PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dicentra je ponudila 199 kn za dionice u vlasništvu Grada Osijeka, točno po koliko je išla blok transakcija na skrbnički od Croatia banke neki tjedan. Trčak (član uprave Samoborke) je ponudio 272 kn a najviše je dala Zadruga branitelja Studium, 299 kn. Nije mi jasno zašto, s obzirom da su mogli jeftinije kupiti preko burze, ali ako zaključe ugovor Grad je dobro prošao.

Fascinantno mi je kako vrijednost Peveca prepoznaje zadruga branitelja iz Umaga a ne neki fond manageri iz Zagreba.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

sad gledam taj racun i on ima u svim dionicama top 10, nekako sumljam da bi dicentra kupovala atpl. osim ako ne povuce sve skrbnicke racune croatia banke sto mi nema smisla…
1. ATPL-R-A 0. 7. CROATIA BANKA D.D. 37.009 381,40 10.03.17 14,12 2,65%
2. BLJE-R-A 0. 4. CROATIA BANKA D.D. 230.000 23,35 10.03.17 5,37 2,80%
3. FMPS-R-A 0. 7. CROATIA BANKA D.D. 84.225 8,03 03.03.17 0,68 4,20%
4. LRHC-R-A 0. 8. CROATIA BANKA D.D. 703 1.400,00 09.03.17 0,98 0,23%
5. PVCM-R-A 0. 5. CROATIA BANKA D.D. 66.308 265,02 10.03.17 17,57 5,08%
UKUPNO 38,72

To sam i ja gleda ima dva tjedna i isto mi nije jasno jeli to povlači sve skrbničke iz Croatie ili je to jedna osoba…

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

To je skrbnički račun pod zaporkom, ima ih čini mi se 5 od Croatia banke u vlasničkoj strukturi Peveca. U knjizi dioničara to izgleda npr

snowlep, 15.03.2017. u 20:15
CROATIA BANKA D.D./CRBA0017
CROATIA BANKA D.D./CRBA0025
CROATIA BANKA D.D./CRBA0048
CROATIA BANKA D.D./CRBA0049
CROATIA BANKA D.D./CRBA0053

Ono što na webu SKDD-a i na mojedionice ne piše je ovaj dio iza kose crte pa kada kliknete na račun da vidite sve pozicije pokazuje vam pozicije svih skrbničkih računa pod zaporkom od Croatia banke koje se pojavljuju u top 10 kao da su od jednog računa, a nisu.

Dakle, za osvajanje osječkog paketića bilo je potrebno izbrojati 299 kn
po dionici. Dogodi se na burzi da ono što danas smatramo
izdašnom ponudom, sutra gledamo kao mukte.

način na koji se kupuje, cijena po kojoj se kupuje te društva od kojih se kupuju dionice daju sa velikom vjerojatnošću osobu koja stoji iza skrbničkog računa Croatia banke, da je neki treći igrač u pitanju on bi kupovao preko burze kao što je to činila ekipa oko Bolanče svojevremeno

skrbnički croatia banka i dalje trpa +3.331, prešao je kralja

CROATIA BANKA D.D. +455 komada, samo dokup

Nakon ove vijesti očekujem povećanje prodaje i tržišnog udjela tvrtke Pevec DD
u segmentu malih i velikih kućanskih aparata, elektronike i slično.

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/veliki-domaci-lanac-tehnicke-robe-zavrsio-u-predstecaju-zatvorili-gotovo-sve-ducane-kupci-u-drami-laptop-mi-se-pokvario-sad-s-njim-ne-mogu-nista/5771423/

sad gledam taj racun i on ima u svim dionicama top 10, nekako sumljam da bi dicentra kupovala atpl. osim ako ne povuce sve skrbnicke racune croatia banke sto mi nema smisla…
1. ATPL-R-A 0. 7. CROATIA BANKA D.D. 37.009 381,40 10.03.17 14,12 2,65%

Koliko sam pratio, Igor Bilbija je na ovaj skrbnički kupio ATPL od CROS-a. Ne mora značit baš ništa za PVCM, nisu samo njegove dionice na skrbničkim računima Croatia banke.

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Dicentra je ponudila 199 kn za dionice u vlasništvu Grada Osijeka, točno po koliko je išla blok transakcija na skrbnički od Croatia banke neki tjedan. Trčak (član uprave Samoborke) je ponudio 272 kn a najviše je dala Zadruga branitelja Studium, 299 kn. Nije mi jasno zašto, s obzirom da su mogli jeftinije kupiti preko burze, ali ako zaključe ugovor Grad je dobro prošao.

Fascinantno mi je kako vrijednost Peveca prepoznaje zadruga branitelja iz Umaga a ne neki fond manageri iz Zagreba.
[/quote]
Koji fond manageri?

skrbnički croatia banka i dalje trpa +3.331, prešao je kralja

Dobro si izračunao, ja sam krivo, dokup top 10 ide dalje.

New Report

Close