PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bome mu treba, eto uze jos 800

https://www.hrportfolio.hr/vijesti/trziste-kapitala/zse-tjedno-crobexi-rasli-preko-2-posto-dobitnik-pevec-45886

Na zadnjoj cijeni od 288 kn, tržišna kapitalizacija Peveca je 376 milijuna kuna, a samo u ulaganje kroz sljedeće dvije godine u modernizaciju ide preko 250 milijuna kuna.

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/sef-peveca-odgovara-protivnicima-rast-vrijednosti-dionice-dokaz-je-da-radimo-dobro-a-za-sluzbeno-trziste-zse-moramo-procistiti-staro-poslovanje/5597407/

” U iduće dvije godine moramo uložiti više od 250 milijuna kuna kako bi se modernizirali. ”

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Važno je što je Pevec spreman za utakmicu i dobro pozicioran, centri koje sam obišao
prepuni robe, ponuda široka i sve bolja. I ovaj dio asortimana za čišćenje, sredstva detergenti, , hobi da ne spominjem.
Investicije rastu, kreću radovi i proljeće uz more vezani za uređivanje objekata
i turizam, na kontinentu isto tako.

Rast osobne potrošnje i investicija ide na ruku Pevecu, a sve procjene se korigiraju na više.
Promet u trgovini na malo na godišnjoj razini raste već 28 mjeseci zaredom, što nije zabilježeno od kada DZS vodi te podatke. Pritom je u četvrtom lanjskom tromjesečju maloprodaja porasla oko 4,6 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Rast BDP-a ubrzao iznad 3 posto prvi put od 2008.

Eto možda nam se i Zdravko vrati u Pevec, nek kupi par dionica i učlani se u udrugu dioničara, pa ako ga nominiraju možda ga i skupština izglasa da sjedi u nadzornom ili upravnom odboru.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Eto možda nam se i Zdravko vrati u Pevec, nek kupi par dionica i učlani se u udrugu dioničara, pa ako ga nominiraju možda ga i skupština izglasa da sjedi u nadzornom ili upravnom odboru.

Ja se nebih nikad sprdao na takav nacin sa covjekon… A evo najnovije sto on laze i sto misli o danasnjem pevecu… Ipak nije sve tako bljestavo lijepo kako se prikazuje jer slozna braca kucu grade a posvadjana ju ruse..
Upravo to i Zdravko govori

http://www.vecernji.hr/hrvatska/prodao-sam-vinograd-kinezima-sad-radim-na-vilicaru-visnja-se-bavi-slikanjem-a-u-drustvu-i-zapjeva-1152293

Disclaimer

Nemam Pevec niti sam ga ikad i. Ao

A BALVANA!!! :) :) :)

Ispravak gore rikeci laze jednako kaze..
Predebeli lrsti su mi za ovu tipkovnicu..

A BALVANA!!! :) :) :)

Da, to su prosuli stradalnici sa svojih 104 dionice, ali njih vise nema da rade takve stresove, sad smo konačno došli u normalni odnos ponude i potražnje.

tko kaže da ih više nema
[/quote]

Nema vas više toliko da možete rušiti cijenu.
[/quote]

ne bi se složio….

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Vrlo mali broj ljudi ima priliku na tržištu kao što je imao Zdravko Pevec, međutim
iako je do jedne razine i trenutka vodio kvalitetno posao i gradio ga, potpuno autonomnim
i krivim poslovnim odluka je doveo firmu u propast. Propulzivna branša, rastuće
tržište i pogodak u ono što kupci traže i trebaju dovelo je do rasta, ali ZP je donio
katastrofalne odluke npr. nabavaka onih stotina novih najskupljih šlepera i tko
zna što još, a to se nije moglo financirati. Šleperi su bili potpuno neorganizirani
vozili su poluprazni i raditi gubitke i zaglibio je potpuno u krivoj branši.
Takvim postupcima uspio je i u Hrvatskoj dospjeti u zatvor i pošteno
je to odradio. Novi Pevec radi sličan posao kao stari koji je bio dosegao 3,5
milijarde kuna prihoda. Da je Zdravko razdvojio upravljačku i vlasničku funkciju
mislim da ne bi ovako grubo fulao. Današnji vlasnici tj. dioničari nemaju opcija ako
želi stjecati nove udjele osim kupnje na burzi, i smatram da je to vrlo korektno
jer udjeli za potraživanja su gotova stvar. Vjerujem da će svatko tko ulaže
svoj novac voditi brigu o svojoj imovini u budućnosti.

Kada kažete balon možete reći zašto tako mislite?

Naime, nemam PVCM, ali me zanima vaše mišljenje.

Hvala.

Vaš forumski drug

Može biti da tako misli, jer želi kupiti dionicu.
Neka stavi pokazatelje.
Rast dionice je na velikoj likvidnosti, a ne na
par tisuća kuna prometa.

Kada kažete balon možete reći zašto tako mislite?

Naime, nemam PVCM, ali me zanima vaše mišljenje.

Hvala.

Vaš forumski drug

već sam kupio dionice pvcm-a i prodao ih i zaradio, moj odgovor zašto je balon ćete dobiti u sljedećim tjednima i mjesecima ili već danas jer prodaja šteka…

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

New Report

Close