Dalmatia,naravno da je umjetno dignuta cijena..
jedna brokerska kuca i njhovih tridesetak klijenata i vrti u krug..
a kad padne cijena biti ce ceskanja po glavi
Stvarno ste smiješna ekipa. Kada cijena raste dok Dicentra/Lovrinčević kupuju, to je dokaz da uprava dobro radi. Kada vam cijena pobjegne iznad budzeta onda je umjetno napuhana.
Jeste li stvarno očekivali da stalnim medijskim prepucavanjem nećete privući pozornost portfeljaša i raznih fondova?
[/quote]
najpoštenije bi bilo sazvati skupštinu i predočiti dioničarima rezultate i pojasniti sve dubioze. najpoštenije.
poštenje i dicentra – aha.
Kada kažete balon možete reći zašto tako mislite?
Naime, nemam PVCM, ali me zanima vaše mišljenje.
Hvala.
Vaš forumski drug
već sam kupio dionice pvcm-a i prodao ih i zaradio, moj odgovor zašto je balon ćete dobiti u sljedećim tjednima i mjesecima ili već danas jer prodaja šteka…
[/quote]
Jel nije zakonom zabranjeno ovo sto je kolega Dalmatia radi priznao je da je prodao i zaradio na dionicama PVCM i sada druka da srusi cijenu ako kupi i jednu dionicu PVCM treba ga prijaviti nadleznim institucijama.
Oštar minus na početku trgovanja = 266 kn
već sam kupio dionice pvcm-a i prodao ih i zaradio, moj odgovor zašto je balon ćete dobiti u sljedećim tjednima i mjesecima ili već danas jer prodaja šteka…
[/quote]
Jel nije zakonom zabranjeno ovo sto je kolega Dalmatia radi priznao je da je prodao i zaradio na dionicama PVCM i sada druka da srusi cijenu ako kupi i jednu dionicu PVCM treba ga prijaviti nadleznim institucijama.
[/quote]
Ahaaaa a zabrannjeno je dionice kupiti po nižoj cijeni pa ih prodati po višoj i za 3 mjeseca ponovno kupiti po nižoj?????? Jadan Warren Buffet… Ja sam konstatirao činjenice a one glase najniža cijena 266 još jučer je bila 20kn više
Dok god ovi stradalnici budu ovako netaktično izlazili sa svojom dionicama, cijena ce ovako plesati, isto je bilo prije par mjeseci kad su cijenu rušili na 160 kn, treba se jos malo strpiti dok ne izađe revidirano izvješće, a tada ce nastupiti druga priča.
Ja stvarno ne razumijem Vaš način shvaćanja dionice. Nepošteno trgovanje je kada netko iznese javnu neistinu o tvrtki sa ciljem da joj sruši cijenu. Ja to nisam iznio niti imam takve namjere a niti saznanja pa ni tu moć. Ako već imate dionicu bilo koju prihvatite da ona fluktuira i da je to prirodno a nemojte za to optuživati mene jer legitimno sa svojim novcem kupujem i prodajem što me volja. Na nečem gubim na nečem zarađujem i ne vidim u čemu je problem==? Što se tiče cijena bilo je 20 komentara prije u kojima su svi iznosili svoja stajališta pa sam i ja svoje, zar ne smjem==?
Samo vi pišite i trejdajte zašto ne ?
Ako ste zaradili, a sigurno jeste platit ćete porez i svi sretni.
[/quote]
[/quote]
Ahaaaa a zabrannjeno je dionice kupiti po nižoj cijeni pa ih prodati po višoj i za 3 mjeseca ponovno kupiti po nižoj?????? Jadan Warren Buffet… Ja sam konstatirao činjenice a one glase najniža cijena 266 još jučer je bila 20kn više
[/quote]
Ne nije zabranjeno kupnja i prodaja ali je zabranjeno namjerno drukanje po forumima sa ciljem spustanja cijene dionice tako da je opet kupis po nizoj cijeni zakon je tu jasan malo se skuliraj.
(naveo si da si kupio dionice te da si zaradio na njima, sada drukas po njima sto je ok tvoje pravo ali probaj kupiti te dionice ponovno po nizoj cijeni to je cisti dokaz manipulacije pogledaj malo zakon sta kaze)
Promet ne posustaje, kao ni cijena.
Preko milijun kuna u pola trgovinskog dana.