ako bude po lovrinom, načekat ćemo se mi na taj katapult.
zato drzim palčeve samoborki. ne laju oni radi sela, to je jasno, ali nema ništa ljepše i učinkovitije od čistih računa i preklapajućih iunteresa –
Mislim da je ovdje ključna stvar to što ste spomenuli: “čekanje”
Naravno, tko je unutra pa kasnije može sitnije dokupljivati.
Polako se ide u raj….strpljeni spašeni
@keka, nije pretpostavka, ročište je zakazano za četvrtak u 10 sati, nisam pravnik pa ne znam da li zbog xyz razloga ročište može biti otkazano, također ishod odluke ne mogu preudicirati, ono što znam da su obje strane pismeno poslali svoje argumente i da se više nema što čekati, jer ako se vrlo brzo ne donese odluka onda taj institut sazivanja izvanredne skupštine putem suda gubi smisao
ovo se nalazi na stranicama trgovačkog suda vezano za predmet
Ročište 16.03.2017. 10:00
slažem se da će psihološki puno značiti odluka suda, ali sadržajno baš i ne budući da je redovna skupština vrlo blizu. Puno je bitnije da imamo borbu oko prevlasti i mislim da će ključni faktor biti ovaj skrbnički račun koji skuplja značajne količine vrlo brzo, ali moj dojam je da se ne radi o trećem igraču, nego o računu koji skuplja za jednu od strana, a vidjeti ćemo nakon određenog vremena tko je to
Cijena je danas prilično skočila, ali rasplet je i bit će pravi maratonski.
Pritisak da cijena bude što niža je strašan, nevjerojatan, neviđen.
1. neuvrštenje na službeno tržište,
2. kupovanje van burze, uz blok transakciju po 199 kn (odličan trik za naivne kojih ima puno)
kako bi ih se navuklo na razmišljanje nije li to prava cijena, prava vrijednost
3. skrivanje dobiti kroz rezervacije opravdane i neopravdane,
4. spor sa Hypo bankom oko poreza itd.
5. prosipanje tisuća dionica hrvatskih branitelja i članova obitelji koje im je CERP dao
kao odštetu direktno po kupnji po BID-u
6. zamagljivanje i objavljivanje financijskih izvještaja na kapaljku.
7. neisplata dividendi unatoč dobiti rezervana i činjenici da firma nema dugoročnog duga
Ovo bode oči, ima i drugih stvari oko valuacije imovine, usporedbe drugih sličnih kompanija
da bude razumljivije. UNATOČ svemu tome cijena stabilno raste i to vrlo dobro.
Mislim da je ovo za mene best buy možda i za idućih nekoliko godina na ZSE.
bakib, samo da nadopunim tvoj spisak: i još do sada neviđena negativna medijska kampanja postojeće Uprave
Ako se uzme u obzir sve ovo kaj radi sadasnji upravljacki kadar, ne mislim na medijske avanture neg na igrice sa kupovinama i gradnjama, utjerivanjima pravde među zaposlenima ja si nekak mislim da je trenutno best sell 🙂 jer to dugo ne bu trajalo. I nekak se ne mogu otet dojmu da je prijasnja uprava bila tak kratkovidna da ni isla u gradnju ili silila dobavljace da prodaju nekome dionice .
Kako se AGROKOROVO “ljuljanje” može odraziti na trgovinsko_poslovanje Peveca!?
Sjetim se špekulacije od prije godinu dvije, kako Todorić kupuje PEVEC!
Kako se AGROKOROVO "ljuljanje" može odraziti na trgovinsko_poslovanje Peveca!?
Pevec je mislim u najmu u njegovim getroima, eto prilika za jeftinu kupnju novih centara.
Kako se AGROKOROVO "ljuljanje" može odraziti na trgovinsko_poslovanje Peveca!?
Pevec je mislim u najmu u njegovim getroima, eto prilika za jeftinu kupnju novih centara.
[/quote]
Dok nekome ne smrkne drugom osvane….. sjajna prilika….
1. HITA-VRIJEDNOSNICE D.D.
nema više maloprodajnih ulaganja