PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i moje iskustvo za mali grad na obali, znači ima dvi godine kupio tamo frizider, spaher i bezbroj sitnica..radi kao lud bar tokom sezone .i palo mi nije napamet da pogledan dionicu…kasno proanalizira sve dostupne podatke i propustio priliku da kupin po 200 , ipak uhvatio vlak , doduse skuplje i iskreno nadan se da cijena nece otic uskoro u nebesa dok se jos ne ubaci koja kinta unutra…

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Pevec uskoro privremeno seli u Getro

Iako su prosinačke najave o gradnji novog objekta trgovačkog centra Pevec govorile kako će centar većinu vremena na sadašnjoj lokaciji biti otvoren i tijekom samog izvođenja radova izgradnje, bjelovarski Pevec uskoro će na novu privremenu adresu. Svojim bi kupcima vrata na novoj adresi trebao otvoriti od travnja, a ako sve prođe prema planu na privremenoj bi adresi trebao ostati do kraja godine kada bi na mjestu sadašnjeg Peveca trebao biti niknuti novi suvremeni objekt.

Gradnja počinje na proljeće

-Prodajni centar Pevec na postojećoj lokaciji počinje s gradnjom tijekom proljeća, kad se za to stvore svi preduvjeti. Zbog radova bit će nužno poslovanje preseliti na privremenu lokaciju kako bi se Bjelovarčanima, našim kupcima i posjetiteljima i dalje omogućavalo da kupuju sve što im je potrebno za dom, vrt i hobi. Riječ je samo o privremenom preseljenju u objekt GETRO u kojem će kupci u Pevecu pronaći sve što i sada prodajemo. Cilj nam je Bjelovarčane ne uskratiti za nužno potrebne im potrepštine koje su navikli kupovati u Pevecu – pojašnjava direkor Peveca Jurica Lovrinčević. Osim što bi Bjelovarčani, ako to dozvole vremenske prilike, do kraja godine trebali dobiti priliku kupovati u suvremenom i bogato opremljenom prodajnom centru, ovim projektom se gradi i uredski dio.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Pa zakaj ne ostane u Getro?

Zato što posjeduju svoju nekretninu, i koju sada obnavljaju u novi suvremeni centar. Postojeći je izvan svih standarda.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Zato što posjeduju svoju nekretninu, i koju sada obnavljaju u novi suvremeni centar. Postojeći je izvan svih standarda.
[/quote]

Meni bi bilo još zanimljivije da kupe stari PEVEC u Škorpikovo od RBA, da ga urede.. …. to je centar koji je radio ukupno 30 % prometa u odnosu na zajedno sve centre… jednostavno je cirkulirala buica ljudi kroz njega i njihov restoran…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nema centra koji je na lošoj poziciji

[/quote]

Meni bi bilo još zanimljivije da kupe stari PEVEC u Škorpikovo od RBA, da ga urede.. …. to je centar koji je radio ukupno 30 % prometa u odnosu na zajedno sve centre… jednostavno je cirkulirala buica ljudi kroz njega i njihov restoran…
[/quote]

Može se centar urediti i bez da se kupuje, sve je stvar dogovora s najmodavcem. Nema smisla govoriti o prednostima kupnje ili ostanka u najmu ako ne znamo cijenu i uvjete najma, kupnje i projekciju poslovanja.

Slazem se snowlep. Nekak mi se cini da rade ko da ih bivsi gazda savjetuje. Kaj nije jedan od razloga propadanja starog peveca bila nepotrebna gradnja ?

Vidim da se PVC inezivno pripremio za Uskrsnju potrošnju…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Gdje se to vidi?

Slazem se snowlep. Nekak mi se cini da rade ko da ih bivsi gazda savjetuje. Kaj nije jedan od razloga propadanja starog peveca bila nepotrebna gradnja ?

Odi malo pročitaj po novinama zašto je Zdravko propao, ne znam od kuda se stalno gura teza da će netko propasti zato što si gradi svoje trgovine, po toj logici ni jedna hotelska kuća ne bi poslovala zato što si grade hotele.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Ma sve je ok. Sigurno su dobro procjenili kolko bu im rastel promet. Bjelovar je perspektivan grad i sigurno budu silnoj konkurenciji uzeli potreban promet da vrate ulaganje.

New Report

Close