PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po meni taj sluzi da nakupi bid iznad sebe, pa da ih moze udariti. dakle ovo bi moglo ici malo dolje. ja se prebacujem ispod njega na kupnji.

da, takvi nalozi stavljaju se da navuče druge iznad sebe…da doista želi kupovati, stavio bi se na prvu poziciju

Ignore: KressoM, delux

prosli puta kad smo s 255 kliznuli nazad na 220-230 netko je prosuo 750 komada po bidu, sad se vjerojatno opametio pa skuplja do granice od 276. za sad ih ima 429 iznad njega

Takav nalog moze znaciti i jedno i drugo ili hoce nekoga uhvatiti sa vecom kolicinom ili hoce navuci na gore…

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Da, to su prosuli stradalnici sa svojih 104 dionice, ali njih vise nema da rade takve stresove, sad smo konačno došli u normalni odnos ponude i potražnje.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Da, to su prosuli stradalnici sa svojih 104 dionice, ali njih vise nema da rade takve stresove, sad smo konačno došli u normalni odnos ponude i potražnje.

tko kaže da ih više nema

Ima ih sve manje i manje, neki nisu ni prodali. Binta informacija koju bi trebalo znati koliko
je stanje CERP-a, on je sada na 11. mjestu ili ispod pa se više ne vidi tako lako…
Kada CERP dođe na minimum ili skroz izađe to je kratkoročno ključan moment za
trgovinu. To sam i prije pitao nitko ne mrda.

CERP s današnjim danom ima 13399 komada.

CERP s današnjim danom ima 13399 komada.

To je taman 1%, a taj iznos dionica vise ne igra nikakvu ulogu u vlasničkom preslagivanju, tko hoće zauzeti veći utjecaj, morat ce dizati cijenu.

tko kaže da ih više nema
[/quote]

Nema vas više toliko da možete rušiti cijenu.

Imali su oko 18 tisuća CERP, ide to kraju…
jer su prodali 4,6 tisuća od kad su ispali iz top 10.
Još da nas snowlep počasti statističkim podatkom koliko ima
dioničara zusammen

500 komada odrapio po ASK-u.
Bit će treba mu 🙂

New Report

Close