Prebacivanje na skrbnički ne znači ništa samo po sebi.
Možda dioničar br. 1 daje dionice u zalog sa ciljem
stjecanja novih dionica.
Ako se uzme u obzir sve ovo kaj radi sadasnji upravljacki kadar, ne mislim na medijske avanture neg na igrice sa kupovinama i gradnjama, utjerivanjima pravde među zaposlenima ja si nekak mislim da je trenutno best sell 🙂 jer to dugo ne bu trajalo. I nekak se ne mogu otet dojmu da je prijasnja uprava bila tak kratkovidna da ni isla u gradnju ili silila dobavljace da prodaju nekome dionice .
Nakon odmaka 3 tjedna i drugi su počeli “vidjeti”
Unatoč ovoj drami sa Agrokorom, cijena Peveca ista, samo je nekom danas upalo u vreću 2770 dionica.
Dicentra je ponudila 199 kn za dionice u vlasništvu Grada Osijeka, točno po koliko je išla blok transakcija na skrbnički od Croatia banke neki tjedan. Trčak (član uprave Samoborke) je ponudio 272 kn a najviše je dala Zadruga branitelja Studium, 299 kn. Nije mi jasno zašto, s obzirom da su mogli jeftinije kupiti preko burze, ali ako zaključe ugovor Grad je dobro prošao.
znaci dicentra voli kupovati po 199, eto mozda su i onaj zadnji veliki blok bili oni. kako god grad je prosao puno bolje nego kad su prije 2 mjeseca prodali 700 komada po 170ak
Ako se uzme u obzir sve ovo kaj radi sadasnji upravljacki kadar, ne mislim na medijske avanture neg na igrice sa kupovinama i gradnjama, utjerivanjima pravde među zaposlenima ja si nekak mislim da je trenutno best sell 🙂 jer to dugo ne bu trajalo. I nekak se ne mogu otet dojmu da je prijasnja uprava bila tak kratkovidna da ni isla u gradnju ili silila dobavljace da prodaju nekome dionice .
Nakon odmaka 3 tjedna i drugi su počeli "vidjeti"
[/quote]
Jel ovo sada Best sell, a dionica se prodaje na dražbi za 299 kn?
iz ovog se može pretpostaviti tko je onaj skrbnički račun koji uglavnom kupuje od dobavljača peveca, danas je sve pokupljeno sa 275 vrlo brzo, sutra bi isto moglo biti zanimljivo
ono što je puno zanimljivije da je član uprave Samoborke ponudio 272 kn, da li bi mogla Samoborka početi podebljavai svoju poziciju?
Nakon odmaka 3 tjedna i drugi su počeli "vidjeti"
[/quote]
Jel ovo sada Best sell, a dionica se prodaje na dražbi za 299 kn?
[/quote]
Odlicno da se prodaje i mozda brzo bu na onoj po kojoj ja izlazim. I dalje ne znam zakaj svi tak vjeruju u ovo jer bas nikakvih pokazatelja ni rezultat od nikud. Ok mozda ak se vodstvo promjeni i ima sanse ali ovak ni teoretske. Pa ko normalan zatvori najvecu trgovinu u Zagrebu na tjedan dana da bi brojali robu??? Mozda imaju prevelike promete pa da malo stanu na kocnicu?