kupit mukte po 200 kn.
Firma je profitabilna i dugoročne obveze su nula kuna.
Probaj drugdje, gubiš vrijeme ovdje sigurno. Možda Badel ili slično ?
@Zoric
Razumjem ja sto je prijevremeno placanje, a sto je avansno placanje, ali o cemu ja govorim nije ni jedno ni drugo… Mozda nece trebati jos dugo vremena da dobavljaci “otvore svoje oci”, evo imamo sad primjer na najvecem mislim na Agrokor.
@Barikb
Imam dionice ali volio bih da ih nisam na taj nacin stekao, jel sad kuzite od kad su i kako su stigle, i pod kakvim uvjetima.
Jedino što kužim da ih nećeš više kupit mukte, a to
što imaš sa time klimaš, ako naravno uopće imaš ?
@Barikb
Imam 30% u dionicama od Pevecovog duga, jel Vam sad jasnije… A od koje godine ih Vi imate?
Pevec vam je dragi moji "baloncina" samo takva, kad to pukne biti ce suza! Iz sigurnih izvora imam saznanja na koje se sve nacine gule dobavljaci, a sad kad se Agrokor poljuljao mnogi ce se zapitati sto, zasto i kako daju robu Pevcu. Zdravkec je bio "mala beba" naspram ovih!
Hehhehehehe kakvih sve vrsnih analiticara imamo bez argumenata nekome krivo sto je iskocio iz vlakica…
@Barikb
Imam 30% u dionicama od Pevecovog duga, jel Vam sad jasnije… A od koje godine ih Vi imate?
Pa kakve to ima veze ima sa icim ovo je dionicko drustvo sada dionicarima je u interesu da sto bolje stoji firma pa nakraju je mogu i prodati i neka gule dobavljace to nam je u interesu! a taj tvoj dug mi kupujemo od pocetka trgovanja po 8 puta manjoj cijeni tebe su prevarili KUZIS??
@pific
Kuzim !
Ovo je iz novina
“Tvrtka Maloprodajna ulaganja, najveći pojedinačni dioničar Peveca, uputila je zahtjev za sazivanje izvanredne skupštine društva s dnevnim redom od pet točaka: izlazak na prvu kotaciju Zagrebačke burze, isplata zadržane dobiti, povećanje temeljnog kapitala, izmjena Statuta te imenovanje člana Nadzornog odbora.”
Samoborka zeli da PVCM izadje u PRVI KOTACIJU i to Vam je cijela poanta price ulaze mirovinci Samoborka ce debelo prodavati svoje dionice njima nagadjanja o visokim cijenama PEVECA nestoji jer financijska izvjesca i potencijal rasta nasprem sadasnje cijene smjesno je uopce komentirati imalo tko zna citati financijske izvjestaje zna o cemu se tu radi.
Ovdje je rasplet sve bliže i bliže.
Ulaže se kapitala koliko treba.
Croatia osiguranje sigurno kupac nije
pritiskao da ostane na polici i kao
dobavljač. Očito je bila izdašna ponuda.
Dionica od Cerpa praktički nema, samo
drhtave ručice. Možda se boje strašila
od 1.500 komada na asku, a mozda Trumpa.
Treba ipak imati petlje za zaradit.
Baš me zanima po kojem iznosu su prodane dionice Croatia osiguranja, one su išle u paketu, i veliki broj odjednom.