PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaj se to ne odnosi na 2015. godinu?? Ko zna kaj se desavalo 2016 i kaj se desava?

Kao da je bitno tko što priča na forumu.
Naime, mogu ja krenuti pričati hvalopsjeve o Ledu npr. no, siguran sam da neću moći utjecati na cijenu dionice.

Kao da je bitno tko što priča na forumu.
Naime, mogu ja krenuti pričati hvalopsjeve o Ledu npr. no, siguran sam da neću moći utjecati na cijenu dionice.

Razlika je što ti imaš neko znanje i neka razmišljanja koja dolaze iz proučavanja, praćenja vijesti, analize… a ovo što je antartica napisao je za anale forumaškoga piskaranja.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Pa imamo brdo rezervacija i očekivanih sudskih zapleta,dok se ne rasplete ovi koji upozoravaju na probleme grabe dionice kao sumanuti pa ti zaključi kaj se dešava.

Pa imamo brdo rezervacija i očekivanih sudskih zapleta,dok se ne rasplete ovi koji upozoravaju na probleme grabe dionice kao sumanuti pa ti zaključi kaj se dešava.

Sjajna prilika, danas dopunio sa 200 komada…. ovdje sve miriši na eksploziju….

Zamislite da Todorić_Agrokor nema kune duga…….zaduženja….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

jel ima netko informacije kako je danas prošlo ročište? osim što znamo da je snowlep doživio realnost hr pravosuđa, ali nije bolje niti u jednoj državnoj instituciji, uz takav javni servis dobro mi još i funkcioniramo

kao što je tolisimus rekao, to bi trebalo biti gotovo u dva dana, a mi ne znamo odgovor već skoro dva mjeseca
treba odustati od zahtjeva jer će prije doći redovna skupština

@ing, ako si danas kupio 200 kom onda si vjerojatno skidao s aska jer danas je bila gužva na bidu

@ing
, ako si danas kupio 200 kom onda si vjerojatno skidao s aska jer danas je bila gužva na bidu

Upalo 99 komada na 275 i kusur, ostalo na 277 i 278…… nikad mi nije drago skidati s aska, draže mi je biti u rovu…… 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

i dalje udarničkim tempom, croatia banka skrbnički +9.483
popeo se na treće mjesto, do kraja mjeseca će nas i squezze out 🙂

3. CROATIA BANKA D.D. 79.122 6,06%

Imamo 3. novog najvećeg dioničara.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Očito mu je trenutna cijena jako povoljna kada kupuje čim više može.
Dok je bilo CERP-ovih dionica tj. braniteljskih moglo se kupovati
na bidu do mile volje, sada je taj izvor očito presušio, samo kapljice tu i tamo.

ali on ne kupuje na burzi tako da nije ni bio na bidu, a pitanje je po kojim cijenama kupuje

New Report

Close